Ciorap Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Am muncit vinerea asta...next time... Don't worry, nu a mai venit nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Don't worry, nu a mai venit nimeni Imi pare eau, am muncit ca sluga, nu am avut tp sa anunt.... Te bagi la Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 La burtica mea, Adventure Park ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 La burtica mea, Adventure Park ? Tu doar te uiti sa vezi ce fac baietii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Vineri, intalnire cu plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 poate careva va rog din cei care au fost anu trecut pe transalpina sa reconstituie traseul pe distanta.ro ?? as vrea sa plec in primu weekend din septembrie pe transalpina si nu mai stiu exact care era traseul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 unul lung ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Mai traiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) Mai traiti? Buna intrebarea, raspunsul ar fi (in cazul meu) ca da, dar pe drumuri contra timp tot timpul. Timp de 1 luna de vineri pina luni in vizita la copiii mei cazati (la cort) in Vama ....... restul munca adica - baga mare. Editat August 29, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Ce copii norocosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 As iesi la o tura azi pe la 5-6 ... Cineva amator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Eu tocmai ce am venit, am fost pe AmcKart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Ma bate gandul sa trec pe noroaie - sa las asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Numai pentru faptul ca locuiesti pe Amurgului , in zona exclusivista Popesti , te indeamna sa faci schimbarea !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 nu numai, dar ma uit la sor'mea ca pleaca in fiecare week end la munte cu motocicleta in remorca, vad traseele pe care le parcurge si imi plac mai mult decat cele pe care apuc sa le fac eu. Problema ar fi ca habar nu am ce mi s-ar potrivi ca motor de enduro, ,mi s-a pus pata pe KTM EXC 450 sau 520 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Problema ar fi ca habar nu am ce mi s-ar potrivi ca motor de enduro, ,mi s-a pus pata pe KTM EXC 450 sau 520 ... Bune amandoua Pe mine ma bate un gand sa dau sambata o fuga pana la intrunirea de la Rasnov. Plecat dimineata si venit seara inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Service-ul BENNY MOTORS s-a mutat in zona blvd. Energeticienilor, in incinta ICEMENERG. va asteptam pe la noi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Bune amandoua Pe mine ma bate un gand sa dau sambata o fuga pana la intrunirea de la Rasnov. Plecat dimineata si venit seara inapoi. Bune amandoua Pe mine ma bate un gand sa dau sambata o fuga pana la intrunirea de la Rasnov. Plecat dimineata si venit seara inapoi. Cred ca te insotesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Chipintaci. Poate reusesc sa ajung vineri la Brancoveanu sipovestim mai multe acolo. Il scoatem din casa si pe nea' Tzulae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Bune amandoua Pe mine ma bate un gand sa dau sambata o fuga pana la intrunirea de la Rasnov. Plecat dimineata si venit seara inapoi. Daca ie loc, ma bag si eu.Numai ca eu vreau sa ma'intorc duminica si vineri nu pot ajunge la mec. Dc va hotarati, lasati-mi un nr de tel la PM si va suna yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Service-ul BENNY MOTORS s-a mutat in zona blvd. Energeticienilor, in incinta ICEMENERG. va asteptam pe la noi !!! RECOMAND cu MARE incredere...si aproape si treaba buna ! Editat Septembrie 7, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 vand ambreiaj complet honda cbr 1000 rr din 2005 pt detalii pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Mai am asigurarea valabila doar pana pe 4.10.2013, deci: iese cineva maine la o plimbare de distractie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Mai am asigurarea valabila doar pana pe 4.10.2013, deci: iese cineva maine la o plimbare de distractie ? Unde !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate