micron Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 care iese la o plimbare mica in max juma de ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Aveti grija astia care aveti nereguli in acte sau la motor...E politie peste tot si opresc TOT CE E PE DOUA ROTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si biciclete?? le opresc si pe alea??:-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 care iese la o plimbare mica in max juma de ora ? Si-a luat el baterie domne ! ) Multumita lui Pittbul, Sofia merge din nou p`o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Si-a luat el baterie domne ! )Multumita lui Pittbul, Sofia merge din nou p`o roata ai sa razi dar mortaciunea aia de baterie , functioneaza impecabil . Bine ca te-ai apucat tu sa-i dai toate releele jos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Cosmin ce se mai aude cu mersul la Snagov? mai e valabil?...dc da, pentru cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 ....la snagov.....totul tine de bani.....ti-am explicat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 io plec vineri dimineatza la garnic ... cine vrea sa vina e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 io plec vineri dimineata la suceava, cine doreste sa vina ne vedem acolo =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Eu vineri stau acasa...Care vrea sa vina, po-a sa nu ma deranjeze decat daca aduce iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Eu cu adi (cbr f4) plecam sambata pe Cheia , cine vrea sa vina e binevenit dar se merge cu restrictii de viteza (localitati 70, in afara 100-110) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Valabil pt. tuata lumea... va rog frumos... data viitoare cand faceti anunturi de gen "Daca vreti putem sa mergem in cutare loc... " va rog frumos ori dati de la inceput toate detaliile.. ori tineti pt voi.... va multumesc pentru intelegere...o seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Pupila ....te anunt cand e caz de betivareala man !! Intrebare de om tamppp' ......mai vine careva vineri la Mc. ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) Valabil pt. tuata lumea... va rog frumos... data viitoare cand faceti anunturi de gen "Daca vreti putem sa mergem in cutare loc... " va rog frumos ori dati de la inceput toate detaliile.. ori tineti pt voi.... va multumesc pentru intelegere...o seara placuta Cred ca daca te intreseaza o iesire anume cu cineva anume..intrebi tu detaliile..deci.. @Adolf : sigur ca da Editat Aprilie 28, 2010 de simpluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Sa-mi bag shutu daca stiu ce fac in W.E. Cred ca plec la mare, desi mi-e aiurea sa plec fara motor...Daca stau acasa ma fac manga si-mi fumez mintile, dar si daca plec la mare tot asta fac...Decizii, decizii...M-am saturat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 esti total nehotarat bah pupila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 pupila punegtzi curu in masina si hai la garnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Eu cu adi (cbr f4) plecam sambata pe Cheia , cine vrea sa vina e binevenit dar se merge cu restrictii de viteza (localitati 70, in afara 100-110) Crush-pad`s = Cheia + ture mari in cuRbe + wheelie nu`i asa mihai ? ) Poate vin si eu, cat despre limitele de viteza, nu sunt incantat, mai bn va duceti cu autocarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 WTF..........pai daca iti plac curbele ar trebuii sa renunti la CBR si sa-ti iei Ducati ...... prieteni stiu de ce !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Crush-pad`s = Cheia + ture mari in cuRbe + wheelie nu`i asa mihai ? )Poate vin si eu, cat despre limitele de viteza, nu sunt incantat, mai bn va duceti cu autocarul... Nu bre..nu mi`am pus crash`uri pentru asa ceva , de wheelie nu sunt pasionat deci nu o sa fac deloc si nici ture mari in curbe ca e prima oara pe cheia +incepator..slow and safe. Cat despre iesire..esti binevenit..dar iti zic de peacuma ca noi nu mergem tare..n`am chef sa trag de gas sa ma tin dupa cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) of doamne tineretu asta nu mai are sange in instalatie deloc! ) `ai ca plec pana la basarab, sa ii terorizez putin Editat Aprilie 29, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Lasa ma , dati`va voi pe`o roata ca e cul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Lasa ma , dati`va voi pe`o roata ca e cul. tinere .......imi place ca esti cu capul pe umeri , esti binevenit oricand sa mergi in excursie cu mine .........atunci cand plec din an in Paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 pupila punegtzi curu in masina si hai la garnic Prea departe man, deocamdata n-am bani nici de mare...Sa vad ce fac azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 sa inteleg ca nu merge nimeni din zona asta la mare ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate