wtf? Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Intrebare: cine si`a pus rims stripe sau stie sa puna si ma ajuta si pe mine? mi`e frica sa nu stric banda aia.. de unde le-ai luat? cat ai dat? ce culoare sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Are sistem de lipire pt. janta, este cam de kkat si se cam pune cu mana Asa ca dai bice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Imi permit sa atasez si eu o poza, dupa SMAEB cand m-au turbat baietii facand wheelie Editat Aprilie 25, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 te mananca in capul pistonului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Daca ai sti ce des ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 ceva bunaciuni pe la zmaeb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 ceva bunaciuni pe la zmaeb ? Da, atat motoare cat si don'soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 care vrea sa vina sambata la ciolpani sa vada un concurs de motocros a si duminica se tine si o sa revin cu ora de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 io am fost repdede la smaeb vineri sa casc gura un pic , sambata cu niste treaba deci nu a fost timp de cascat gura. Iar pe urma ..... dn1- maneciu:gratare bautuara etc etc etc - trezit dimineatza cafea mancare - Cheia - Brasov - ciorba etc - valea prahovei - dn- buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 de unde le-ai luat? cat ai dat? ce culoare sunt ? Le`am luat de la smaeb , 44lei , albastre..3M p.s. BeerBelly mai bine ca te`ai plimbat decat sa stai la smaeb..sa nu vezi nimic..deci bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 pai stiu ca nu prea aveam ce sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 io am fost repdede la smaeb vineri sa casc gura un pic , sambata cu niste treaba deci nu a fost timp de cascat gura. Iar pe urma ..... dn1- maneciu:gratare bautuara etc etc etc - trezit dimineatza cafea mancare - Cheia - Brasov - ciorba etc - valea prahovei - dn- buc Bravo man...Imi pare rau ca n-am putut sa vin si eu. Data viitoare sper sa nu mai lipsesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Am reusit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Bravo mihai, ce frumos ii sta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 da ce i-ai facut ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 da ce i-ai facut ? ) I`am pus rims stripe si crash`pad-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 l-a spalat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si-a pus crush pad-uri, acum se poate da p`o roata lejer! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si io am crash-pads dar nu vreau si crashuri ......nu crezi ca 2 roti e totusi deajuns ?? daca vrei pe o roata zii unde tii motorul si se rezolva , in cartierul asta se poate orice ....... glumeam domnle' ... placerile omului nu se discuta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 ma ajuta si pe mine cineva cu rims stripe-urile. nu vreau sa le fac aiurea asa ca apelez la sprijinul vostru, celor care se pricep la asa ceva.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si io am crash-pads dar nu vreau si crashuri ......nu crezi ca 2 roti e totusi deajuns ?? daca vrei pe o roata zii unde tii motorul si se rezolva , in cartierul asta se poate orice ....... glumeam domnle' ... placerile omului nu se discuta !! Sofia este bolnavioara, nu primeste curent, din cauza mecanicului din mine Datul p`o roata poa` sa mai astepte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 ba da ce raceri sunteti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Ursule .....de cand m-am am facut liniuta cu Pupila la votca , am invatat sa nu subestimez motoarele de capacitate mai mica ........ singura oara cand m-am dat pe o roata a fost cand am rostogolito pana in Vulcanizare ca sa schimb cauciucul !! in rest hobyurile mele este statul cu roatele in sus !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 @Cosminelu01: Nu ma pricep, n-am lipit niciodata... @Adolf: Cand ne mai betivarim, man? Stau de prea multa vreme lucid si a devenit plictisitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 ma ajuta si pe mine cineva cu rims stripe-urile. nu vreau sa le fac aiurea asa ca apelez la sprijinul vostru, celor care se pricep la asa ceva.multumesc! Man daca vrei te ajut eu..eu le`am pus cu un tovaras..nu e greu..dar trebuie sa fi vreo doi..vezi ca ai id`ul de mess la profil daca te hotarasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate