Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ma Pupila' ..... ai fumat ceva ?? atunci de ce vad eu dublu ?! Merge forumul prea bine si din cauza asta s-a postat de doua ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 come se dice la .... ?? eu am fost in muntenegru .... 3000 de km de serpentine... lejereanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 come se dice la .... ?? eu am fost in muntenegru .... 3000 de km de serpentine... lejereanu Mane, chiar mi-a fost dor de tine...Cat inca mai beam, ti-am simtit lipsa. Oricum, tre sa bem un cico, (tu o bere) si sa-mi povestesti intamplarile din drumetie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 come se dice la .... ?? eu am fost in muntenegru .... 3000 de km de serpentine... lejereanu Bravo man , uite un om care nu se multumeste cu o plimbare pana in Ikea .... admirabil si laudabil , baga si tu vreo 2 poze sa se bucure si Pupila mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Bravo man , uite un om care nu se multumeste cu o plimbare pana in Ikea .... admirabil si laudabil , baga si tu vreo 2 poze sa se bucure si Pupila mea Aia dilatata sau aia care vede dublu ce scriu eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 cand ajung la pc-u de la birou bag poze in rest .. .facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 cand ajung la pc-u de la birou bag poze in rest .. .facebook Baga frate pozele, ce, te lasi rugat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 vine iarnaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 cateva poze , nu sunt facute de mine marea lor majoritate sau nu e nici una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 bai nene , am zis 2 nu 50 ....ia mai scoate din ele !!! glumesc bre' ....baga daca mai e ca sa se anime si topicu' asta ,,care este'' !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Bravo ma burtosule! Mi-a placut despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Cine are pozele de la evenimentul repsol din luna mai ? Le vreau si eu ca nu mai merg linkurile alea puse de Dan Popescu .... Editat Septembrie 3, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 ce liniste....probabil vine iarna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 ce liniste....probabil vine iarna.... Daca venea iarna, erau toti pe forum...Asa, cred ca inca se mai bucura de asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Daca venea iarna, erau toti pe forum...Asa, cred ca inca se mai bucura de asfalt de asfalt sa te bucuri tu mah' .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 de asfalt sa te bucuri tu mah' .... Pai tu te bucuri de ghetus si polei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 nu , devremea frumoasa !!! am auzit ca Geo s-a bucurat de beneficiile asfaltului auch' cu ocazia asta am sa-i urez vindecare grabnica a leziunilor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Ce ma Geo a facut buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 el in sinea lui e o mare buba de cand s-a nascut )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 el in sinea lui e o mare buba de cand s-a nascut )) Burta aia mare a ta, e plina cu rautate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 el in sinea lui e o mare buba de cand s-a nascut )) Burta aia mare a ta, e plina cu rautate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 el in sinea lui e o mare buba de cand s-a nascut )) acum doar l-a zgandarit nitel' , nu ?! .... o sa trec pe la voi la firma sa-i fac o vizita medicala covalescentului .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 fii si tu mai delicat ca e vorba de Geo si stii cat tin la ea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Dane.... te intinzi........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Nu pasarica, tu stii ca te iubesc, ai grija de tine. si ia spune cand pot sa trec sa-mi fac si eu carburatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate