Joon Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ce-ati facut maaaaaa ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 La multi ani PUPILA!Mii de scuze ca nu am putut participa dar sa nu crezi ca te iert...tot o sa faci cinnste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Multumesc tuturor pentru gandurile bune! A ajuns si motorul acasa, cu bine...In ceea ce priveste ouale, sunt si ele aproape O.K., inca ma dor, dar nu-s semne. La doctor nu am fost si nici nu cred ca ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 la multi ani bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Beei ia uitativa aici ce ati pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 da baaaaaaa ....!!! sa barbierit PUPILA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pababibam, maine am permisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pababibam, maine am permisu Vineri dai coca-cola la Mc in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pababibam, maine am permisu Si o cafea ptr. mine Mesaj completat Vineri dai coca-cola la Mc in cazul asta Salut poopy ce mai zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 In seara asta plec la mare ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Salut poopy ce mai zici? Nu prea mai zic...Mi-a trecut durerea si-as pleca pe undeva, dar nu am unde si nici cu banii nu stau prea bine... Mesaj completat In seara asta plec la mare ;) Distractie maxima! Cand vi de la mare dai un semn, ca nu uit de coca-cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Uitati-va ba la poze astia care n-ati fost la ziua lui Puppy qulangiilor http://hi5.com/friend/photos/displayManage...nerId=165997508 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Mersi ! Da ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 VLADONNE .....golan mic ce esti , nu mi-ai zis ca esti vecin cu NANU !!!!! credeai pa poti sa tii un secret la nesfarsit ?? ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 VLADONNE .....golan mic ce esti , nu mi-ai zis ca esti vecin cu NANU !!!!! credeai pa poti sa tii un secret la nesfarsit ?? frate... e cea mai proasta cunostinta a mea ))) daca il bagi in anturaj o sa fii aspru pedepsit evident, glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Beei ati vazut ce ati pierdut,ha,ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Merge careva la Breaza? Ca tare as vrea sa ajung si eu, desi inca nu am nici un ban...Oricum, sper sa rezolv repede cu finantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Merge careva la Breaza? Ca tare as vrea sa ajung si eu, desi inca nu am nici un ban...Oricum, sper sa rezolv repede cu finantele Cand este plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Cand este plecarea? Plecam sambata si ne intoarcem duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 care se anunta azi la Mc? si care-i faza cu Breaza?!?!?!?!? e ceva acolo?... ca daca ar fi de o plecare... hai la Redbull Romaniacs, la Sibiu!!! e crima si pedeapsa ce se intampla acolo week-endul asta!!! si prima proba, cea de sambata, e incredibila!!! luati de va uitati: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Din pacate nu am ajuns nici la Mc, nici la Breaza si nici la Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Din pacate nici eu nu am putut veni nici la mc. si nici la Breaza ca am inceput munca,mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate