Neo_geo Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Vin si eu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 da frate only pedo .... da cred ca imi voi trage numaru sub sha ca nu mai tzine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 da frate only pedo .... da cred ca imi voi trage numaru sub sha ca nu mai tzine ) ascundeti copii si gravidele !!! deci deasta vii tu ma la Mc. , ca sunt prichindei ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 bai care va bagati maine la o tura pana in covasna????... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 vrea sa fwta puradeii aia de stau in intersectie la cersit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 cand se pleaca cand ne intoarcem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) bai plecam maine dim si ne intoarcem cred ca duminica.... mai multe informatii discutam diseara Editat Aprilie 9, 2010 de macks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 sa va zic ca ploua? sa nu va zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 si ce are taticule daca ploua ? )) merg cu slitzu desfacut sa ma ploua, ca am auzit eu din batrani ca unde ploua creste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 acum sa vedem maine dim cum e vremea ...daca e naspa iti dai seama ca nu plec (cica)...dar mai mult ca sigur imprumut pelerina lu' Luci si plec...acum sa vad dispozitia care o am ) in principiu plec...doar sa scap de bucurestiul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 poti sa te pisi si pe tine ca nu se vede ) ba chiar te incalzesti la inceput )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 si ce are taticule daca ploua ? )) merg cu slitzu desfacut sa ma ploua, ca am auzit eu din batrani ca unde ploua creste te aprob asa am auzit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Vin si eu azi la Mc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 bag de seama ca toti vreti sa faceti pwla mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 eu o am deja, doar vorbeam asa in metafore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 eu o am deja, doar vorbeam asa in metafore Intr-un cerc restrans de prieteni, ti se spune BigBaluba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 deci ultima strigare ...cine vine la Mc ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 deci ultima strigare ...cine vine la Mc ?? cine poate tocmai am spalat motoru si cred ca incepe sa ploua urat foarte urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 eu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 numai ploua...s-a facut frumos afr...brrrrrrram....se pare ca s-a anuntat ceva lume la Mc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 ma bag si eu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Hai ca ne-am strans destui in seara asta...Raportati cum a fost plimbarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 plimbarica a fost faina.... adolf, daca ai ratat dacia 1100 de la intersectie salaj cu ferentari, pe care scria din abtipilde "maybach" ai pierdut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Am fost o mare familie in seara asta , draguta si plimbarea..lume buna , pentru prima data in bikers..mi`a placut , am ramas si fara benzina cand ne`am intors de la thomas pe la piata..am dat pe rezerva..si fuga acasica See ya next time guys , mai multi si cu benzina in rezervoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate