Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 ce iti lipseshte mha?....:-w zii exact... Nu stiu exact...Mi-a aratat dar nu stiu ce trebuia sa fie acolo...Mai nasol ca VFR-urile obisnuite, nu au asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 zici ca ai recuperat cadrul + roti si acuma e ca un puzzle , trebuie sa cauti fiecare surubel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 zici ca ai recuperat cadrul + roti si acuma e ca un puzzle , trebuie sa cauti fiecare surubel . Cam asa ceva, piesele mici si aparent neinsemnate, dau cel mai mult de furca... Mesaj completat M-a sunat Adolf sa va anunt, ca e radar pe ferentari, la vre-o suta de metrii de la sebastian, in dreptul parcuretului! Aveti grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 m-am intors tot pe acolo ......baietii sunt pusi pe amendat !!! si portiunea aia te indeamna sa dai gas ........ cum intri pe Ferentari la jumatatea drumului pana in Petrom , se vede doar botul loganului mascat de o dubita ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 M-a sunat Adolf sa va anunt, ca e radar pe ferentari, la vre-o suta de metrii de la sebastian, in dreptul parcuretului! Aveti grija... Acolo mi-au facut mie anu trecut dosarul... aveti grija la bastarzii cu sapca, unii, nu toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 n-am mai vazut radar acolo de prin 2005 . Si-au reluat activitatea pe ferentari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Eu mi-am luat amenda azinoapte, pe cheiul dambovitei, pentru lipsa centurii de siguranta...Imi fac scutire, ca nu mai vreua sa dau iar 60 roni aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Eu mi-am luat amenda azinoapte, pe cheiul dambovitei, pentru lipsa centurii de siguranta...Imi fac scutire, ca nu mai vreua sa dau iar 60 roni aiurea. vezi daca erai cu motorul nu-ti mai luai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Azinoapte, s-a produs un accident destul de urat, in zona pietei unirii: /index.php?showtopic=548680 Urata senzatie sa vezi asa ceva si sa nu poti face mai nimic, decat sa acorzi primul ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 imi vine sa-mi bag pla-n el de motor cand vad in fiecare zi de cateva saptamani accidente pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Thomas, nu mai posta de pe contul lu; Dan si...Vezi mai sus care-i treaba cu motorul si cand e gata Nu a fost Thomas, am fost eu si nu m-am uitat mai sus ca nu prea am avut timp si de aia te-am intrebat, daca te-am deranjat imi cer scuze, nu se mai repeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 @ Dan .....vesti proaste in legatura cu Carpatica , daca vrei sa obtii despagubirea trebuie sa stai cu biciul pe ei !!! azi mi-au prezentat oferta 3500 ron , am facut cerere pt. reanalizare a dosarului !!! si de maine amenint cu tribunalul , cred ca in cateva zile se va ajunge la o intelegere ( asta fiind a 8-a zii lucratoare de la intocmirea dosarului )... Mesaj completat de cand au ma astia de la politie BMW-uri 330 , azi era sa se loveasca doua la rond la Cosbuc ....am ras de ei apoi imi dadeau semnale acustice ca sa ma sperie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 au si seat cupra , loganuri de 80k de oiro , tara lu' peshte prajit la sarma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) bai ..... mi-a trecut o idee prin cap( nu ca nu au mai avut-o si altii ) , departe de a fi realizabila dar cine stie ......poate citeste cine trebuie si surpriza !!!! dati-va si voi cu parerea ca macar asta nu costa , inca .........AICI PS. ati observat ca de cand a crescut TVA.-ul a scazut IQ-ul ...... Editat Iunie 30, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Nu a fost Thomas, am fost eu si nu m-am uitat mai sus ca nu prea am avut timp si de aia te-am intrebat, daca te-am deranjat imi cer scuze, nu se mai repeta. Nu am fost deranjat deloc, ce-ti veni? Am crezut ca-i fi-tu la taste, dupa cum mai apelat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Nu am fost deranjat deloc, ce-ti veni? Am crezut ca-i fi-tu la taste, dupa cum mai apelat Asa mi-a venit pe moment, ca tocma vorbisem cu Cosmin Ochiometru si el iti spune asa si am ramas cuplat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Asa mi-a venit pe moment, ca tocma vorbisem cu Cosmin Ochiometru si el iti spune asa si am ramas cuplat si eu. Stai linistit man, nu-i problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Cine se anunta astazi la mec ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 cred ca eu ...... cred !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 toata lumea . Astazi mergem si noi sa ne plimbam sau dupa mec iar victoriei , dupa cum ne-am obisnuit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Poate mergem si noi la un suc in bikers ca e cald si frumos , sau un strand pe noctura? ce ziceti ? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Eu am ceva treaba si nu stiu la ce ora ma intorc...Daca ajung la timp in Bucuresti, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 bere ??? daca tot e cald !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 bere ??? daca tot e cald !! Inghetata nu-ti mai place? Ce-ti e si cu betivii astia... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Nu am fost deranjat deloc, ce-ti veni? Am crezut ca-i fi-tu la taste, dupa cum mai apelat Tea deranjat ca ti-a zis coco....bai coco aveam pretentii la tine:)).... Crec ca imi fac si eu aparitia la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate