Joon Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Pai...nu esti praf? Baga si tu detalii...Cu ce motor erai, ora, locul, viteza si alcolemia. Dan acum merge ok dar nu stiu care e faza ca e a doua oara cand mi se sparge bujia pe cilindrul fata care e mai mic si mai bine aerisit , baietii care s-au dat cu parerea zic ca are explozii prea puternice in cilindru ............I RIDE A FUKIN' BOMB' !!! Editat Iulie 29, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Dan acum merge ok dar nu stiu care e faza ca e a doua oara cand mi se sparge bujia pe cilindrul fata care e mai mic si mai bine aerisit , baietii care s-au dat cu parerea zic ca are explozii prea puternice in cilindru ............I RIDE A FUKIN' BOMB' !!! Jhon vezi sa aibe aceasi impendanta sau poate ca ele se incing prea tare si tu cine stie treci printr-o pelicula de apa si atunci se poduce fenomenul de racire brusca si se fisureaza,ca altceva nu vad cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 sau pt ca pitong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Sper sa nu va suparati ca ma bag in discutie dar bujiile alea par sa se fi fisurat la montaj... Nu se vad urme ale efectului Corona, nu cred ca s-au fisurat din cauze electrice. Capatul de sus al electrodului bujiei din stanga cum s-a strambat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Am si eu o rugaminte...Anuntati care mergeti de ziua mea la munte, sa fac o lista pentru cazare si ce o mai trebuii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Ok.poopy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Am si eu o rugaminte...Anuntati care mergeti de ziua mea la munte, sa fac o lista pentru cazare si ce o mai trebuii. pai asta nu o discutam vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) pai asta nu o discutam vineri? Ba da, discutam si vineri. Dar incerc sa fac ceva pregatiri si sa stiu ce si cum... Cu cat aflu mai repede, cu atat mai bine Editat Iulie 29, 2009 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Eu vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Poopy,pana la urma cine vine,stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Nu stiu cu exactitate, dar discutam diseara la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Lee,deci cine se anunta diseara la Mc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Lee,deci cine se anunta diseara la Mc.? eu ma anuntz diseara la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Si eu vin, ca doar nu lipseste marte din post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Sper sa nu va suparati ca ma bag in discutie dar bujiile alea par sa se fi fisurat la montaj...Nu se vad urme ale efectului Corona, nu cred ca s-au fisurat din cauze electrice. Capatul de sus al electrodului bujiei din stanga cum s-a strambat? bujiile le strang cu cheie speciala de bujii , dar de ce mi se intampla doar pe cilindrul din fata si nu si pe cel din spate . probabil v-am indus in eroare dar CELE DOUA BUJII DIN POZA SUNT DE PE ACELASI CILINDRU P.S>. bahhhh vineri noapte am ramas fara cablu de kilometraj , nu mai imi indica viteza distanta parcursa , si mi se aude un tacanit la roata probabil ddd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Ma alatur si eu voua cu un mic cbr, stau exact in Sebastian la intersectia cu Ferentari ! Wish me luck pentru luni, ca am sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Ma alatur si eu voua cu un mic cbr, stau exact in Sebastian la intersectia cu Ferentari ! Wish me luck pentru luni, ca am sala Bafta la sala man! Am baut ca porcu azinoapte plus inca ceva verde si acum sunt avion...Si-mi mai e si rau...Aproape ca am uitat cum e sa fii mahmur si chiar nu vroiam sa-mi aduc aminte cum e dar...Al draq satana cu tentatiile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Bafta la sala man! Am baut ca porcu azinoapte plus inca ceva verde si acum sunt avion...Si-mi mai e si rau...Aproape ca am uitat cum e sa fii mahmur si chiar nu vroiam sa-mi aduc aminte cum e dar...Al draq satana cu tentatiile lui Lee, nu mai bea ma ca porcu,ca vezi cum e,bea si tu precum camila,ca sa vezi si tu cum e sa fii pe jos,ca e mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Bafta la sala man! Am baut ca porcu azinoapte plus inca ceva verde si acum sunt avion...Si-mi mai e si rau...Aproape ca am uitat cum e sa fii mahmur si chiar nu vroiam sa-mi aduc aminte cum e dar...Al draq satana cu tentatiile lui Pai unde ai fost man azi-noapte???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Pai unde ai fost man azi-noapte???? Ai baut si tu man? Ca nu-mi amintesc...Unu din noi are pierderi serioase de memorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 ba ce oameni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Mersi! Am luat exact cu 17, ca m-am timorat din cauza ca aveam deja 3 greseli dupa 10 intrebari pe 12 am poligonul Verdele cu bautura nu prea merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 bautura merge cu orice .. iarba nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate