Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo :) 

Convinsa sau nu, eu plec :). Oricum nu ploua...o sa-ti aduc niste poze :bounce:

Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo :) 

Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum :)

Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo

Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doar ai vazut ca am fost si eu :)

De ce nu ai venit dupa mine pe centura ? Ti-am facut semn, dar cred ca ai interpretat altceva :)

Am vazut... a fost super surpriza sa apari in benzinarie, am mers si eu mai frumos pana la Bucuresti.

Pai pe centura, cand ai facut cu mana am crezut ca-ti iei la revedere :D , ce sa fac, m-a batut rau soarele in cap zilele astea :rusinica:

Link spre comentariu

Am vazut... a fost super surpriza sa apari in benzinarie, am mers si eu mai frumos pana la Bucuresti.

Pai pe centura, cand ai facut cu mana am crezut ca-ti iei la revedere :D , ce sa fac, m-a batut rau soarele in cap zilele astea :rusinica:

Sa vezi ce bataie iti iei vineri :grinbandit: . Vineri ma suna un prieten sa mergem la mare, cazare gratis in Costinesti, nu pot pt ca am vb cu Suzy si a zis ca vine la munte, nu mai am cum sa o dau la intors.

Link spre comentariu

Sa vezi ce bataie iti iei vineri :grinbandit: . Vineri ma suna un prieten sa mergem la mare, cazare gratis in Costinesti, nu pot pt ca am vb cu Suzy si a zis ca vine la munte, nu mai am cum sa o dau la intors.

Nu-i adevarat ! Tu oricum mergeai la munte ca am vorbit cu Teo si i-am spus ca merg la mare daca vreti. Ce era sa fac, sa merg prin hartoape cu minunatie de motor??? Asa ca ma bati fara motiv :) :)

Link spre comentariu

Convinsa sau nu, eu plec :). Oricum nu ploua...o sa-ti aduc niste poze :bounce:

Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum :)

Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum

Marea a fost super , calda si curata , am ramas surprins .

Pozele ? ;)

Link spre comentariu

vin si eu la ambele. Peste 2 saptamani, in week end-ul 14/15/16 iulie vine cineva cu mine pe traseul Bucuresti - Sighisoara (Padurea Bogatii :P)

Link spre comentariu

pai eu zic ca si locatie de intalnire...la mec....da` la c ora? gen!

Eu plec pe la vreo 11.30 - imi scot nevasta la un suc in pipera :friends:. La 11.30 la McD, 12-13 suc in Pipera, 13.30 Tunari daca iti convine traseul meu :unsure:

Link spre comentariu

Eu plec pe la vreo 11.30 - imi scot nevasta la un suc in pipera :friends:. La 11.30 la McD, 12-13 suc in Pipera, 13.30 Tunari daca iti convine traseul meu :unsure:

Cand ajungeti sa ambalati putin motoarele in fata la Oracle sa va aud si eu :burnout:

Link spre comentariu