DAN IERNIE Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Hei lume,nu a mers netul la mine cateva zile si acum aud ca cineva a avut accident, ii doresc recuperare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Ce aiurea...Macksule, fa-te bine mane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 vreau si eu numaru lu maksu... ca mi-am skimbat telu si nu il mai am.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 vreau si eu numaru lu maksu... ca mi-am skimbat telu si nu il mai am.... 0724 898 564 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 bai ati vorbit cu Macks ?? cum se simte ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 dam si noi o fuga pana la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 dam si noi o fuga pana la el? Daca mergi cu masina, da un semn si merg si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 dam si noi o fuga pana la el? azi mai pe seara ?? sau cand vreti voi anuntati-ma si pe mine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Am vb acum cu el la telefon, sambata il opereaza...Poate reusim sa trecem pe la el pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 am fost azi pe la maks... e bine da-l draq:P de acuma are si net puteti sa vb cu el pe net.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 cum naiba , zicea Pitbullu' de operatie !!! cumva aia grea ?.......sa-i scoata motociclismul din cap ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 se pare ca motociclismu i-a iesit cand a dat cu casca de asfalt..... sambata o sa il opereze sa ii bage tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 deci la 8 care vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 care vine maine la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 imi pare rau de cea ce a patit maks...si ii doresc insatosire grabnica...si nu am putut sa vin azi la mec pentru ca sunt la mare...si care veniti la mare...sa imi faceti o vizita ...sunt in eforie sud @Cristi...unde pleci la mare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Are careva vre-un amortizor de ghidon? Si daca da, la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 are cineva un prieten , o matusa , o bunica de la care pot lua si eu azi placute frana fata pt cbr f4i sport ? 2 perechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Daca reusesc sa dau de mecanic, te anunt...Stiu ca avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Care mai e starea lui Macsu, care mai stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 cica sa lasat cu piercing-uri in oase !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 la ora 20 vineri la mec )) sa vii cu plinu facut ca se merge la victoriei si la ikea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 sau poti sa lasi mobra acasa si sa mergi sa bem ceva:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 sau poti sa lasi mobra acasasi sa mergi sa bem ceva:)) Repede tu, sa sperii omu cu beutura...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Lasati omul in pace. Vine vede ce se intampla, mai vine si a doua oara. nu-i place , nu mai vine si gata. Oricum, la Victoriei, apoi Ikea e amuzant sa mergi odata, de doua ori , dar nu la infinit. Imi place sa cred ca nimeni nu si-a luat motocicleta ca sa faca "lungul" drum pana la Victoriei si apoi repede acasica la Mc.. Dar asta e doar parerea mea, nu dati cu bolovani acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 andrei tr sa vb ......ce faceti in weekend ?! Transfagarasan ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate