pittbul Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Iara va jurati aiurea?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Cum sa nu ne placa? ..ne cam bagam unghia adanc , cel putin eu. super poze , bravos! sper sa nu mai lipsesc data haviatoare =) Iara va jurati aiurea?????? Ce`ai bre , cine te`a suparat asa tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Frumoase pozele, ma bucur ca v-ati distrat Abia astept sa-mi fac sau sa-mi schimb motorul, sa merg si eu la plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Iara va jurati aiurea?????? Nu ma jur, am zis ca vin, vin ! Apropo, imi "repari" si mie viziera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Daca doreste cineva sa vina la arc..ne gasim acolo de la 18..18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 care merge maine la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 care merge maine la smaeb Eu vin sambata, poate si duminca daca intradevar e ceva de vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 aveti bani de cumparaturi la smaeb. ??? aaaaa acolo s-au dus economiile de la meniul McpuIisor la doar 10 lei ??!! daca se mai tine ieseala la Mc. ziceti si voi acilea ....( pt ca nu am chef sa merg la SMAEB ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 la aceeasi ora...la mac....maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 eu ma duc sa cumpar semeringuri pt furca, si olei tot pt furca... sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 eu ma duc sa cumpar semeringuri pt furca, si olei tot pt furca... sambata... Da maine la Mc vi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 io m-as duce azi pana la smaeb sa vad daca gasesc niste cizme mai eftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bai sunt total dezinteresat de expo. !!! traiasca Louis si Schumoto ( principalii importatori din ro. ) ieftin si bun .........bun pt. ca e ieftin !!! cine vine la mc. daca ploua ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bai sunt total dezinteresat de expo. !!! traiasca Louis si Schumoto ( principalii importatori din ro. ) ieftin si bun .........bun pt. ca e ieftin !!! cine vine la mc. daca ploua ??? trec chiar daca ploua vin cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Da maine la Mc vi? dar eu am fost si vinerea trecuta mestere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 prezent !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 dar eu am fost si vinerea trecuta mestere Wow! Si te-a mai cunoscut lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 de unde atata ploaie? ca la mine e soare si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Wow! Si te-a mai cunoscut lumea? sunt un superstar, mi-au cerut si autografe, pacat ca n-ai fost si tu sa iti dau si tie un autograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Cine merge azi la Smaeb sa fie la 14:00 la mec. see u there p.s I laic motosicli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 sunt un superstar, mi-au cerut si autografe, pacat ca n-ai fost si tu sa iti dau si tie un autograf Nu e niciodata timpul pierdut Poate-mi dai autograf pe o fila C.E.C. Ma ia careva pasager astazi la S.M.A.E.B.? Ca n-am masina acasa si... Dau un cico Mesaj completat S-a rezolvat, exista taxiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Nu prea mi-a placut, asteptam sa fie mai frumos si mai multe motoare ca anul trecut,dar cred ca criza a fost de vina. Dar la noi asa a fost mereu,motoare aglomerate,oameni care nu stiu sa aibe putina decenta ptr.unii care fotografiau (se bagau in fata cand faceai foto nici nu le pasa)ce sa mai zic ca preturile erau ca cele de anul trecut,nu am prea vazut modele noi,ce sa mai zic,singura priveliste buna era afara unde puteai sa vezi multe motoare,in rest nimic interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Iar am ratat Smaeb-ul... bagamiash... in ia de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Intrebare: cine si`a pus rims stripe sau stie sa puna si ma ajuta si pe mine? mi`e frica sa nu stric banda aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Nu prea mi-a placut, asteptam sa fie mai frumos si mai multe motoare ca anul trecut,dar cred ca criza a fost de vina.Dar la noi asa a fost mereu,motoare aglomerate,oameni care nu stiu sa aibe putina decenta ptr.unii care fotografiau (se bagau in fata cand faceai foto nici nu le pasa)ce sa mai zic ca preturile erau ca cele de anul trecut,nu am prea vazut modele noi,ce sa mai zic,singura priveliste buna era afara unde puteai sa vezi multe motoare,in rest nimic interesant. Intradevar, adevarata expozitie era in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate