Cristian_Marian Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 care vine la mc la 17.00 Mesaj completat care vine la mc la 17.00 bai dormiti trezirea se da mc puisor moca veniti repede pana nu se termina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 care vine la mc la 17.00 bai dormiti trezirea se da mc puisor moca veniti repede pana nu se termina E moca, in cazu asta vin si eu ) @George, era sa ma dau peste cap cu motoreta, pe pieptanari intr-a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ce urat este afara ((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 foarte urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Dar eu tot am iesit cu motoru azi:P...m-a trimis mama sa iau bilete la bingo:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 adio wheelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 dar tot satanist ramai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 haide soare ca vreau sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 eu plec la tara sa duc motorul Mesaj completat Gata, e la adapost Sofia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) manerfes ca motoru meu e pe dreapta si mai e pana il fac Editat Mai 10, 2010 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 eu plec la tara sa duc motorul Mesaj completat Gata, e la adapost Sofia Ce are Sofia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 are draci pe ea =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 are draci pe ea =)) ea saraca n-are , guita cum ii da satanistul ala mic de pe spinarea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Am facut 2 pene in 3 zile .Cam cat de ghinionist trebuie sa fii ca sa culegi toate cuiele in cauciuc? Ms mult de ajutor Mihai ca-mi iesise sufletu' cat am impins-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Ce are Sofia?? Pai una la mana, am pierdut ferodo`ul de pe placuta spate, si 2 la mana, maine trebuia sa plec in germania la munca, impreuna cu Wildgeo, dar s-a amanat pentru luni ce vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 poi s-ar puteea sa ne intalnim pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Astazi mi-am skimbat amortizoarele pe spate..... si ma pot lauda cu faptul ca am alta motoreta:)) o schimbare radicala... nu mai zice nimeni nimik??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 adica te poti da wheelie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 hey....ce e linistea asta? cand iesim?....mergem la ikea?ceva? maine...vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 pai cam da.... ma pot da wheelie ) mergem vineri daca ne permite vremea:) pe la ikeea sau ceva de genu:) aveti grija de voi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 stati ma nu mai plecati la ikea, tociti cauciucurile, riscati sa cadeti de la wheelie, e periculos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 ne uitam frate...nu trebuie sa facem ceea ce faci tu...si....orice iesire e binevenita...ca e o plictiseala cu munca asta...nici noi nu muncim...nici ei nu ne platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 N`ai inteles cosmin..wtf se cam oftica ca noi iesim si el nu poate ca are motoru` la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 stii cum se zice in popor, cine rade la urma, rade mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Cine rade la urma..nu s`a prins de gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate