Vladonne Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Vladonne lasa-ne si noua un numar de telefon ca sa putem sa te contactam la nevoie.... dubios... dar hai ca-l las ) 0745.51.58.54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 al meu 0726.935.933 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Plimbarica ceva astazi ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Plimbarica ceva astazi ....... Poate diseara, dupa motoGP, daca ma simt mai bine...Mi-e rau de ieri, frisoane, febra si dureri de cap, insa, sper sa-mi treaca repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Se gandeshte cineva si la mine ? Adica are cineva loc de un pasager? Pls pls pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Poate diseara, dupa motoGP, daca ma simt mai bine...Mi-e rau de ieri, frisoane, febra si dureri de cap, insa, sper sa-mi treaca repede. se numeste SEVRAJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Se gandeshte cineva si la mine ?Adica are cineva loc de un pasager? Pls pls pls Am eu loc de pasager, dar nu risc sa te plimb ca esti gras se numeste SEVRAJ Daca era sevraj, stiam macar ce am, asa mi-e cam tarsa de ce-o sa-mi zica doctorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 baaaaaa,..... BAAAA voua va e frica de 3 stropi de apa aici langa casa ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 pe la ce ora plimbare astazi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 pe la ce ora plimbare astazi ?? frateeeee te-am sunat aseara, dupa ce am dus-o p aia acasa... n-ati mai stat? daca e plimbare azi, macar sa fim multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 stie careva un magazin moto pe langa romana..si nu ala de la metrou..sau universitate?..sa mi iau niste bujii repede va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 alt magazin nu mai e in zona romana !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 baga mi as multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 deci sa`mi datzi de veste daca iesitzi la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Mai plimbaretilor care vine la arc miercuri AAAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Mai plimbaretilor care vine la arc miercuri AAAAAAAAAAAAA ce se intampla miercuri la arc si la ce ora?... miercuri am un examen, d-aia intreb ce si cum... iar cu plimbarea de azi... cum ramane? unde si la ce ora ne vedem?... eu propun un 7 la mec trafic greu... e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 ce se intampla miercuri la arc si la ce ora?... miercuri am un examen, d-aia intreb ce si cum...iar cu plimbarea de azi... cum ramane? unde si la ce ora ne vedem?... eu propun un 7 la mec trafic greu... e ok? In fiecare miercuri la arc, se aduna motociclistii din bucuresti si nu numai. Ora nu o stiu pentru ca nu am fost niciodata Astazi la Mc nu stiu daca ajung, dar mai bine stabiliti un traseu dinainte si postati-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Pana la urma... vine cineva azi la 7 la Mec?... sa ridice mana cine vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 ala io ala io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) io ma bag da nu promit nimik..... ca nush dak ma mai lasa tata ca sar putea sa raman la fizica la mc Editat Iunie 1, 2009 de thomastyger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 vad ca nu se baga lumea, asa ca o lasam p alta zi... naspa e ca zilele urmatoare vor fi ploioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 vad ca nu se baga lumea, asa ca o lasam p alta zi... naspa e ca zilele urmatoare vor fi ploioase Daca aveti timp, hai in weekend pe undeva...O plimbare mai lunga e mai frumoasa, mai ales daca si inoptam pe unde mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 acuma vatzi gasit ma sa va plimbatzi cand nu mai am io cu ce )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 bai .........eu propun sa ne luam un concediu motociclistic ..........adica sambata la ora 6:30 sa umplem un vagon la personalul de Sinaia .............ajungem ......urcam pe munte .......punem corturile .........facem focul ..........bem ca porcii cantam la chitara .........vomitam .......iar a doua zii dam vina pe turistii straini ......... nu va e dor de vremurile cand cadeati din tren de cat de beti erati ( asta am patito eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 acuma vatzi gasit ma sa va plimbatzi cand nu mai am io cu ce )) Poate o repari si tu pana vineri. Daca ai nevoie de ceva, da un semn bai .........eu propun sa ne luam un concediu motociclistic ..........adica sambata la ora 6:30 sa umplem un vagon la personalul de Sinaia .............ajungem ......urcam pe munte .......punem corturile .........facem focul ..........bem ca porcii cantam la chitara .........vomitam .......iar a doua zii dam vina pe turistii straini .........nu va e dor de vremurile cand cadeati din tren de cat de beti erati ( asta am patito eu ) Eu vreau cu motorul, nu cu trenul. Ce e drept mi-e dor si de munte, insa prefer o plimbare mai lunga si in afara orasului cu motorul Poate vom merge si la munte dupa ce ne mai saturam de motoare, cel putin eu, nu am facut nici 500 km pe sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate