cosminelu01 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 lumeee....iesim la un pahar de vb pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 iesim iesim... dar unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 dragii mei, ati avut dreptate. a fost tare urat la Cheia... a plouat non-stop...frig rau pe drum...erau baietii bocna de inghetati... la pensiune nu a fost caldura... am facut vreo zece poze asa, prin ploaie, din camera... nashpa rau! maine o sa incerc sa pun pozele pe net, sa va bucurati si voi de chinul nostru... acum sunt atat de obosita... si suparata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 dragii mei, ati avut dreptate.a fost tare urat la Cheia... a plouat non-stop...frig rau pe drum...erau baietii bocna de inghetati... la pensiune nu a fost caldura... am facut vreo zece poze asa, prin ploaie, din camera... nashpa rau! maine o sa incerc sa pun pozele pe net, sa va bucurati si voi de chinul nostru... acum sunt atat de obosita... si suparata... Noi am fost la calugareni si n-a dat nici un strop de ploaie...A fost vreme frumoasa si multa distractie. Imi pare rau ca a fost aiurea iesirea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 doamne ce a plouat nu mai vedeam de la atata soare Mesaj completat si ce ploaie nebuna de raze de soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 doamne ce a plouat nu mai vedeam de la atata soare Mesaj completat si ce ploaie nebuna de raze de soare N-am sesizat ca Ina era ironica. Oricum, ma bucur ca v-ati distrat si blimbat si abia astept sa repar mobrita, sau sa-mi mai iau una daca-mi da mama bani (am ajuns la mana parintilor...Dar asta e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 foarte tare si la voi si la noi .... la noi a fost si mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 marfa... ma bucur ca a fost frumos...m-am cam ofticat ca nu am fost si eu dar nu am facut rost de cascaval..oricum vara e lunga si multi pe ea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 foarte tare si la voi si la noi .... la noi a fost si mai tare Normal! :love: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 doamne ce a plouat nu mai vedeam de la atata soare Mesaj completat si ce ploaie nebuna de raze de soare Felicitari pentru iesire , ma bucur ca ati avut vreme buna nici la mine nu au fost $..sper sa nu mai lipsesc data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Pentru urmatoarea iesire care va fi de 1 zi prin Brasov-Cheia, va fi ploaie torentiala si lipsa baniilor la zi recomand a se folosi aceste cuvinte de toti plimbaretii mc-pta. victoriei de la inceput pt a nu mai incurca pe cei care sunt motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 tu anuntza data si eu itzi zic daca sunt in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Sau spune data, ca-ti zic eu cum o sa fie vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ... si lipsa baniilor la zi.. Nu toti au servici si salariu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Acusica ne-am intors din minunata parte a tarii care se cheama Oltenia.. Ce minunati au fost ultimii 150 km facuti pe ploaie torentiala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Nu toti au servici si salariu... In cazul in care nu ai salariu ANGAJEAZA-TE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 geo ce faci ai gasit toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 geo ce faci ai gasit toba a pierdut-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 a pierdut-o ? Te miri?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Nu frate nu am pierdut-o...trebuia sa ii fac la om rost de o toba... @Pupila... mai usor cu mishtourile legate de mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Nu frate nu am pierdut-o...trebuia sa ii fac la om rost de o toba... @Pupila... mai usor cu mishtourile legate de mobra... Ce-i man? Ai dormit cu paru-n cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 care merge vineri pe la vreo 5 la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ia vedeti daca aici sunt pozele de la cheia... ca ieri am incercat sa incarc toate pozele si... nu stiu ce am facut... http://s925.photobucket.com/albums/ad98/inascorpio/ sau aici http://www.facebook.com/profile.php?v=wall...p;id=1440014775 si aveti aici cateva poze: sper sa va placa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 sper sa va placa!! Cum sa nu ne placa? ..ne cam bagam unghia adanc , cel putin eu. super poze , bravos! sper sa nu mai lipsesc data haviatoare =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Frumoase poze! Sa va fie de bine! Data viitoare o sa fiu si eu prezent, promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate