wtf? Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 in penultima poza piticu incerca toba cu cwrwul hentz geo ))) haha ha, foarte amuzant domne, rade ala care se pisha pe plaja, si celalalt care parcheaza langa sticle de bere, in sant Mesaj completat ma jur pe nasu` lu` Rudolph ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) haha ha, foarte amuzant domne, rade ala care se pisha pe plaja, si celalalt care parcheaza langa sticle de bere, in sant Mesaj completat ma jur pe nasu` lu` Rudolph ) Si nici tigari nu mai am Editat Mai 25, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Si nici tigari nu mai am Eu macar de-astea am...Daca vi pana la mine, iti dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ba da noi nu avem si motocicliste in rahova ? Ce nevoie mai aveti?! Sunt o gramada pierdute pe forum care cauta plimbari numai cu fetele Is vecina mah oarecum ...auzi...si ce sa iau dupa topic? iete ai dracu, cum apare o duduie, cum vi se aprind ochii ca farurile, faza scurta-faza lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) cine vb asta micu' cu ochii girofar peste tot Propun plimbare cu bicicleta pana la Victoriei in parcare , s-o frigem reising Editat Mai 25, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Propun plimbare cu bicicleta pana la Victoriei in parcare , s-o frigem reising Cu bicle dealea moca verzi , dar nu putem sa stam mai mult de o ora la victoriei ca in 2 ore trebuie sa le dam inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) uitati-l si pe urechiusa restul de poze unde plm le gasim ? Editat Mai 25, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) Ia`uite domne m`a dat in fapt , restu de poze..la anu` Editat Mai 25, 2010 de simpluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Eu macar de-astea am...Daca vi pana la mine, iti dau eu De 3 zile incerc sa ma las si nu reusesc . Nu ma tenta ca ma urc pe motor si ma infintez la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) donez foaie spate ( 38 dinti ) pinion atac ( 15 dinti ) si lant ..................... pinionul atac si lantul destul de rau uzate , lantul 97 de zale ca una am taiato cu flexul ....... cauciucuri.......dar doar pt decor ca sunt foarte uzate ( sunt vechi si tocite ) cine e in criza de bani si are nevoie / potriveste , este binevenit pt ca le mai tin 1 saptamana si le arunc la gunoi !!! dupa cum se vede mai sus mi-am schimbat kitul de lant ( foaie cu 2 dinti mai mult ) si cauciucul fata care a crapat cand l-am scos de pe janta .......m-am inmuiat cand am vazut cat de copt si crapat era !!!!!! in curand fac carburatia siiiiiiiiiii racing bre' ........ca pe curbe deja stau fara stres ! si zilele astea am sa pun poze cum ma dau pe o roata cu noua foaie PS. adaug si mansoane de cauciuc , simple ...negre !!! Editat Mai 25, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 De 3 zile incerc sa ma las si nu reusesc . Nu ma tenta ca ma urc pe motor si ma infintez la tine... Acum e prea tarziu...Nici eu nu mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Sar'mana nenea adolf... aqici sunt cu miloaga:)) cand pot sa vin sa le iau sa te scap de elee?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Sar'mana nenea adolf... aqici sunt cu miloaga:)) cand pot sa vin sa le iau sa te scap de elee?? ce sa faci si u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 @Geo: Mane, ma bate gandu sa-mi pun in loc de contact, o dracie cum ai tu...Cat ma costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Sar'mana nenea adolf... aqici sunt cu miloaga:)) cand pot sa vin sa le iau sa te scap de elee?? lasa-mi nr tau in pm. geo si vb maine !! in orice caz de la Luci de la firma treci de biserica si prima strada la dreapta ( cea cu frizeria la colt ) asta cum vii dinspre piata ferentari ......vb maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 donez foaie spate ( 38 dinti ) pinion atac ( 15 dinti ) si lant ..................... pinionul atac si lantul destul de rau uzate , lantul 97 de zale ca una am taiato cu flexul ....... cauciucuri.......dar doar pt decor ca sunt foarte uzate ( sunt vechi si tocite ) cine e in criza de bani si are nevoie / potriveste , este binevenit pt ca le mai tin 1 saptamana si le arunc la gunoi !!! dupa cum se vede mai sus mi-am schimbat kitul de lant ( foaie cu 2 dinti mai mult ) si cauciucul fata care a crapat cand l-am scos de pe janta .......m-am inmuiat cand am vazut cat de copt si crapat era !!!!!! in curand fac carburatia siiiiiiiiiii racing bre' ........ca pe curbe deja stau fara stres ! si zilele astea am sa pun poze cum ma dau pe o roata cu noua foaie PS. adaug si mansoane de cauciuc , simple ...negre !!! N-ai cumva si un capat de ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 iese cineva pe la 19 la plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 iese cineva pe la 19 la plimbare ? ce plimbare lumea se duce la film astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Huuuuoooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Huuuuoooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 am avut si eu un accident mic astazi:D....si acuma trebuie sa plec la politie pffff....multe de explicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 donez foaie spate ( 38 dinti ) pinion atac ( 15 dinti ) si lant ..................... pinionul atac si lantul destul de rau uzate , lantul 97 de zale ca una am taiato cu flexul ....... cauciucuri.......dar doar pt decor ca sunt foarte uzate ( sunt vechi si tocite ) cine e in criza de bani si are nevoie / potriveste , este binevenit pt ca le mai tin 1 saptamana si le arunc la gunoi !!! dupa cum se vede mai sus mi-am schimbat kitul de lant ( foaie cu 2 dinti mai mult ) si cauciucul fata care a crapat cand l-am scos de pe janta .......m-am inmuiat cand am vazut cat de copt si crapat era !!!!!! in curand fac carburatia siiiiiiiiiii racing bre' ........ca pe curbe deja stau fara stres ! si zilele astea am sa pun poze cum ma dau pe o roata cu noua foaie PS. adaug si mansoane de cauciuc , simple ...negre !!! Adolf, daca se potrivesc mansoanele la gpzica mea, dami-le mie te rog daca nu ai ce face cu ele si daca le mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Pe la noi prin cartier vrea cineva un topcase? http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...e+s+-98301.html ce mistooo e topcase-ul facem schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 tomas, ce s-a intamplat? Esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 tomas, ce s-a intamplat? Esti bine? am doar o contuzie la picioru stang...ala care a mai fost bulit...si s-a umflat...in rest nimik...acuma plec la politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate