wtf? Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) Eu as merge Geo te-am vzt azi in intersectia rahova cu ferentari, si pe ursu mai sus putin, pe linia lui 8 ) Editat Aprilie 29, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) sa inteleg ca nu merge nimeni din zona asta la mare ???? ce e la mare eu am auzit ca umbla cainii cu covrigi in coada Editat Aprilie 29, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 care merge la moto cross duminica la 9 la mc se tine la ciolpani topcrosstcs.ro Mesaj completat vedem ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Cine vrea sa mearga sambata la Cheia-Brasov se pleaca la 09:00 de la Agip 13 septembrie..eu cu adi ne strangem de la 08:45 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 si eu te-am observat wtf... dar eram un pic busy.. si nu am mai oprit:)maine seara la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 si eu te-am observat wtf... dar eram un pic busy.. si nu am mai oprit:)maine seara la Mc? Eu nu stiu daca ajung la Mc...Ma chinui sa fac bani de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 ce mai faceti tinerilor?... sal all ... v-a faceti planuri pt week?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stingaciu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 care merge la moto cross duminica la 9 la mc se tine la ciolpani topcrosstcs.ro Mesaj completat vedem ceva frumos ne vedem duminica....la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Eu nu stiu daca ajung la Mc...Ma chinui sa fac bani de mare daca pleci ma anunti si pe mine... ca poate ajung si eu .. eu nu am credit pe tel sa te sun asa ca ramane sa ma call you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 si pana la urma cine vine la motocross duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 daca pleci ma anunti si pe mine... ca poate ajung si eu .. eu nu am credit pe tel sa te sun asa ca ramane sa ma call you Mane, n-am mai plecat...Dar te sun sa te intreb cum e vremea pe litoral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Plictiseala mare ca intotdeauna....toti au plecat...si e pustiu pe forum:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Eu aku am revenit dupa o scurta plimbarica la Giurgiu unde am mancat o pizza si am baut un ciko:) Am fost cu Andrei cu Gpz-ul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Cheia ruLLzZz ! Hai cu poze mishule Mesaj completat Sper sa va placa si data viitoare sa mergem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 A fost frumos rau , pentru prima data..eram ca un copil mic..genial! Uite un satanist mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Gata si cu astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Va distrati, n-aveti treaba...Ma zgarii pe oua de nervi ca n-am motorul functional. Misto pozele, la mai multe din multe iesiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 cristi mai pleci la ciolpani unde se tine ala ca daca da as merge si eu ...daca vezi suna-ma si pe mine te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Frumoasa plimbarica....dak as fi avut si eu motor mai mare as fi mers si eu:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Motor mai mare? In ce sens ? A mai fost un baiat cu noi, cu un 125, mai ca m-a batut mar in curbe cu el... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Cine vrea sa iasa la o plimbare prin oras..sau la un suc ceva ne intalnim la 19:00 la mec . salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Salut mihaitza racing ! Nu stiu daca ajung azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Din ciclul de povesti "La munte cu cei trei tampitei" ete neste poze in currrrrrr.....behehe. A fost mistoace nu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 A fost super! sa dea ala cu coarne aka 666 sa lipsesti si data viitoare :-w Mesaj completat A fost super! sa dea ala cu coarne aka 666 sa lipsesti si data viitoare :-w Mesaj completat Pentru pupy: Cei care vreti sa scapati de virus cu foto dati ctrl + alt + delete si dati end process la INFOCARD.EXE si stergeti urmatoarele fisiere: C:\Windows\mds.sys C:\Windows\mdt.sys C:\Windows\winbrd.jpg C:\Windows\infocard.exe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 merci Wtf! Am incercat...acum, sa vedem daca da rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate