Pupila Dilatata Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 ai dreptate...cred ca e timpul sa mai strangem cureaua.....dar pe ce s-o mai strangem...ca am slabit ...de nu mai am gauri la curea.... Hai maine la Mc sa mai pui ceva grasime pe abdomen Vine careva maine la Mc? Nu de alta, dar nu vreau sa ma trezesc singur acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 vin si io ca n-am mai fost de anu' trecut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 alta data bre' ca maine plec la Bv. la schi ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Ora mon cher ora La ce ora a orologiului sa ne intrevedem? )) (Nu promit ca vin dar sunt sanse ) Orele 20:00...E o.k.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 vii cu mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 cine mai vine ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Nu bre ca nu am asigurare pe ea, mai am de umblat...trebuie sa o radieze ala saptamana care vine sa iau dovada, sa o pun pe numele meu la impozit...cred ca stiti mai bine ca mine...si cand ma uit afara si vad ca e soare imi vine sa ma urc pe lustra )) + ca trebuie sa imi iau casca, geaca (manusi am comandat ) www.louis.de sau mai nou .eu si vezi reduceri de preturi ....... gasesti si la 15 euro daca e criza in buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Pai de aici am comandat manusi Niste probiker la lichidare de stoc...de la 45 eur la 10 Deh...am zis ca nu se merita (defapt se merita dar nu am bani) sa dau pe o pereche de manusi 100 eur, asa ca mai bine dau pe o casca mai mult Am vazut niste reduceri la casti, niste reduceri frumoase...de la 220 eur la 60 eur o.O ai grija la marimea pe care o alegi ..... mai bine mergi la Kronau si probeaza intai modelul ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 E psoibil sa nu reusesc sa ajung...Tocmai eu care-am fost cu ideea. Daca nu ajung, injurati-ma-n gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 E psoibil sa nu reusesc sa ajung...Tocmai eu care-am fost cu ideea. Daca nu ajung, injurati-ma-n gand putem sa incepem de-acuma in cor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 cati ati fost la mec ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Daca mai veneam si eu, deja era aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Maxim shhase. Hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 vineri vin si eu , cu motorul sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Eu nu vin cu motorul dar vin acolo pe baricade. Puppy ai face bine sa vii si tu de data asta. Alfel, cum ai zis si tu, iti taiem din salariu ) Incerc si eu sa ajung...Nu promit, dar fac tot posibilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 e greu sa parasesti cuibul nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Nu vreau sa cobesc, dar perzic ca pana in martie mai da o ninsoare din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 numai 1 ? Eu zic ca va mai ninge de cel putin 2 ori . Asa s-a intamplat anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Eu zic ca o sa ninga in iulie..la cat de imprevizibila e nici meteorologi nu mai prezic bine..asa ca hai sa lasa vremea sa faca cum vrea ea , si hai cu primavara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Nu mai ninge...Gata, ajunge! Hai la cules de ghiocei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 eu am iesit cu mobra si ieri si alaltaieri cat a fost soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 ies sa resuscitez bestia ca din noiembrie are bateria extirpata ......urati-mi bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 impingere placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Is alive !!! si asta fara impins am dat la automat de vreo 4 ori pana i-a venit sangele in veioza ! ahhhh ce placut a fost sa simt iar puterea bestiei ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 vineri o sa fie frig si o sa ninga putin asa ca este mai frumos cu masina este mai cald a si ai si muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate