Pupila Dilatata Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Daca bujiile sunt noi, carburatia trebuie sa fie de vina. Sincronizeaza-le si curata-le. Sa nu fie releul de incarcare ars, ca o sa-ti distruga bateria. Mergi mai bine la un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Cel mai probabil e din cauza la filtru de aer , l`am dat jos..era plin de praf..am fost cu el la vulcanizare l`am suflat cu aer la baieti acolo , l`am pus..am dat 2-3 ture si e mai ok acuma, o sa`l schimb cat de curand.. sa ne vedem cu bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Daca bujiile sunt noi, carburatia trebuie sa fie de vina. Sincronizeaza-le si curata-le. Sa nu fie releul de incarcare ars, ca o sa-ti distruga bateria. Mergi mai bine la un service. mane o bujie chiar si noua poate fi naspa , am patit-o pe pielea mea !!! daca imprastie scanteia degeaba ai dat bani or fi ele noi dar sa fie si bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 mane o bujie chiar si noua poate fi naspa , am patit-o pe pielea mea !!! daca imprastie scanteia degeaba ai dat bani or fi ele noi dar sa fie si bune Da, posibil...Mie inca nu mi s-a intamplat si sper nici sa n-o patesc, mai ales ca am si eu nevoie de bujii acum si la cat costa, asta mi-ar mai lipsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 De cand nu ai mai facut carburatia? Ma refer la sincronizare. Poate saracia aia de amestec a luat-o razna. Zic si eu acuma... Oricum daca zici ca acum merge ok las-o asa. Stii vorba aia...daca o zgandari se supara si nu mai vrea deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 eu unul am 3 sezoane de cand am facut carburatia ..... si cred ca mai merge 2 , si cauciucul la fel ....am schimbat deviza : nu pana la sarma ci pana la janta man !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Simplu... schimba filtru de aer.... si dupaia da-mi un telefon sa facem carburatia sa le curatam si sa le sincronizam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Simplu... schimba filtru de aer.... si dupaia da-mi un telefon sa facem carburatia sa le curatam si sa le sincronizam.... Simpluu , sau pur si simplu !! to be or not to be !! tema pt. azi la Mc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 A fost daca tu nu ai venit????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 fu' domnle' ....fu' !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 ata ete zte sa fati,fu, ca fu bine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ieri m-i sa intamplat un lucru interesant , m-am plictisit mai ingrozitor ca niciodata ?! .... bah' astia mai in varsta , asa se intampla cand imbatranesti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 sal....lumeee....va era dor de mine?...va anunt ca transalpina e superba pt orice tip de motor...l-am verificat pana la obarsia lotrului.... In rest...maine o iau de la capat.....bucuresti-valcea si probabil din nou transaplina dar cu motorul de data asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 sal....lumeee....va era dor de mine?...va anunt ca transalpina e superba pt orice tip de motor...l-am verificat pana la obarsia lotrului....In rest...maine o iau de la capat.....bucuresti-valcea si probabil din nou transaplina dar cu motorul de data asta.... ..uite ma ca mai traieste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 da-mi si mie un apel ca nu mai am nr tau de telefon....sorry.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) ..uite ma ca mai traieste ... dar nu pt. mult timp , ai vazut ce traseu a ales de primul sezon !! Mesaj completat da-mi si mie un apel ca nu mai am nr tau de telefon....sorry.... eu nici sa primesc apeluri pe telefon public nu am bani !! bai nene .... necesit un cauciuc spate , ieri ...acum o saptamana nu maine ...............la fiecare curba , franare accelerare strang din obrajori posteriorului de am ajuns sa am febra musculara la anus din pacate nu are nimeni masura mea ... Mesaj completat de cauciuc ma , ce credeati ! Editat August 23, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 iauzi' Vladone , faci upgrade !!! eu fac de la A la B .........hepatita !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ce upgrade face Vladone? Ca eu nu-i vad postul Ma nebunilor, voi scrieti cu cerneala simpatica, s anu vad eu? Narav de rahova...Ce sa va cer? Mesaj completat La multi ani nenea Adolf!!! Uite unde era berea mea si eu n-am stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ce upgrade face Vladone? Ca eu nu-i vad postul Mesaj completat La multi ani nenea Adolf!!! Uite unde era berea mea si eu n-am stiut sa-mi trag una !!! da tu de unde stii bre' ??? ca eu nici nu mai stiu cat implinesc ...!!! .....fac cinste da la intrecere nu ma mai iau cu tine PS. era un anunt ca se vinde sv 1000 postat mai inainte .... il indemnam sa faca upgrade de la 650 la 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 sa-mi trag una !!! da tu de unde stii bre' ??? ca eu nici nu mai stiu cat implinesc ...!!! .....fac cinste da la intrecere nu ma mai iau cu tine Eu sunt a tot stiutor! Faci cinste cu cola, ca nici eu nu ma mai iau la intrecere cu mine cand e vorba de alcool...Tocmai am concurat singur si-am iesit pe locul 2, ca ma conduce greata cu maxim de puncte avans, plus ca am facut si scandal, asa ca...Renunt la alcool pentru o perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Se anunta cineva in seara asta...sa stiu sa-mi fac bilet de voie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 fu' fain bre....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Eu am fost la Paulesti, la festivalul organizat de Heavy riders...Din pacate nu mi-am scos inca motorul din service din lipsa de bani si am mers cu un Bandit de 400 inprumutat...Oricum, sper ca vineri la Mc sa vin cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Eu am fost la Paulesti, la festivalul organizat de Heavy riders...Din pacate nu mi-am scos inca motorul din service din lipsa de bani si am mers cu un Bandit de 400 inprumutat...Oricum, sper ca vineri la Mc sa vin cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ma Pupila' ..... ai fumat ceva ?? atunci de ce vad eu dublu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate