BeerBelly Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 in wend e intalneala de la rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Pai pasaroiu meu... voi venii eu la tine... il sun pe fitu maine si vorbim;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Lasati vrajelile si treceti pe topicul "matrimoniale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 cred ca mai degraba pe la parcul Operei aporo'poro' vreau si io sa-mi fack carburatia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Invidiosilor de ce sunteti mato.....si nu va ganditi si la noi? Mesaj completat cred ca mai degraba pe la parcul Operei aporo'poro' vreau si io sa-mi fack carburatia .... Poate o facem impreuna..... Mesaj completat M-am referit la carburatie, nu la altceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Ce e cu linistea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Vine iarna ..si presimt ca iar o sa fie una deaia nesimtita..hai asfalt uscat (cat mai este , care este.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Ce e cu linistea asta ? Dormeam si eu linistit si te-ai gasit tu sa faci galagie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 care e treaba bre ?? eu am belele mici cu batai mari de cap la motor .....scurt circuit la cald !!!.... cica ca se opreste motorul in mers Mesaj completat ati citit ma asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 care e treaba bre ?? eu am belele mici cu batai mari de cap la motor .....scurt circuit la cald !!!.... cica ca se opreste motorul in mersMesaj completat ati citit ma asta?? Da...Si cred ca-s manevre de sindicat, pentru a nu ramane fara cei 15& din salariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 diseara mergem la laser tag sa ne inpuscam putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 uite ce m-i sa intamplat ......aseara ardeam gazul pe Giurgiului ( intre City mall si piata Progresul ) , jalonam pe linia intrerupta pe la 80 - 90km/h , la jumatatea distantei cei de la rutiera faceau un control la un BMW .....au avut intentia de a ma trage pe dreapta dar in ultimul moment s-au razgandit ........ma intreb deja a inceput sa nu le mai pese sau doar au fost de treaba ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 uite ce m-i sa intamplat ......aseara ardeam gazul pe Giurgiului ( intre City mall si piata Progresul ) , jalonam pe linia intrerupta pe la 80 - 90km/h , la jumatatea distantei cei de la rutiera faceau un control la un BMW .....au avut intentia de a ma trage pe dreapta dar in ultimul moment s-au razgandit ........ma intreb deja a inceput sa nu le mai pese sau doar au fost de treaba ?! Cred ca au fost doar de treaba. Aseara, la unirii, trageau pe dreapta si amendau la greu, plus ca era un militian si-n intersectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Si pe mine au vrut sa ma opreasca pe sebastian ca mergeam pe 1 roata, dar nu am mai avut cum sa opresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 acum 2 seri am ramas iar fara benzina si impingeam spre Petrom ( Salaj ) .....trece o patrula si merge incet , se lasa geamul si primesc marea intrebare: Politist : ce faci tinere' .... je : ma plimb .. Politist : pai asa ? ce ai patit ai ramas fara benzina ?! Je : nu !! ... doar asa pot sa merg si eu incet , in plus e o noapte asa frumoasa ... Politist: ( soferul catre pasager ) ce tare in gura fraierul asta , are chef de mistouri' .... je : sefu' eu traversez regulamentar ca un pieton pe culoarea verde ....da voi ati cam trecut pe rosu , care scrie amenda si care o plateste comunitarii astia .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 niste carutasi , ce le poti cere .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 acum 2 seri am ramas iar fara benzina si impingeam spre Petrom ( Salaj ) .....trece o patrula si merge incet , se lasa geamul si primesc marea intrebare: Politist : ce faci tinere' .... je : ma plimb .. Politist : pai asa ? ce ai patit ai ramas fara benzina ?! Je : nu !! ... doar asa pot sa merg si eu incet , in plus e o noapte asa frumoasa ... Politist: ( soferul catre pasager ) ce tare in gura fraierul asta , are chef de mistouri' .... je : sefu' eu traversez regulamentar ca un pieton pe culoarea verde ....da voi ati cam trecut pe rosu , care scrie amenda si care o plateste comunitarii astia .......... Trebuia sa spui ca ai furat-o si ca data viitoare, o sa furi unca cu rezervorul plin, sa nu mai trebuiasca inpinsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Trebuia sa spui ca ai furat-o si ca data viitoare, o sa furi unca cu rezervorul plin, sa nu mai trebuiasca inpinsa asta e tare ........ numa ca data viitoare o sa fur una care sa nu aiba rezervorul plin cu pachete de droguri ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 asta e tare ........ numa ca data viitoare o sa fur una care sa nu aiba rezervorul plin cu pachete de droguri ....... Te-ai inspirat din Torqe sau cum draq se numeste filmul ala S.F. cu motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 poate ....un pic ! in zona asta ar fi credibil ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 poate ....un pic ! in zona asta ar fi credibil ...... Daca banuiam ca ai droage in rezervor, eu iti furam motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 salut, pe unde iesti ?! are ceva daca vin cu bicicleta ? ca motocicleta a fost vanduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 salut, pe unde iesti ?! are ceva daca vin cu bicicleta ? ca motocicleta a fost vanduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 salut, pe unde iesti ?! are ceva daca vin cu bicicleta ? ca motocicleta a fost vanduta estoy a qhi Alehandro' ..... .......como ?! Marimar se casoooo ?! Exista si un subiect anume la care e adresat postul , sau sa dereglat iphone-ul ? ps. si da poti veni dar cu hidrobicicleta sau skijetul ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 seamana a convorbire telefonica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate