Ciorap Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 de ce nu te-ai dus dupa el Gion sa-i explici "teoria chibritului"? bine ca esti ok p.s vii la arc deseara..sau..veniti la arc? Cand am oprit nu mi-a venit sa cred ca am scapat si numai de alergat dupa el nu imi ardea. Tu lasa Arcul si hai pe Transalpina week end-ul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Hai sa va povestesc cum era sa ma imprastie unul de dimineata ... Ma indreptam linistit spre munca azi de dimineata, majoritatea soferilor fiind in concediu, mergeam relaxat. Ajung in Dragomiresti, 55 km/h (chill ca nu ma grabeste nimeni la munca), drumul face o curba la dreapta - eu dupa el. La mijlocul virajului, observ pe o straduta in dreapta o Dacie Nova asteptand sa intre. Din instinct ma dau mai spre mijlocul soselei (just in case ca iese ca boul). Cum ajung la 10 metri de el, se infinge in acceleratie si iese sa faca stanga. Practic totul s-a intamplat intr-o secunda, manevra lui de iesire coincizand cu a mea de a ma muta spre mijlocul soselei. Singura mea reactie a fost sa trag mai tare stanga sa il evit prin fata, ajungand astfel pe contrasens - si de aici incepe show-ul. Din fata veneau 2 masini; ma dau mai pe stanga si ajung pe marginea drumului pe pietris amestecat cu nisip - mi se funda rotile si incep sa dansez cu ea. Initial am vrut sa franez, dar pe suprafata aceea nu as fi avut nici o sansa sa o tin pe doua roti. Am oprit pana la urma franand din cand in cand usor. Cand am oprit si m-am uitat dupa idiot - plecase, nu au oprit decat cei de pe contrasens. Cred ca se asteptau sa ma vada pe jos cand i-am evitat prin sant. Gandind la rece, nu as fi avut nici o sansa sa franez pana il el, sau sa il evit prin spate. Bine ca mergeam relativ incet si ca am mai iesit cu motocicletele pe camp si nu m-am panicat pe pietrisul ala. Pff...n-ai idee ce norocos esti, terci te faceai. Beau chiar acum un whiskey pentru tine:) Iti urez noroc de felul asta sa ai toata viata, pentru ca oameni prosti sunt pe toate drumurile. Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Pff...n-ai idee ce norocos esti, terci te faceai. Beau chiar acum un whiskey pentru tine:) Iti urez noroc de felul asta sa ai toata viata, pentru ca oameni prosti sunt pe toate drumurile. Razvan Multumesc pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Salut! Am un BMW K75 din '86 si am de facut niste reparatii la racire. Am mai intrebat la un service si mi-au spus ca ei nu se baga ca e vechi modelu si nu se pricep. Stiti cumva vreun service in Bucuresti unde se pricep mai bine la BMW-uri mai vechi? Incearca la un sevice mai serios, cauta pe paginile din spate ca gasesti cateva contacte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 @cbeta la 19...nu era nimeni..nu ai pierdut nimic ) @ ciorap..n`am cauciuce domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 baieti ,trebuie sa intind si eu lantul,unde il pot intinde? sau cum se intinde,nu am facut niciodata asta ,nu ar strica sa invat daca nu e dificil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 ka la bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) baieti ,trebuie sa intind si eu lantul,unde il pot intinde? ... La mine, 20ron !...azi pana la ora 13 sau dupa weekend PS: instruirea e inclusa in pret Editat August 17, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Ne vedem diseara la Brancoveanu ? Poate si-o plimbare gen Oltenita ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Eu vin la intalnire dar zic pas la plimbare. Lordule - un schimb de ulei si filtru la tine (cu tot cu ulei si filtru) cat ar veni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 @cbeta la 19...nu era nimeni..nu ai pierdut nimic ) @ ciorap..n`am cauciuce domnule Eu am trecut pe la 21 pe acolo... erau o gramada de Ducati-uri parcate... dar lumea cred ca era deja la o berica. Asa deci si prin urmare mi-am urmat ruta spre casa. Next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Hai la o plimbare, ce draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 eu muncesc azi....va doresc toate`n cele bune! next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 atunci dupa weekend daca nu o rezolv,ca si asa sunt in concediu si dupa ora 13 pot luni ca trebuie sa duc si scuteru de la munca la revizie,te sun oricum mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) Nu am putut ajunge vineri deoarece a avut sora mea accident moto, i-a taiat un prostalau calea. Ea s-a ales cu mana dreapta rupta, el cu pumni in bot. Bine ca au scapat amanoi doar cu atat Hai cu week end-ul urmator - pacat ca mai e o saptamana de munca pana atunci Editat August 18, 2012 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 ai sora motociclista? ,de la cine s-a ales idiotul de sofer cu pumni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 ai sora motociclista? ,de la cine s-a ales idiotul de sofer cu pumni? Cand l-a vazut pe Ciorap s-a luat singur la pumni ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Va salut cu cel mai al dreacu respect Aseara am ajuns si noi acasa dupa aproape 3.500 km. A fost superb. Am vazut, am vizitat, ne-am plimbat prin locuri pe care le vazusem doar in filme si poze, ne-am ratacit prin Bratislava (restul Slovaciei sta foarte bine la capitolul indicatoare) si prin Austria (astia sunt praf...noroc cu GPS-ul, ca altfel, si acum eram tot p-acolo ) ) Am prins temperaturi de 12 grade in Cehia. Ploile ne-au ocolit. Ca sa concluzionez, asa cum am facut-o la inceput, a fost superb. umbland brambura prin Viena, de la un capat la altul, in cautare de camping cu locuri libere. In Budapesta, in Bikercamp mobre de uz casnic. La plecare din Praga. Apusul ne-a prin intr-un parc national in Cehia, aproape de granita cu Austria, cand am facut si cel mai mare frig...cam ca de Craciun... Primbare pe malul Dunarii...partea austriei... Ora 7:00, plecarea din Viena cu destinatia Timisoara... Si...Banditu cocotat in varf de munte, la el acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 foarte tare ,bravo tie,uite un om care se plimba nu care pierde timpu pe topicul motociclisti pasionati de sex sau mai stiu eu ,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Un BIIIIIIIIIIIIIIG LIKE baieti! Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 foarte tare ,bravo tie,uite un om care se plimba nu care pierde timpu pe topicul motociclisti pasionati de sex sau mai stiu eu ,felicitari Tu asta faci, pasiunea ta este SEXUL?.......te uiti la el de dimineata pana seara? ...... (fu pamflet. a se trata ca atare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Ii salut calduros pe toti "inconstientii" care trec pe culoare rosu a semaforului, si au gresita conceptie ca le merge si de data asta si ce tari sunt ei, si sper ca toti motociclistii sa ii zareasca la timp si sa evite situatiile defavorabile!!! S-a inmultit considerabil specia "inconstientilor" care trec pe rosu (si nu portocaliul tarziu / rosu ci rosu in toata splendoarea lui) si astfel de specimene le gasesti in trafic zilnic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Ii salut calduros pe toti "inconstientii" care trec pe culoare rosu a semaforului, si au gresita conceptie ca le merge si de data asta si ce tari sunt ei, si sper ca toti motociclistii sa ii zareasca la timp si sa evite situatiile defavorabile!!! S-a inmultit considerabil specia "inconstientilor" care trec pe rosu (si nu portocaliul tarziu / rosu ci rosu in toata splendoarea lui) si astfel de specimene le gasesti in trafic zilnic!!! La noi in tara? nu cred..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 La noi in tara? nu cred..... Doamne fereste! Am auzit ca ar mai fi unii care nu acorda prioritate, dar nu cred zvonuri din astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate