suzyED Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Din clubul nostru de mari Bercenari merge cineva, pe undeva in weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 careva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) SonYY , cred ca vin eu daca e treci sa ma iei ? peste drum de Belu mi-e lene sa merg Singur Din clubul nostru de mari Bercenari merge cineva, pe undeva in weekend ? pai sa se mai apropie sarbatoarea ca inca nici nu ii simt mirosul Editat Iunie 13, 2012 de danut1984 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Din clubul nostru de mari Bercenari merge cineva, pe undeva in weekend ? eu am dat de gustul iesirilor in afara orasului,in principiu in luna iulie o sa incep sa ies,luna asta stau mai prost cu banii,o sa postez cand e de plimbare si cine vrea sa vina discutam inainte cu o saptamana unde sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Din clubul nostru de mari Bercenari merge cineva, pe undeva in weekend ? La ce bicicleta ti-ai tras se mai pune problema ? Eu va zic de pe acum: pe 14 iulie fac o excursie la Sighisoara pe motor (poate mai vine cineva cu mine) pe 16 iulie plec buc-valcea-sibiu-sebes-alba iulia-valea ariesului - ideal ar fi sa leg aceste 2 excursii intr-una singura - sa stau pe valea ariesului cateva zile apoi intoarcere in Bucuresti. Oricine este binevenit sa mi se alature Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
becutzu81 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Salut, salut, imi spuneti si mie cand si unde va mai intalniti sa mai vin si eu la plimbare cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 in fiecare vineri la ora 19:00,la mec la brancoveanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Din clubul nostru de mari Bercenari merge cineva, pe undeva in weekend ? eu...merg sambata la un botez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Va salut, bercenarilor! Am nevoie de sprijnul si ajutorul vostru. Lucrez la o televiziune si vreau sa fac un reportaj cu tema " motociclist in Romania". Am nevoie in acest sens de 2 baieti disponibili carora sa le pun cateva intrebari. De preferat ar fi ca unul dintre acestia sa vina cu un ss iar celalalat cu un chopper sau comunista. Daca stiti pe cineva sau chiar voi puteti sa me ajutati, va rog dati-mi de stire pana diseara. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Va salut, bercenarilor! Am nevoie de sprijnul si ajutorul vostru. Lucrez la o televiziune si vreau sa fac un reportaj cu tema " motociclist in Romania". Am nevoie in acest sens de 2 baieti disponibili carora sa le pun cateva intrebari. De preferat ar fi ca unul dintre acestia sa vina cu un ss iar celalalat cu un chopper sau comunista. Daca stiti pe cineva sau chiar voi puteti sa me ajutati, va rog dati-mi de stire pana diseara. Va multumesc! Man, avand in vedere faptul ca nu ar conta din ce zona vin baietii, iti sugerez sa faci un topic la motociclisti in timpul liber unde ar fi vizualizat de mai multa lume - respectiv ai avea mai multe sanse sa raspunda cineva invitatiei. Si da si tu mai multe detalii - daca vrei sa iei interviu unui motociclist si acela iti vine in pantaloni scurti si fara casca s-a dus naibii tot interviul tau. La ce ora s-ar intampla chestia asta/ unde/ in ce zi etc ? unii lucreaza in timpul zilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Man, avand in vedere faptul ca nu ar conta din ce zona vin baietii, iti sugerez sa faci un topic la motociclisti in timpul liber unde ar fi vizualizat de mai multa lume - respectiv ai avea mai multe sanse sa raspunda cineva invitatiei. Si da si tu mai multe detalii - daca vrei sa iei interviu unui motociclist si acela iti vine in pantaloni scurti si fara casca s-a dus naibii tot interviul tau. La ce ora s-ar intampla chestia asta/ unde/ in ce zi etc ? unii lucreaza in timpul zilei. Am postat la voi si la cei din salajan pentru ca voi fi un pic contra timp. Voi filma in doua locuri: in poligonul ilioara unde voi trata anumite subiecte si pe strada ( de preferat Berceni, sau zona Ilioara pentru ca televiziunea e in berceni si nu vreau sa pierd timp) Detalii voi da celor care au 20-30 de minute libere pentru interviu. Referitor la ce ai spus tu, nu cred ca veni un motociclist fara casca iar cu hainele, nu ii pot impune eu omului sa vina in combinezon pe caldurile astea. Oricum, pot face in asa fel incat sa nu se observe pantalonii scurti. Tu ce zici, te ai baga? Daca te avantajeaza zona Aparatori, ar fi perfect! Editat Iunie 14, 2012 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Am postat la voi si la cei din salajan pentru ca voi fi un pic contra timp. Voi filma in doua locuri: in poligonul ilioara unde voi trata anumite subiecte si pe strada ( de preferat Berceni, sau zona Ilioara pentru ca televiziunea e in berceni si nu vreau sa pierd timp) Detalii voi da celor care au 20-30 de minute libere pentru interviu. Referitor la ce ai spus tu, nu cred ca veni un motociclist fara casca iar cu hainele, nu ii pot impune eu omului sa vina in combinezon pe caldurile astea. Oricum, pot face in asa fel incat sa nu se observe pantalonii scurti. Tu ce zici, te ai baga? Daca te avantajeaza zona Aparatori, ar fi perfect! Daca ai nevoie de oameni pe fundal nu am nici o problema - in rest nu sunt prea fotogenic pentru a aparea in prim plan App. ti-am dat add pe messanger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
becutzu81 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Sonyy merci pt raspuns, ne vedem vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Va salut, bercenarilor! Am nevoie de sprijnul si ajutorul vostru. Lucrez la o televiziune si vreau sa fac un reportaj cu tema " motociclist in Romania". Am nevoie in acest sens de 2 baieti disponibili carora sa le pun cateva intrebari. De preferat ar fi ca unul dintre acestia sa vina cu un ss iar celalalat cu un chopper sau comunista. Daca stiti pe cineva sau chiar voi puteti sa me ajutati, va rog dati-mi de stire pana diseara. Va multumesc! 2 baieti, dar fetele ce au? Tot timpul ne discriminati . Ciorapel du-te tu ca esti telegenic, esti prea modest eu...merg sambata la un botez... eu nu stiu ce se intampla. Toata lumea merge la botez in perioada asta si natalitatea tot scade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 2 baieti, dar fetele ce au? Tot timpul ne discriminati . Suzy, eu intentionez in poligon sa intervievez si o cursanta. Nu fac niciun fel de discriminare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 neaparat vrei ss? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Suzy, eu intentionez in poligon sa intervievez si o cursanta. Nu fac niciun fel de discriminare. Era gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Era gluma Cica s-ar putea sa imi vedeti mecla pe la tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Cica s-ar putea sa imi vedeti mecla pe la tv Urmarire generala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 anuntane cand e desfasurarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 In direct si-n realuare pe bercenari.tv 2 come soon Yo nu vreau sa devin vedeta pentru ca n-am televizor ... si n-am unde sa ma vad. sic Anyway ... cineva maine pe la Mc Brancoveanu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 cred ca o sa ma postez si eu maine la 19 la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 vin si eu . Aseara am iesit cu fetele pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 vin si eu . Aseara am iesit cu fetele pe motoare. posibil sa sjunga si iO...si unde mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 posibil sa sjunga si iO...si unde mergem ? Prezent si eu diseara - am facut reclama la Bercenari la tv. Merit si eu acum un abtibild din acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate