Pupila Dilatata Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 lasa-i , mai, si pe ei, ca este de-ai noshtri.... si noi (eu&cata, pitbull&monica si vladone) ne-am imbatat cu o plimbare... am zis ca iesim la un suc la bikers otopeni si a ajuns o ciorba de burta la cheia... hai va pa! odihna placuta pentru unii si distractie placuta pentru care mai pot! Odihna!!! Mi-e rau si somn...Acum ma bag la somn! Lasa ca-mi fac motorasu si plec si eu fara voi, sau si cu voi...Cu toata lumea Mesaj completat eu m-am tavalit sambata seara:))) Cu pasarica aia bruneta...Negresa defapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 mdeh m-am tavalit cu pasarica bruneta pe asfalt in loc sa ma tavalesc cu alte pasarici pe sub paturi :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) mdeh m-am tavalit cu pasarica bruneta pe asfalt in loc sa ma tavalesc cu alte pasarici pe sub paturi :-< cu pasarica aia bruneta si grunjoasa?? Sau, ma rog... numai pasarica nu e motocicleta ta... e pasaroaica... graaaasa.... si te rog sa ne spui si noua ca esti bine si ce s-a intamplat de fapt... sper ca nu te-ai tavalit pentru ca te-ai uitat dupa pasarici... veeezi!! daca veneai la bikers otopeni erau cateva pasarici la care te puteai uita fara sa te tavalesti pe asfalt... si ca sa nu mai reprosati nimic, va rog vineri sa-mi dati nr voastre de tel... sa facem schimb de nr de tel, de fapt... si promit ca de cate ori plecam de acum incolo va dau sms. si, daca reusesc inainte de plecare, va scriu si aici. desi noi plecam cam asa, spontan. hai va pa! Editat Aprilie 5, 2010 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 pai da tu ai numerele mele de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Cu pasarica aia bruneta...Negresa defapt de fapt,era o blonda...dar deh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 m-am tavalit cu doua pasarici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 m-am tavalit cu doua pasarici iti dau eu tie numai pasarici poate aia bruneta era pasarica ,pe cea blonda cred ca o confunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Asta e topicul telenovelelor? BeerBelly defapt are un frate geaman, PuddingBelly si pasarica aia negresa o sa afle la final ca-i sora-sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 de fapt,era o blonda...dar deh stai un pic... sa inteleg ca avea si-o pasarica blonda pasagera pe pasaroaica bruneta... si l-ati facut sendvish pe domnul luci... nu prea imi dau seama daca a tavalit-o doar pe grasa lui... sa speram ca tu ai venit deasupra si ai cazut pe moale... ca aveai pe ce... si daca e telenovela, e mai interesant un "menage a trois" (desi nu stiu care pe care l-a "menajat") decat sa afle ca-i sor-sa.. hai va pa! voi sa fiti sanatosi!! Mesaj completat Asta e topicul telenovelelor? BeerBelly defapt are un frate geaman, PuddingBelly si pasarica aia negresa o sa afle la final ca-i sora-sa mai puppy... macar ziceai si tu ca sa afle la sfarsit ca pasarica blonda e sor-sa... ce naiba, ca doar luci nu e robocop, sa fie inrudit cu grasa de 1000 cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 bai eu zic sa lasati telenovelele la o parte ca nu e frumos ce iese aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 bai eu zic sa lasati telenovelele la o parte ca nu e frumos ce iese aici Eu am devenit dependent...Am vazut primul episod, tre sa le vad pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 bai eu zic sa lasati telenovelele la o parte ca nu e frumos ce iese aici e,nu! rar mai avem si noi asa o ocazie!! si cum si eu si mai rar intru pe net... nu puteam sa pierd ocazia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ia zi-le mah ca nu e nici o telenovela !!!! Inca ma doare mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 pai da nu e nici o telenovela hai shu acasa ca vorbitzi prostii )) alexutzza vrei masaj la mana aia ? ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 alexutzza vrei masaj la mana aia ? ; Uite ma la el ce prieten bun este! Stie ca am atestat de maseor si-mi face reclama...Merci man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 pai da nu e nici o telenovela hai shu acasa ca vorbitzi prostii )) alexutzza vrei masaj la mana aia ? ; poate la picior Uite ma la el ce prieten bun este! Stie ca am atestat de maseor si-mi face reclama...Merci man! Imi faci tu ? da' incet,ca ma doare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 poate la picior Imi faci tu ? da' incet,ca ma doare . Oricand, desi daca te doare mai intai ar fi indicata o radiografie, sa nu faca mai mult rau un masaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 itzi fac masaj unde vrei tu ))) pupila facof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 itzi fac masaj unde vrei tu ))) pupila facof Un masaj si la domnu? Da pr tine te costa ca esti maaare si am mult de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 pupy si berbelly sunteti beti ? lasati fetele nu le mai suciti mintile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 La multi ani 'wtf?' , sa ne traiesti..multa sanatate si multe plimbari fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 La multi ani 'wtf?' , sa ne traiesti..multa sanatate si multe plimbari fara incidente Multumesc frumos Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Sa ne traiesti multi ani WTF? !!! Tot ce-ti doresti sa se implineasca! Stiu ca nu ma pricep la urari, dar...Macar incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 deci bem sau ce plm facem ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Voi chiar v-ati imbatat mah?! Ca nu prea postati azi, semn de mahmureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate