BeerBelly Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 io vineri cred ca iar ma voi tira ... ori mare ... ori prin alta tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Eu vineri, iar o sa cred ca-i joi...Am eu o presimtire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) andrei tr sa vb ......ce faceti in weekend ?! Transfagarasan ?? Pai in weekend plec la Predeal ca e nus' ce intrunire de motorete pe acolo. Asa ca sambata dimineata ne luam cortul in spinare si o luam lipa-lipa spre munte Editat Iulie 21, 2010 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 cine merge sambata la liberty parade???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 cine merge sambata la liberty parade???? Pai cum mah nu aveai nunta pe 24 ? Sau faci nunta la liberty ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Pai in weekend plec la Predeal ca e nus' ce intrunire de motorete pe acolo. Asa ca sambata dimineata ne luam cortul in spinare si o luam lipa-lipa spre munte cu motorul ?? ....sau trenul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 cu motorul ?? ....sau trenul ? Daca pleaca cu trenu si-i merge motorul, il trec pe lista tradatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Cu motorul. Deci inca nu ma trece pe lista tradatorilor . Mai e cineva amator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 pai o sa vedem , si amator cu siguranta nu sunt .......ma consider un profesionist !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Cu motorul. Deci inca nu ma trece pe lista tradatorilor . Mai e cineva amator? Amator de tradare...Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 cine merge sambata la liberty parade???? Unde se tine liberty parade?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Unde se tine liberty parade?????? Costinesti ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 eu sambata la orele 5:00 Am parasesc acest cacao de capitala....DIrectia Munte.... unde om vedea cu ochii:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Unde se tine liberty parade?????? plaja Venus-Saturn . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 diseara , strand ceva ?! ca sa ne racordim un pic !! eu tocmai am venit dintr-un tur , ferentari - unirii - aviatorilor si retur .......sunt rupt de cald . aaaa am fost de am depus reclamatie la CSA pt a controla activitatea la firma CARPATICA ASIG. ....sper sa-i inchida !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draqula Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 sal, unde gasesc un service bun prin zona rahova sa imi cumpar si monteze discurile de ambreaj pt un hornet, daca se poate si aveti idee as dori si un pret informativ pt. toata lucrarea. ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 pe Viilor la service-ul MYMOTO ( cel de la KTM ) . reper in curte la INTERBRANDS !! mergi si intreaba de pret ca sunt de treaba mecanicii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Costinesti ?! Mersi Jhon, am crezu ca este pe undva mai aproape ca nu am timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 strand ceva in seara asta sau frecam menta in victoriei ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borisake Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salutare la vecini. Am si eu nevoie de un releu incarcare pt Honda mea CBR 600 F2, poate sa fie si de pe un alt tip de moto important este sa aibe 5 fire. 3 galbene de la infasurarea alternator si 2-ua; unul rosu (+) si unul verde (-) si sa aibe radiator si evident, pret decent. Multumesc, as fi la al 4-lea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 incearca sa ii montezi un cooler de pc pe releul de incarcare... ca sa nu se mai prajeasca.... sau bineinteles mutai locul si fai racire direct pe cadru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Baeti ce ati facut aseara??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 am ars cateva fara alcool in Victoriei si apoi am dat-o pe Pepsi in fata la parcul Carol facand misto de radarul politiei amplasat acolo ..........deci caterinca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 am ars cateva fara alcool in Victoriei si apoi am dat-o pe Pepsi in fata la parcul Carol facand misto de radarul politiei amplasat acolo ..........deci caterinca !!! Deci nu ati facut mare lucru! Fara bae sau alceva? Nimic iesit din tipar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 (editat) Back from Bucuresti-Transfagarasan-Sibiu-Sighisoara-Brasov-Predeal-Bucuresti , aproximativ 750 km.. Cateva poze: Editat Iulie 25, 2010 de simpluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate