Sari la conținut

cosminst2008

Super Membru
  • Număr conținut

    692
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosminst2008

  1. Dacă îl cunoașteți, va rog anuntati-l
  2. - Pasul Tabla Buții - Soft OffRoad in zona Păltiniș Daca se fac iesiri soft offroad in jurul bucurestiului (cam jumatate de zi) m-as baga si eu in limita timpului liber. Sunt incepator in offroad. Weekendul asta nu sunt disponibil.
  3. Salutare, stie cineva daca exista in Bucuresti magazine care sa vanda echipamente RST? Ma intereseaza in special RST Pro Series Paragon V geaca si pantaloni. As vrea sa probez inainte sa dau comanda. Multumesc.
  4. Asa zicea si saptamana trecuta. Lasa aplicatia si daca nu ploua cand pleci de acasa, te orientezi pe drum
  5. Cand am fost noi, vineri a ploua destul de rau. Am plecat sambata dimineata, am ajuns in Valenii de Munte si am intrebat pe acolo daca a plouat in zona si care e starea drumului. Ni s-a spus ca e foarte bun drumul si ca a plouat dar foarte putin. In Slon, am mai intrebat o data si am primit acelasi raspuns. Cel mai bine te duci si intrebi satenii. Stiu mai bine decat orice aplicatie de vreme
  6. Daca e uscat, din Slon pana la cimitir urci fara probleme.
  7. Avand in vedere ca nu e topic de Africane ))))) intreb si eu, poate stie cineva, cati litri de ulei intra in furca la un Super Tenere 1200z din 2011. Multumesc.
  8. Cum am promis... video-ul din weekendul trecut.
  9. Nu mai sunt sleauri. Cel putin nu asa cum am citit pe aici ca ar fi. Sau am fost prea panicat si am ales sa mi le sterg din memorie )))) Lucrez azi la filmulet si il voi posta aici sa vedeti cum a fost
  10. Am fost aproape. Am zis 1km. Se pare ca sunt 1,7 km )))) Estimare mea a fost eronata din cauza morcovului adanc infipt )))))))))
  11. Asta e toata partea cu noroi. Prima parte mi s-a parut dificila pentru ca e coborare destul de abrupta cu santuri pe stanga si dreapta iar pamantul chiar daca pare tare, are un strat de clei la suprafata care incarca cauciucurile si aluneci ca pe gheata. portiunea asta de coborare e scurta...cam 1km cred. Dupa asta, restul drumului este o combinatie de pamant uscat cu pietre si balti/gropi cu noroi. Urcarea pana la cimitir a fost pamant uscat cu pietre si ceva nisip. Foarte putine balti cu noroi. nimic sa sperie. Dupa segmentul ala cu noroi de pe coborare urmeaza un drum cu pamant cu pietre foarte lin. Dupa ce cobori, ala o sa ti se para autostrada. Noi mergeam pe acolo cu 70-80 fara probleme.
  12. L-am dovedit! Sambata 26 mai. Pe urcare, dinspre Slon, totul uscat, a mers brici. Coborarea pe partea cealalta spre Valea Zimbrilor a fost o provocare din cauza noroiului, dar l-am dovedit. Urmeaza si video zilele urmatoare
  13. Salutare. Are cineva de gand sa mearga in aceasta dupa-amiaza la Coclau in Bucuresti? Sunt oarecum nou in lumea enduro/adventure si as dori sa fac cateva exercitii de echilibru, mers incet in scarite, 8-uri etc. dar nu as merge singur.
  14. )) Da... o forma de GPS. Am facut un traseu si am notat toate satele prin care trebuia sa trecem. Unul din baieti a avut si un GPS d-asta modern care s-a panicat si ne-a ratacit. Tot cu harta si cu pixul se fac cele mai frumoase plimbari.
  15. https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/videos/1618966671478827/?pnref=story Clip facut dupa tura pe transalpina. Moto: Africa Twin CRF1000L
×
×
  • Creează nouă...