MotĂśrizer Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 umbrela ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 umbrela ) ..sau umbRRela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 vine cineva la mec ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Eu cred ca lipsesc, ca am ceva de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 v-a plouat mah? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 nu mha nu ne-a plouat.... u unde ai fost??:-w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 ne-a plouat un pic la intoarcere de la victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Ce bine e sa-ti mearga motocicleta doamne .Cat timp a fost bolnava parca eram si eu bolnav . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 nu mha nu ne-a plouat.... u unde ai fost??:-w eu sunt la tara acum, ma uit la dan diaconescu am anuntat pe wild, pittbulu si pe grasu ca nu ajung la intrunire weekendul asta sper ca v-ati dickstrat maxim, ca in reclamele vodafone! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 ne-am dixtrat pe drequ , am fost 5 motoare . Numai motosiclisti .... Mesaj completat ma duc la mec ca mi s-a facut foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Eu am dormit pana dupa ora 22:00...Nici la mecanic n-am ajuns, sa-mi iau masina... @Andrei: Ma bucur ca ti-ai facut motorul, mai e putin si il fac si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Ce bine e sa-ti mearga motocicleta doamne. Cat timp a fost bolnava parca eram si eu bolnav Eheeee.... prin ce vremuri tulburi ai trecut!! Si stii ca si eu te inteleg... nu ca smecherii astia care au bani de plimbari toata ziua si nici nu li se strica trotinetele.... Totul e bine cand se termina cu bine!! Si stii ca mai aveai un motor la dispozitie, da?? Mesaj completat adica io's forumist , aaaa ???! si daca poate vinzi FZN-ul , poate ce iti iei dupaia' ?? pai mai bine forumist decat la frecat degeaba. te rog suna-ma luni sa vorbim ceva. noi acum plecam sa ducem piticul la parintii lui Catalin, cu proces-verbal de predare-primire, apoi, de saptamana viitoare (de luni pana duminica), incepem turul de 1300 km. Bucuresti - Transfagarasan - transalpina - Petrosani - Hateg (Retezat) - Sarmisegetuza - Caransebes - REsita - Moldova Noua (cazanele Dunarii si nush' ce pesteri) - Orsova - Baile Herculane - Valea Cernei - Horezu - Bucuresti Sincer m-am gandit sa va atrag si pe voi sa mergeti (tu cu Vali), dar am auzit chestia cu demisia... si n-am stiut cum sa-ti spun. DAr m-am gandit ca poate v-ar tenta, ca acum ai timp liber. Problema e de bani si unde lasi piticii.... Sa nu te superi ca nu ti-am spus mai devreme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Eheeee.... prin ce vremuri tulburi ai trecut!! Si stii ca si eu te inteleg... nu ca smecherii astia care au bani de plimbari toata ziua si nici nu li se strica trotinetele.... Totul e bine cand se termina cu bine!! Si stii ca mai aveai un motor la dispozitie, da?? Mesaj completat pai mai bine forumist decat la frecat degeaba. te rog suna-ma luni sa vorbim ceva. noi acum plecam sa ducem piticul la parintii lui Catalin, cu proces-verbal de predare-primire, apoi, de saptamana viitoare (de luni pana duminica), incepem turul de 1300 km. Bucuresti - Transfagarasan - transalpina - Petrosani - Hateg (Retezat) - Sarmisegetuza - Caransebes - REsita - Moldova Noua (cazanele Dunarii si nush' ce pesteri) - Orsova - Baile Herculane - Valea Cernei - Horezu - Bucuresti Sincer m-am gandit sa va atrag si pe voi sa mergeti (tu cu Vali), dar am auzit chestia cu demisia... si n-am stiut cum sa-ti spun. DAr m-am gandit ca poate v-ar tenta, ca acum ai timp liber. Problema e de bani si unde lasi piticii.... Sa nu te superi ca nu ti-am spus mai devreme.... va doresc vreme cat mai frumoasa ....si cine stie poate spre sf. saptamanii va prindem din urma !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Ina cine mai merge cu voi? Si cand veniti nu uitati sa puneti niste poze!!!! Va uram drum bun si fara evenimente si sa va intoarceti sanatosi. Sa aveti grija de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 intalneala ceva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Adolf ai uitat bunatate de plasa la mine... Ce intalneala mha nu vezi ca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Adolf ai uitat bunatate de plasa la mine...Ce intalneala mha nu vezi ca ploua? stiu ma ........ am spalat azi motorul ( a doua oara in 3 zile , ca sa nu mai zic ca acum ploua iar ) si lipsea ceva de pe rezervor ....... ai grija de ea pana ne intanlim din nou , mare grija ca tin mult la ea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 s-a notat... maine cel mai probabil ti-o aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Adolf ai uitat bunatate de plasa la mine...Ce intalneala mha nu vezi ca ploua? care ploaie faraoane ? Am iesit pe la pis*a*eala (victoriei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Au intervenit niste probleme si abia pe 1 august scot mobra din service...Nu mai pot de draci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Au intervenit niste probleme si abia pe 1 august scot mobra din service...Nu mai pot de draci... Coco in ce stare e mobra si cat mai ai la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Coco in ce stare e mobra si cat mai ai la ea? Thomas, nu mai posta de pe contul lu; Dan si...Vezi mai sus care-i treaba cu motorul si cand e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Pupy ce probleme ai... let me know about it.. maybe i can help..intra p mess... sau call me... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Singura problema e timpul...Imi lipsesc niste chestii de la carburatoare si le-am comandat din japonia...Dureaza 3 saptamani pana ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 ce iti lipseshte mha?....:-w zii exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate