wtf? Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) bah, mi-au adus ai mei echipamentul de la tara Si eu ma bucur ca v-am cunoscut, sper ca data viitoare sa vin si eu cu mobra si sa mergem la plimbare Mesaj completat Poza cu echipamentu Editat Martie 7, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) sa le folosesti sanatos mii de km Editat Martie 7, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnsl Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) am zis ca nu mai ajung acasa ma lasat scuteru pe la marriot .si in final am fost sa il fac la cineva preventiv .istonu era uscat nu mai avea pic de ulei .era de la pompa sper sa il fac pana vineri .am ramas si fara curea .acum nu's cum o sa vin eu la mc ori pe jos ori pasager dar .... Editat Martie 7, 2010 de pinnsl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 sef , un poster mai mare n-aveai sa postezi ? Scuze, telefonul e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnsl Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Scuze, telefonul e de vina dc nu ai vrut sa mergi cu mine ca nu era asa frig .si nu ma scoti de la ig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 e nu era, ia sa fi mers tu fara manusi... cand m-a adus baiatu ala cu motoru, nu imi mai simteam mainile de frig.. oricum am tot ce imi trebuie acuma Mesaj completat sa le folosesti sanatos mii de km Multumesc MKE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ce ati facut ma ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ce ati facut ma ??!! Eu m-am plimbat cu masina, mi-a fiert si motoru...De-astea de-ale motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ce ti-a fiert ?? Vin !! adevarul ca pe canicula asta era de asteptat !! mie mi-a fiert creierul de durere ......na daca m-a mancat sa ma dau cu motorul pe derdelus vineri !!!da maine curat bujiile siiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 adevarul ca as bea un vin fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 inca o portie de ninsoare , 2 zile soare , 1 ninsoare . Taree .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 o vreme de tot rahatu.... e ca femeia ... schimbatoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 o vreme de tot rahatu.... e ca femeia ... schimbatoare.. subscriu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 ce bautura ba ... sa nu mai aud de alcool vro sapt ) Mesaj completat ia zicetzi ma care va bagatzi la o plimbare pe canceru asta ? sa ne inghetze si bilutele pe motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 iar nu mai vedem mobre 2 sapt la cum ninge afara in mom asta . La iernat cu ele . BB vin eu cu sania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 o vreme de tot rahatu.... e ca femeia ... schimbatoare.. poate vrei sa zici .......................... ....iti taie cheful de viata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 poate vrei sa zici .......................... ....iti taie cheful de viata !!! si asa cum vrea fiecare sa zica... in ce hal ninge ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 care merge pe dealuri in orasel sa ne dam cu celofanu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu mai pot de frig sa moara maicasa lu cinci vecini baaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Dupa plimbarea de duminica (cand m-am c...t pe mine de frig )am zis sa scot bateria si s-o iau in casa ca e frig.Am constatat ca e uscata ca in Sahara. Stie cineva cu ce o completez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu mai pot de frig sa moara maicasa lu cinci vecini baaaaa ursule, stiu eu ingredientul, ia niste doze de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 (editat) cu electrolit ... da vezi ca sunt si unele baterii din care nu curge nimic vezi sa nu o strici ... daca motoru merge cu ea nu o fute ... pune`o pe redresor si vezi cum se comporta du`te ba`n chilu meu ca nu mai beau cel putin o sapt dupa sambata seara )) Editat Martie 8, 2010 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Are ceva daca sta bateria pe mobra pe frigul asta? mentionez ca o tin afara cu husa pe ea.. Of doamne , nu mai vine odata caldura aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Are ceva daca sta bateria pe mobra pe frigul asta? mentionez ca o tin afara cu husa pe ea..Of doamne , nu mai vine odata caldura aia. are daca o lasi prea mult... in mod normal si in sezon bateria o data pe luna ar trebui luata si pusa pe redresor. Dar daca merge ... who cares Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate