Raul750 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Eu banda 1, mercedes vireaza brusc de pe banda 2 dreapta. Viteze 30~, lovit in stanga cazut in dreapta, toate carenele sparte/atinse... Conditii de drum: inceput de ploaie, 22:00, mazga. Replica: a crezut ca eram o masina in departare ca am 2 faruri...si altele. Daune fizice 0, din fericire Ups......si eu am doua faruri.......ma duc sa sparg unul din ele sa nu ma confunde cu vreo masina in departare.......idiotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 nu mai vin a intervnt cheva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Eu banda 1, mercedes vireaza brusc de pe banda 2 dreapta. Viteze 30~, lovit in stanga cazut in dreapta, toate carenele sparte/atinse... Conditii de drum: inceput de ploaie, 22:00, mazga. Replica: a crezut ca eram o masina in departare ca am 2 faruri...si altele. Daune fizice 0, din fericire Ne pare rau, bine ca esti ok ...si-mi pare si mai rau ca nu l-ai declasat pe Kosh Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Suntem noi motociclisti, dar la ora aia cam suntem la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat) eu m-as baga..liber toata ziua ...am sa-mi belesc ochii pe "acilisa" in caz ca stabiliti o ora si un loc de intalnire Editat Iunie 29, 2012 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Eu banda 1, mercedes vireaza brusc de pe banda 2 dreapta. Viteze 30~, lovit in stanga cazut in dreapta, toate carenele sparte/atinse... Conditii de drum: inceput de ploaie, 22:00, mazga. Replica: a crezut ca eram o masina in departare ca am 2 faruri...si altele. Daune fizice 0, din fericire Bine ca nu ai patit nimic, pacat de frumusetea de RR-u, dar ala se repara. Am ajuns la Moeciu, dn1 este infect de aglomerat, singura portiune de drum ca lumea a fost de la Predeal pana jos la Rasnov, apoi drum nasol pana in Bran iar la final de la Moeciu de Jos pana la Moeciu de Sus numai gropi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Bine ca nu ai patit nimic, pacat de frumusetea de RR-u, dar ala se repara. Am ajuns la Moeciu, dn1 este infect de aglomerat, singura portiune de drum ca lumea a fost de la Predeal pana jos la Rasnov, apoi drum nasol pana in Bran iar la final de la Moeciu de Jos pana la Moeciu de Sus numai gropi. aoleu, atunci nu mai vin, eu nu pot sa merg prin gropi cu suzuka noua ca-mi zgaltaie plamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 aoleu, atunci nu mai vin, eu nu pot sa merg prin gropi cu suzuka noua ca-mi zgaltaie plamanii Pai te dai jos , si mergi pe langa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 :crack: Tu de ce razi cu atata pofta? Pai te dai jos , si mergi pe langa ea Wow, cum de nu m-am gandit? De suparare plec la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat)  Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo  Editat Iunie 29, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012  Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo  Convinsa sau nu, eu plec . Oricum nu ploua...o sa-ti aduc niste poze  Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo  Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum  Asta vroiam si eu sa fac maine dimineata , dar m-am razgandit . Nu m-au convins astia de la meteo Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Daca mai e cineva care nu a plecat inca , eu merg maine dimineata pe traseul asta: http://goo.gl/maps/X4y3. Dati un pm sa stabilim unde ne intalnim - plecarea cel tarziu la 8:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Doar ai vazut ca am fost si eu De ce nu ai venit dupa mine pe centura ? Ti-am facut semn, dar cred ca ai interpretat altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Doar ai vazut ca am fost si eu De ce nu ai venit dupa mine pe centura ? Ti-am facut semn, dar cred ca ai interpretat altceva Am vazut... a fost super surpriza sa apari in benzinarie, am mers si eu mai frumos pana la Bucuresti. Pai pe centura, cand ai facut cu mana am crezut ca-ti iei la revedere , ce sa fac, m-a batut rau soarele in cap zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Am vazut... a fost super surpriza sa apari in benzinarie, am mers si eu mai frumos pana la Bucuresti. Pai pe centura, cand ai facut cu mana am crezut ca-ti iei la revedere , ce sa fac, m-a batut rau soarele in cap zilele astea Sa vezi ce bataie iti iei vineri . Vineri ma suna un prieten sa mergem la mare, cazare gratis in Costinesti, nu pot pt ca am vb cu Suzy si a zis ca vine la munte, nu mai am cum sa o dau la intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Sa vezi ce bataie iti iei vineri . Vineri ma suna un prieten sa mergem la mare, cazare gratis in Costinesti, nu pot pt ca am vb cu Suzy si a zis ca vine la munte, nu mai am cum sa o dau la intors. Nu-i adevarat ! Tu oricum mergeai la munte ca am vorbit cu Teo si i-am spus ca merg la mare daca vreti. Ce era sa fac, sa merg prin hartoape cu minunatie de motor??? Asa ca ma bati fara motiv :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Convinsa sau nu, eu plec . Oricum nu ploua...o sa-ti aduc niste poze Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum Vremea la mare e perfecta! Te-au pacalit cei de la meteo. Marea e calda si albastra cum n-am mai vazut la noi pana acum Marea a fost super , calda si curata , am ramas surprins . Pozele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Marea a fost super , calda si curata , am ramas surprins . Pozele ? Aaaa , pozele erau numai daca nu mergeai la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Aaaa , pozele erau numai daca nu mergeai la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 o fi bine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 O fi rau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Plictiseala mare, caldura cat cuprinde - unde mergem vineri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Plictiseala mare, caldura cat cuprinde ... Mai lipsesc banii garla si e rezolvata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Mai lipsesc banii garla si e rezolvata ! Punem toti vinerea cate 10 lei si ne luam bilete la loto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 zicea cineva ceav de vineri la 2..o plimbarica la best-fest sau ceva...vine cineva, cand unde ..la c ora.....sau ramane la 7 la mec.. eu as veni la ambele intalniri.... deci??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate