the lord Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Prin zona stiu doar de Elf Motors http://www.elfworkshop.ro/www/ Mai sunt si altii? Este si altii... 1.Pe Viilor service MyMoto (mecanic Cartush ) 2.pe Energeticienilor colt cu Fizicienilor ( NU RECOMAND !!!) 3. pe Voineasa, in Vitan 4.pe Ionescu Gheorghe (intre Berceni si Oltenitei) 5.pe Gheorghieni(zona Cosbuc), aici este mecanic Nicu(fost mecanic MyMoto) ...suficiente ?! PS: RECOMAND doar pozitia 1 si 5, ...poate si 4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 vine cineva deseara la o plimbare prin oras? ne vedem la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 @Allen C - ramane valabila Transalpina si Transfagarasanul in al 2-lea week end care vine? Sa stii ca m-as baga si eu la plimbarea asta. PS: nu pot ajunge Vinerea asta... too much shit to do! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Sa stii ca m-as baga si eu la plimbarea asta. PS: nu pot ajunge Vinerea asta... too much shit to do! Cu cat mai multi cu atat mai bine. Masina sa vina si Teo cu noi gasim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Posibil sa vina si io, vedem cum stam cu treaba, banii, timpul probabil ! ...dar suna bine rau...CURBE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Vin si eu la arc ca nu am mai fost de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Vin si eu la arc ca nu am mai fost de ceva vreme ..pai poate saptamana viitoare ?!...Miercurea e zi de Arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) Vin si eu la arc ca nu am mai fost de ceva vreme Daca folosesti asta, poti sa mergi si maine la Arc. Editat August 2, 2012 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 cine vine maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 cine vine maine ? Eu nu imi permit biletele pt vinerea asta - sapt viitoare vinde-le si tu mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Eu nu imi permit biletele pt vinerea asta - sapt viitoare vinde-le si tu mai ieftin Le dau gratis vinerea asta, haideti, nu ma lasati singura ca indata trece vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nichiduta Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 la ce ora va strangeti maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 ..pai poate saptamana viitoare ?!...Miercurea e zi de Arc... Ce,joia e inchis? Astazi la 7 intrarea libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) la ce ora va strangeti maine ? Tu rupi biletele la intrare sau ai de gand sa ne ameninti in continuare cu prezenta?.......la ora 19:00 Editat August 3, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Ajung si eu azi....din pacate doar sa va salut, nu merg la plimbarica..aceeasi poveste,,,,nu am cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Excursia <Transfagarasan> se amana pt week end'ul 18.19 august sa poata veni si Kosh si Suzy ? Cum a fost intalnirea de ieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Excursia <Transfagarasan> se amana pt week end'ul 18.19 august sa poata veni si Kosh si Suzy ? Cum a fost intalnirea de ieri ? Simpatica plimbarica, curbe semi-decente & sesiune foto thanks to Suzy (pe final in Bikers). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Excursia <Transfagarasan> se amana pt week end'ul 18.19 august sa poata veni si Kosh si Suzy ? Cum a fost intalnirea de ieri ? Aaa, asta e pt ca vrei sa ma port frumos cu ciorapeasa de la mine din curte A fost foarte frumos ieri, plimbare mai scurta, dar frumoasa, 2 fete, 2 baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 (editat) Aaa, asta e pt ca vrei sa ma port frumos cu ciorapeasa de la mine din curte A fost foarte frumos ieri, plimbare mai scurta, dar frumoasa, 2 fete, 2 baieti. Are dreptate Suzy......a fost super plimbarea...........fara tine @ CIORAP .... Sa o pupi pe soacra ta din partea mea ......dar sa o pupi cu patima Editat August 4, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Are dreptate Suzy......a fost super plimbarea...........fara tine @ CIORAP .... Sa o pupi pe soacra ta din partea mea ......dar sa o pupi cu patima Data viitoare dupa plimbare poate facem si un poker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Data viitoare dupa plimbare poate facem si un poker. Facem si poker.........bani sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Pai voi pe bani jucati poker !? Nu aveti motoare, masini, case.........ce naiba, puteti fi si seriosi ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Pai voi pe bani jucati poker !? Nu aveti motoare, masini, case.........ce naiba, puteti fi si seriosi ........ Seriosi? ....neeeeee Hai sa facem lista cu cei care merg pe Transalpina.....plecare 18august dimineata cu intoarcere 19august seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Sunt prima pe lista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Sunt prima pe lista! 01. Suzy 02. Ciorap 03. completati voi mai departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate