Kosh Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Vine cineva pe la Arc, diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 maine plimbare ceva si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 maine plimbare ceva si noi? Eu la 10 maine dimineata plec spre Fetesti daca incanta pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 cineva la intalnire azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 cineva la intalnire azi? Eu,daca nu intervine ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 da shi eu sper sa nu mai intervina cehva ca dahta trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Si eu vin! ... stabilim de'aici sa mergem pe undeva, sau vedem la fata locului? Editat Iunie 8, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Si eu vin, sunt de parere sa stabilim la fata locului ! Ne vedem la 19 Azi am schimbat uleiul, ieri cauciucul pe 18 rulmentii de jug :D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Distrati-va fara mine de data asta, dar saptamana viitoare vin cu Suzuka noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 cu care din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Cu zebra gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 azi merge cineva la romexpo?dar nu de dimineata mai dupa 12 incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 ce e la romexpo acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 (editat) Bucharest,wheels arena,vin diversi cantareti,masini,motociclete,spectacole,eu cred ca dupa ore 14:00 ma bag ca e prea cald acum,daca sunt doritori.... 0765 444 105 sunati dupa 2-3 daca vrea careva sa vina eu ma duc Editat Iunie 9, 2012 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Distrati-va fara mine de data asta, dar saptamana viitoare vin cu Suzuka noua! Aduc eu floricele sa o admiram in liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Ooo, floricele...sper ca nu-ti imaginezi ca fac vreun show cu mers pe o roata sau vreo alta cascadorie :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Ooo, floricele...sper ca nu-ti imaginezi ca fac vreun show cu mers pe o roata sau vreo alta cascadorie :) nu, pt admirat bicicleta pe cric de aproape si mirosind a nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 nu, pt admirat bicicleta pe cric de aproape si mirosind a nou... uuuf, m-am linistit . Nu ne-ai povestit cum a fost la mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 uuuf, m-am linistit . Nu ne-ai povestit cum a fost la mare... Am avut nunta + botez de vizitat deci nu a fost un week end de vacanta si relaxare. Singura chestie interesanta: era sa mor in Lehliu . La fantastica viteza de 47 de km/h o dacie papuc mi-a iesit in fata de pe o straduta laterala. Noroc cu viteza mica ce mi-a permis sa fandez chiar prin fata barei lui fata si scap nevatamat. Nu am avut nici timp sa ma sperii atat de repeda s-a intamplat. In mod normal nu as povesti intamplarea dar poate mai citesc tinerei pe forum: mersul preventiv - priceless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) Am avut nunta + botez de vizitat deci nu a fost un week end de vacanta si relaxare. Singura chestie interesanta: era sa mor in Lehliu . La fantastica viteza de 47 de km/h o dacie papuc mi-a iesit in fata de pe o straduta laterala. Noroc cu viteza mica ce mi-a permis sa fandez chiar prin fata barei lui fata si scap nevatamat. Nu am avut nici timp sa ma sperii atat de repeda s-a intamplat. In mod normal nu as povesti intamplarea dar poate mai citesc tinerei pe forum: mersul preventiv - priceless. ...daca aveai viteza mai mare inseamna ca si turatia era mai mare deci si sunetul emanat era superior si sporeau considerabil sansele sa te faci auzit !...deci dati gaz cat cuprinde ca POATE scapati....doar printr-o minune ! PS: subtitrarea pt cei tinerei in ale motociclismului: ignorati toate cele scrise mai sus...sau poate nu ?! Hai ca am fost cat mai explicit si exact cu putinta.... Editat Iunie 12, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) ...daca aveai viteza mai mare inseamna ca si turatia era mai mare deci si sunetul emanat era superior si sporeau considerabil sansele sa te faci auzit !...deci dati gaz cat cuprinde ca POATE scapati....doar printr-o minune ! PS: subtitrarea pt cei tinerei in ale motociclismului: ignorati toate cele scrise mai sus...sau poate nu ?! Hai ca am fost cat mai explicit si exact cu putinta.... daca as fi avut viteza mai mare sigur scapam - pana iesea el de pe straduta eu eram trecut de mult. Serios acum - cand l-am vazut m-am infipt in claxon, frane, de toate iar soferul nu a avut nici o reactie. a reactionat doar cand am coborat la el In 6 ore incepe Red Bull Romaniacs :http://www.youtube.com/watch?v=A0Xlgk-rYZs&feature=player_embedded#!((( Editat Iunie 13, 2012 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Salutare, revin cu o problema destul de mare.... ghidonul meu are joc, evident am comandat rulmentii care o sa imi vina pe data de 19. Problema e ca pe langa acest joc, se simte destul de bine si pozitia de neutru.... pe multi ii sperie si zic ca se simte taricel .... am vizionat urmatorul clip pe youtube si m-am cam ingrijorat !! Dupa parerea voastra care sunt sansele sa fie si axul ? ati mai patit/vazut asa ceva? oricum trebuie tinut cont ca la ninja rulmentii nu sunt ca aia ci sunt conici si bilele sunt cilindri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Salutare, revin cu o problema destul de mare.... ghidonul meu are joc, evident am comandat rulmentii care o sa imi vina pe data de 19. Problema e ca pe langa acest joc, se simte destul de bine si pozitia de neutru.... pe multi ii sperie si zic ca se simte taricel .... am vizionat urmatorul clip pe youtube si m-am cam ingrijorat !! Dupa parerea voastra care sunt sansele sa fie si axul ? ati mai patit/vazut asa ceva? oricum trebuie tinut cont ca la ninja rulmentii nu sunt ca aia ci sunt conici si bilele sunt cilindri ! ce inseamna la tine "pozitia de neutru" ?!?!?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Te ingrijorezi fix degeaba. Cand o sa vina rulmentii si o sa-i montezi o sa fie ok. A facut joc pe pozitia de "neutru" din cauza... gropilor, asfaltului prost, dat pe o roata, sau mai stiu eu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) ce inseamna la tine "pozitia de neutru" ?!?!?!!? pozitia de neutru pentru mine este cea in care ai roata dreapta. cand stau cu mobra pe loc si misc stanga dreapta se simte cand trece prin pozitia 0 ca sa o numim asa. cand brachez de la stanga la dreapta am un soc prin neutru ! Te ingrijorezi fix degeaba. Cand o sa vina rulmentii si o sa-i montezi o sa fie ok. A facut joc pe pozitia de "neutru" din cauza... gropilor, asfaltului prost, dat pe o roata, sau mai stiu eu ce. sper din tot sufletul sa ai dreptate pentru ca o sa ma coste 150 euro sh axul... oricum in film acolo aia nu sunt conici ...mobra asta nu prea a stiut ce inseamna 1 roata adica cel putin in utimii 5 ani... Editat Iunie 13, 2012 de danut1984 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate