Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sincer,tu crezi ca mai avea rost intrebarea asta ?!?!?!? :huh: ........Normal ca ne intalnim, mai ales pe ploaie, furtuna,zapada,taifun si altele.

PS: Vad ca iar crestem aici pe forum ....din pacate doar cantitativ...dar noi sa fim sanatosi ca la intalniri tot aia o sa fim, ca dintotdeauna dealtfel. :crack:

Sincer, imi pare rau ca am intrebat. :moron:. Eu merg cu motocicleta si pe ploaie ... promit sa nu mai gresesc alta data. :rock:

In alta ordine de idei ... ma bucur ca m-am vazut azi la MC cu AllenC si Cristi (nu am retinut nick-ul de pe forum).

Poate data viitoare ne strangem mai multi.

Un sfarsit de saptamana insorit va doresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dam o tura pe la arc azi? pe la 6:00-6:15 sa ne vedem la Mc ca data trecuta si sa plecam la arc pe la 6:30 ?ce zice-ti? :) :D

Link spre comentariu

Ne vedem diseara ?....cineva,careva?.....Poate ne dezmortim amortizoarele pana la Oltenita,...sa vedem daca au deschis pontonul. ;)

PS: iO vine cu scuteru' ,deci voi merge in ritm de relas 80-100km/h.

Editat de the lord
Link spre comentariu

Sper sa termin treaba in timp util sa dau cu prezent,daca Lord vine cu scuterul ma bag tot la scuter,sper sa nu mergeti mai tare de 180Km/h ca al meu nu poate mai mult :moto:

Link spre comentariu

Sper sa termin treaba in timp util sa dau cu prezent,daca Lord vine cu scuterul ma bag tot la scuter,sper sa nu mergeti mai tare de 180Km/h ca al meu nu poate mai mult :moto:

a intervenit ceva si nu cred ca mai ajung....cand scap trec pe la Mc'D oricum ca-mi este in drum si vedem daca va mai prind.

Link spre comentariu

Off,usor tata pe curbe ca deviezi de la tastatura,apropo mai plimbi si tu mobra? :moto: Da stiu lucrezi sau nu ai gaz.......

Link spre comentariu

vin si eu azi,sa organizam o zi dintr-un weekend cand sa mergem la plimbari mai lungute oriunde la pod la arges stiu un local bun cu mititei buni :cheers: sau oriunde stabiliti voi ,ca sa ma pot pregati si eu (financiar),si desigur daca ma luati ,motorul nu imi permite sa merg cu o viteza mai mare de 100-110 max km/h :(

sau de ce nu sa organizam un gratar ceva cu 20 lei de caciula facem treaba frumoasa :cheers:

Editat de sonyy
Link spre comentariu

eu am fost si cu scuterul de 49 cmc cu ei pana la belciugatele :D chit ca m-au injurat ca mergeaua toti cu 60 km :))) deci se poate :P

Sageata si tu la fel daca nu vii, nu e intalnirea INTALNIRE :)))

Link spre comentariu

haha 60 km/h,dar ti-ai permis ca te cunosteai de mult cu ei?? sau erai asa la inceput?cum de te-au luat la plimbare cu scuteru? :) :)

zice-ti o punem de un gratar weekendul viitor ce parere aveti? :D

misto intalnirea pacat ca ne-a prins ploaia dar a trecut repede :laugh: scuzati fumul la plecare din cauza drujbei :(

Editat de sonyy
Link spre comentariu

Vizitator Kosh

haha 60 km/h,dar ti-ai permis ca te cunosteai de mult cu ei?? sau erai asa la inceput?cum de te-au luat la plimbare cu scuteru? :) :)

zice-ti o punem de un gratar weekendul viitor ce parere aveti? :D

misto intalnirea pacat ca ne-a prins ploaia dar a trecut repede :laugh: scuzati fumul la plecare din cauza drujbei :(

Data viitoare vino si tu cu d'ala de visine! Stii tu ce "d'ala"!

Link spre comentariu

hai ca este bun ala de capsuni,cand ai mirosit d'ala ti s-au excitat papilele gustative :laugh: nai vazut ca n-am fost zgarcit cand am plecat am lasat mai mult fum asa sa mai savurati si voi mirosu de fum plus capsunica :lol: ,2 in 1

Link spre comentariu

Propun o plimbare de relaxare, la pas de100km/h, pe ruta Oltenita-Giurgiu cu plecare la ora 10:30 de la MC'D Brancoveanu(adunarea la ora 10). Azi sau maine, in functie de cum va pronuntati si voi, cei care va bagati. Asa ca pronuntati-va sa putem stabili !

Editat de the lord
Link spre comentariu

eu nu pot weekendul asta ca nu prea am cash :( ,doar ieri am bagat de 25 lei benzina plus 35 lei mi-am cumparat ulei :(

daca vreti mergem weekendul viitor daca nu va duceti azi sau maine

mai am putin cu bacu si dupa sper sa gasesc sa ma angajez si eu sa am banii mei :D

Link spre comentariu