wtf? Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 aaaaa pai ce crezi ca nu m-am plimbat si in seara asta? ) De la Mc => Constitutiei => Arc => 1 Mai => Crangasi => Ghencea => Home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 io o sa fiu la 9 jumate la petrom acolo ... da plec in alta directie Mesaj completat asaaaa si 666 stiu de la ce vine ... da geo frate de la ce e ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Ma intitulez George, da? te rog frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Si eu o sa fiu la petrom pe la 9:30...Dar plec in aceiasi directie ca si B.B. Asta daca sunt locuri...Daca nu, plec pe la ora 14:00 cu masina si in drum, poate fac un popas si la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 ok noi o sa fim acolo si tu Luci daca vrei ne gasesti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 pt cei care pleaca la gratar..distractie placuta (incercati a beti berici putine ) eu o sa fiu pe plantatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 pt cei care pleaca la gratar..distractie placuta (incercati a beti berici putine ) eu o sa fiu pe plantatie Merci man! Poate alta data scapi si tu de scarbici Posibila schimbare de plan, cred ca nu mai vin la petrom, ci vin dupa-amiaza direct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Noi nu consumam alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 plec spre petrom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnsl Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 cine a spus ca eu nu am moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Poze de azi de la gratar , frumoasa plimbarea Bonus (hai baietii sa aveti pofta de mancare) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 asa ma ?!!!? la Bucuresti lumea face minting ca sa se astupe gropi si voi ce faceti ma ...sapati gropi ?? rezervati-mi si mie una sub un tei .....da inca nu va apucati de sapat !!! PS. urmatorul gratar il faceti cand s-o prasii porumbul ?? ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 frumoasa plimbarea....cand mai facem una?!... Mesaj completat La multi ani pt Macks si Wtf....numai de bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 La multi ani pt Macks si Wtf....numai de bine.. La multi ani tuturor flori(ni)lor!!!! Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti alaturi de cei dragi!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Multani lui Macks si wtf si la mai multe iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 bai va mutumesc frumos la toti... azi am zis sa plec mai devreme ca poate incepe ploaia si culmea exact cand am iesit din curte am urcat la strada si am ajuns in satul urmator a inceput ploaia... apoi am facut un mic popas la draganesti-vlasca sa il astept pe Luci....si cand am ajuns acasa eram un cacao inghetat ud si tot ce vrei ...dar a meritat... si pe deasupra ma durea capul ingrozitor... de la bautura..La multi ani WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 la muti ani la toti florin i si frumoasa plimbare vream sa mergem pe la munte intro plimbare mica dar a cam nins pe acolo poate se mai indreapta vremea si totusi mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 La multin ani florinilor...si florilor.... aveti grija de voi... si imi pare rau ca nu am ajuns si io... dar... mi-am facut evacuarile..> si parca am alta mobra:))) ne vdm vineri la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 eusper sa pun la punct mobra si sa ies in fiecare wend din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 bai nu stiu ce s-a intamplat dar ieri cand veneam spre bucuresti nu mai tragea... ii dadeam gaz si degeaba nu se accelera.. sper sa fi fost decat de la ploaie... o sa ajung diseara acasa si ii dau o cheie sa vad daca mai face la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 poate a tras vrun gunoi in carburatoare sau poate s-a udat filtru de aer ) sau poate s-a stricat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 poate mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 saptamana de dupa paste mai facem o ieseala pe undeva ??? o sa fie frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 La multi ani! Ma bucur ca v-ati distrat si poate data viitoare merg si eu cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 bai urmeaza sa imi fac carenele asa ca o sa imi vedeti capodopera peste cateva zile ... il imbat pe pittbul ) dupa ce terminam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate