Redresor Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Am auzit ca era odata cartea tehnica de la Voshod in limba romana aici pe site.Am dat search ,dar am gasit de Mobra,de Minsk, de Honda, numai de Voshod nu. O are cineva la indemana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Am auzit ca era odata cartea tehnica de la Voshod in limba romana aici pe site.Am dat search ,dar am gasit de Mobra,de Minsk, de Honda, numai de Voshod nu. O are cineva la indemana? ti l-am trimis eu pe mail! daca nu l-ai primit da un semn si vedem cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) ti l-am trimis eu pe mail! daca nu l-ai primit da un semn si vedem cum facem si eu il vreau.... trimite si mie pls.. Editat Iunie 7, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phoenixnw Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 ti l-am trimis eu pe mail! daca nu l-ai primit da un semn si vedem cum facem Salut te rog frumos trimitemi si mie cartea tehnica de la Voshod pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Trimiteti-mi si mie va rog catrea aia tehnica pentru voshod! chiar nu am de unde sa fac rost de ea si mii ca imi prind urechile pana nu invatz un pic din cum ar terbiu sa unblu la motoru asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Cel mai bine ar fi sa fie uploadata pe manuale moto,ca aia de acolo nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 iulianpruna11 am eu cartea de intretinere si reparatie in romana in format electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate