Jump to content

iulius59

Membru
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About iulius59

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  sv650

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Vreau sa fac o iesire lejera de o zi, alege alt traseu si am putea merge impreuna. Altfel, asfalt uscat!!!
 2. Un batranel care abia a vazut postul ar zice asa : https://goo.gl/maps/Wmaar : nici el nu-i matinal, dar cumva pe la 9:00-9:30 parca-ar fi mai bine . Scuze "beware" , e doar o alta varianta avand in vedere ca a cazut Siriu
 3. Chiar nu emit pretentii; multumesc, esti tu prea amabil sau... politicos, eu nu am intrat vreodata pe Amkart sau alt circuit, asa ca in eventualitatea vreunei plimbari similare as incerca sa merg dupa voi sa invat cate ceva ... Toate cele bune!
 4. Salut! Se poate sa ne vedem pe traseu, eu nu indraznesc sa pretind ca pot tine pasul cu voi, dar o bucata din traseul vostru coincide cu al meu. S-avem parte de vreme buna!
 5. Vin si eu daca ma primiti !!! 1. Achi + pasager (2 invitatii) 2. Lupul Gri (2 invitatii) 3. Ma2ol + pasagera (2 invitatii) 4. Bogdan G + pasagera (2 invitatii) 5. Cucciolo - (1 invitatie) 6. icsu (1 invitatie) 7. RazvanM (2 invitatii) 8. Adam + pasager (2 invitatii) 9. Zven (1 invitatie) 10. Silviu1977+pasagera (2 invitatii) 11. Mono (2 invitatii) 12. iulianserban (1 invitatie) 13. tiby + pasagera ( 2 invitatii ) 14. vortex105 + pasagera (2 invitatii) 15.Kreptor(Victor)+pasagera (2 invitatii) 16. kidmeister (1 invitatie) 17. Nervoptik (1 invitatie) 18. VladuL (1 invitatie) 19. reck + pasag
 6. FELICITARI organizatorilor, de asemenea BRAVO !!! participantilor, o intalnire f. reusita, cu multa bunadispozitie manifestata decent... eeh daca ploaia ne ocolea ce-ar mai fi urmat !?! Poate mai mult noroc la anu' . Ce nu inteleg eu, de ce atat de putine poze si filmulete postate, ca s-au facut la greu ; haideti cu ele ! Evenimentul asta merita mai mult. Am si eu cateva : ... NVEExport.0002.wmv NVEExport.wmv
 7. Multumesc mult dani_d, inca mai voiam sa merg pe acolo , dar cu noroiul... chiar as avea pb. mari asa ca am renuntat, mi-am refacut traseul - din Moreni voi merge spre Filipestii de padure, plec sambata dimineata imediat ce am pus totul pe cal, sper sa ne vedem la o bere !
 8. ... am inteles , daca vin singur eu pe acolo vin, incerc sa vad si alte locuri si sa merg si pe alte trasee decat DN1 , DN71, sau A3, sper sa nu intervina nimic si sa ne vedem acolo . Toate cele bune!
 9. merci "spitfiredragos" eu as incerca totusi daca vin singur , avand in vedere ca am ajuns tot cu SV-ul la babele , numai ca s-ar putea sa fiu insotit si de altcineva si atunci e o pb. - totusi insist - ai facut acest drum de curand , caci eu - atat cat se poate vedea pe Google map , am vazut ca e in mare parte modernizat (asfaltat) - e drept ca se vad si potiuni pietruite doar , insa nu mi s-a parut a fi foarte rele... ce zici?
 10. Salut! Cineva din zona, poate stie, cum e drumul DC115B intre localitatea Iedera si locatia intrunirii?
 11. Plecare devreme, daca reusesc , pe la 7- 7:30 - obiective :1. pestera Devetashka ; 2. Lovech - tur oras, foto, mancare la restaurantul Drakata; 3. la intoarcere, daca ramane timp, popas la Happy Bar & Grill in Ruse pt, ceva de mancare, eu asta vreau sa fac maine , daca mai vrea cineva , alimentez la OMV Giurgiului si la Petrom vama Giurgiu, sunt cu un SV650N albastru cu parbriz Givi si Topcase, eventual dati-mi un PM pana pe la 23:00 . Cu exceptia pct. 3. - acesta ramane traseul final : http://goo.gl/maps/YkvRY .
 12. Ati stabilit un traseu? Postati o harta ceva si daca e pt. 2 zile , unde se va face cazarea? .... Altfel subscriu acestui gen de plimbare.
 13. am pus pe mess tel. meu ; poate se leaga ceva cu plimbarea asta !!!
 14. Eu dupa cum am mai spus , e posibil sa nu pot merge, dar incerc sa ajut si de aceea sustin ca sensul de mers ales de mine ar fi mai potrivit. In prma zi (sambata se poate face vizitarea satului Arbanasi , apoi Veliko si cu "papa bun" , iar peste noapte la Lovech, o locatie apropiata de pestera si de cascade astfel incat duminica se ajunge rapid in zona lor. De asemenea prognoza arata mai bine pt. duminica, sambata sunt ceva nori. Oricum veti alege , daca nu voi merge cu voi astept drept recompensa niste POZE superbe postate aici. BAFTA!
×
×
 • Create New...