wtf? Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 ai si capac monopost ? Te-ai mai gandit, vinzi toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 .. , pt ca si ea are grija de mine si nu ma da pe jos.... , inseamna ca anul trecut nu ai avut grija de ea..si deaia te`a dat pe jos.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 , inseamna ca anul trecut nu ai avut grija de ea..si deaia te`a dat pe jos.. ? o poti lua si asa ! daca chiar vrei .... dar mai devreme am luat-o ca pe o figura de stil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 motocicletele ie ca caii ... da`i sa manance si zahar si niste mere sa fie docila si sa nu dea cu tine de pamant )) io ma pregatesc sa pun un pic de flex pe a mea sa ii fac o jmecherie sa o fac super RATbird )) si inca ceva ... nu vreti voi sa mutam intalnirea la o ora mai decenta? ca vinerea la ora aia sunt deja beat si nu am cum sa mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 motocicletele ie ca caii ... da`i sa manance si zahar si niste mere sa fie docila si sa nu dea cu tine de pamant )) io ma pregatesc sa pun un pic de flex pe a mea sa ii fac o jmecherie sa o fac super RATbird )) si inca ceva ... nu vreti voi sa mutam intalnirea la o ora mai decenta? ca vinerea la ora aia sunt deja beat si nu am cum sa mai vin eu inteleg ca omul dupa munca mai bea si el un pic .. .dar u se pare ca muncesti enorm de mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 eu ma imbat dintr`o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 eu ma imbat dintr`o bere Nu te-am mai vazut band din copilarie Ba da...dar apa plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 asa !!! pt ca erai mai praf ca mine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Iar de vandut ... mai tarziu ... in august la sf imi vine alta motoreta K11 1000 , pana atunci ... voi merge in continuare cu SRAD-ul meu de 600 De ce in august d-abia ? Atunci e chischirelu sau ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 De ce in august d-abia ? Atunci e chischirelu sau ce ? Atunci gaseste o valiza cu un milion o suta de mii de euro.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 asa !!! pt ca erai mai praf ca mine ))) Sunt mandru de asta Mesaj completat Atunci gaseste o valiza cu un milion o suta de mii de euro.. Nu o gaseste, sunt sigur ca eu nu pierd valiza niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 ce e asta ma ?! povesti la gura sobei .....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 ce e asta ma ?! povesti la gura sobei .....? La gura ma-sii de vreme, sau la gura caloriferului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 rectific ......... la gura sticlei !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 rectific ......... la gura sticlei !! De cola :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 rectific ......... la gura sticlei !! Adolf , cum s-a terminat povestea cu Carpatica ? (daca s-a terminat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 a fost ca sa zic asa ,,kick in the balls" , jumate din reparatie am facut-o pe bani mei , iar cealata jumatate facuta de asigurare incepe sa cada usor usor ...... pe scurt daca esti accidentat si primesti polita de la Carpatica , esti FXXXT !!!! eee da invat eu si mecanica auto ca de moto sunt satul ...... am sa-mi fac un stiker cu anti reclama Carpatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 am sa-mi fac un stiker cu anti reclama Carpatica Te obosesti degeaba, am inteles ca-s in faliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Te obosesti degeaba, am inteles ca-s in faliment sa-i .....pupe Rex !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 a fost ca sa zic asa ,,kick in the balls" , jumate din reparatie am facut-o pe bani mei , iar cealata jumatate facuta de asigurare incepe sa cada usor usor ......pe scurt daca esti accidentat si primesti polita de la Carpatica , esti FXXXT !!!! eee da invat eu si mecanica auto ca de moto sunt satul ...... am sa-mi fac un stiker cu anti reclama Carpatica Si eu am avut un incident in parcare cu o doamna. A dat cu spatele pana-n aripa mea . Avea asigurare la Carpatica. Si i-am zis pas ca nu mergem la asigurare ca e pierdere de timp, mai bine sa-mi dea banii . Si mi-a dat 100 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Si eu am avut un incident in parcare cu o doamna. A dat cu spatele pana-n aripa mea . Avea asigurare la Carpatica. Si i-am zis pas ca nu mergem la asigurare ca e pierdere de timp, mai bine sa-mi dea banii . Si mi-a dat 100 de euro Ai avut noroc! Asigurarile, mai toate sunt neserioase, dar carpatica e de-a dreptul nesimtire! Cunosc multi care si-au luat plasa de la ei, unii chiar se judeca inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 De exemplu Omniasig-ul sunt seriosi . Mi-au pus banii pe dauna cam in 4 saptamani de la depunerea dosarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 De exemplu Omniasig-ul sunt seriosi . Mi-au pus banii pe dauna cam in 4 saptamani de la depunerea dosarului. Sper sa n-am de-aface cu asiguratorii...N-am rabdare cu nimic din ce tine de birocratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Pupila , ai fost la mec pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate