cosminelu01 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 sal lumee...pupila,simpluuu,micron,wtf,adolf........ce e linistea asta nebuna.......trebuie sa iesim intr-un fel sau altul......am innebunit cu iarna asta.........stau in casa...aaaa...si sunt si in concediu....................trezirea lumeeeeeeeeeeeeeee. felicitarile mele inca o data Cristi,ti-ai luat caine ...doar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 sal lumee...pupila,simpluuu,micron,wtf,adolf........ce e linistea asta nebuna.......trebuie sa iesim intr-un fel sau altul......am innebunit cu iarna asta.........stau in casa...aaaa...si sunt si in concediu....................trezirea lumeeeeeeeeeeeeeee. felicitarile mele inca o data Cristi,ti-ai luat caine ...doar.... E liniste ca nu scrie lumea...Doar nu ma apuc sa "vorbesc" singur Intradevar, trebuie sa ne vedem...Ne mobilizam vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 hai ca incet, incet se incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 mai am putin si o iau razna......vreau la munca...oriunde.....stau toata ziua in casa.....si ma uit la motoare pe net......am ajuns pana si la o intalnire pe 4 roti...30 min acolo.....cine vrea sa-mi tina locul in casa cu nevasta-mea o zi doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 sal lumee...pupila,simpluuu,micron,wtf,adolf........ce e linistea asta nebuna.......trebuie sa iesim intr-un fel sau altul......am innebunit cu iarna asta.........stau in casa...aaaa...si sunt si in concediu....................trezirea lumeeeeeeeeeeeeeee. felicitarile mele inca o data Cristi,ti-ai luat caine ...doar.... :banana: eu sunt beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 mai am putin si o iau razna......vreau la munca...oriunde.....stau toata ziua in casa.....si ma uit la motoare pe net......am ajuns pana si la o intalnire pe 4 roti...30 min acolo.....cine vrea sa-mi tina locul in casa cu nevasta-mea o zi doua Si eu vreau la munca...Si eu m-am saturat de stat in casa (baruri si cluburi exclus o perioada) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 sal lumee...pupila,simpluuu,micron,wtf,adolf........ce e linistea asta nebuna.......trebuie sa iesim intr-un fel sau altul......am innebunit cu iarna asta.........stau in casa...aaaa...si sunt si in concediu....................trezirea lumeeeeeeeeeeeeeee. felicitarile mele inca o data Cristi,ti-ai luat caine ...doar.... :banana: ce caine si-a luat ma ? chiuwawa ?! voi ori nu ati baut de ajuns ori nu stiti ca pe vremea asta se sta sub plapuma cu femeia si ocazional cu sotia pe anul asta , 3 ianuarie - club A coma alcoolica 7 ianuarie - acelasi lucru ca si pe 5 ....... vreau sa stau in casa ca am febra musculara la ficat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 vad ca nimeni nu vrea sa ma scape de o belea........ .....si eu care vroiam sa va arat silicoanele sotiei...... ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Termina cu postiile cosmine si fa un video chat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 mai veniti si voi pe la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 intrebati-l pe Mihaitza racing cum arata...ca va spune el tot...asa ca sa nu va plictisiti..... Mesaj completat si cu mac-ul......hai sa incercam o intalnire generala vineri. cine e de acord cu ideea mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 intrebati-l pe Mihaitza racing cum arata...ca va spune el tot...asa ca sa nu va plictisiti..... Mesaj completat si cu mac-ul......hai sa incercam o intalnire generala vineri. cine e de acord cu ideea mea? Sotia vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 vad ca se aduna lumea...usor...usor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 zic si io ca vin... da nush sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Sotia vine? mane cred ca noi doi o sa ne luam warn dar nu de la admin ...... oricum ce trebuie vazut trebuie vazut !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 ce caine si-a luat ma ? chiuwawa ?! voi ori nu ati baut de ajuns ori nu stiti ca pe vremea asta se sta sub plapuma cu femeia si ocazional cu sotia pe anul asta , 3 ianuarie - club A coma alcoolica 7 ianuarie - acelasi lucru ca si pe 5 ....... vreau sa stau in casa ca am febra musculara la ficat !! Ce-ai cautat ma in club A? De cand renoveaza iron city, am fost dat afara din toate cluburile din centrul vechi...In club A, nici nu m-au lasat sa intru Vineri va astept la Mc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 un anunt umanitar. mi-a crapat BMW-ul si am nevoie de un suflet bun ca maine dimineata la 6 sa ma duca cu masina pana pe giurgiului, la centrura sa rezolv cu itp-ul. platesc carburantul pe 14 ...la salariu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 mane cred ca noi doi o sa ne luam warn dar nu de la admin ...... oricum ce trebuie vazut trebuie vazut !!! He-he..Eu am vazut ce era de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 asa ma ajutati pe mine? gandindu-va la altceva......sa nu zic ce..... vb f sserios....am nevoie de ajutor Mesaj completat am rezolvat. va multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 mai am putin si o iau razna......vreau la munca...oriunde.....stau toata ziua in casa.....si ma uit la motoare pe net......am ajuns pana si la o intalnire pe 4 roti...30 min acolo.....cine vrea sa-mi tina locul in casa cu nevasta-mea o zi doua ma ofer eu Cosmine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 ma ofer eu Cosmine cred ca mai degraba te oferi sa impingi la BMW-eu' ca omu asta lucreaza cu cartusul pe teava si daca te prinde la borcanul cu miere ai puso .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 ma bucur ca cineva a realizat asta...si n-as vrea sa irosesc cartuse degeaba....ca sunt scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 ma bucur ca cineva a realizat asta...si n-as vrea sa irosesc cartuse degeaba....ca sunt scumpe pai si atunci de ce ai mai aruncat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) ma bucur ca cineva a realizat asta...si n-as vrea sa irosesc cartuse degeaba....ca sunt scumpe iesi mai ieftin cu varianta Caveman .... adica cu coada de lopata asteptand dupa colt siiii pocC !! sau varianta prieteneasca cu suT si gollll ati mai facut ceva pe la mobre ca eu unul am cam arso aiurea , in loc sa strang bani de baterie si ulei am baut ca porcul !!! Editat Ianuarie 13, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 ai dreptate...cred ca e timpul sa mai strangem cureaua.....dar pe ce s-o mai strangem...ca am slabit ...de nu mai am gauri la curea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate