the lord Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Eu propun sa mutam intalnirea sambata sau duminica deoarece vineri este frig si ploua. Sunteti de acord? Intalnirea saptamanala are loc in fiecare VINERI la ora 19 exceptand cazul cand vremea nu permite !!! Daca vreti sa va intalniti Sambata sau Duminica nu va opreste nimeni, dar nu amestecati intalnirile de weekend cu intalnirea saptamanala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Corect, Ca sa nu mai zic ca, daca nu ploua efectiv ci este inorat/ud pe jos, eu oricum vin (e mult prea fun cu asfaltul ud pentru a sta in casa Vineri seara) ori suntem golani ori nu mai suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Koooooshhhh..........so fucking right........sa vezi ce marfa este cand ninge si esti pe motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 E... hai sa n-o dam in extreme. Iarna nu-i ca vara toamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Nu imi place cu metroul.... După ce anul acesta 6 luni de zile m-am deplasat cu mobra, zi de zi... perpedes am tendința sa mă uit, din când in când, in oglinzile retrovizoare. Nu imi place cu metroul.... După ce anul acesta 6 luni de zile m-am deplasat cu mobra, zi de zi... perpedes am tendința sa mă uit, din când in când, in oglinzile retrovizoare. Si sa mai semnalizez ocazional cand fac stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Nu imi place cu metroul.... După ce anul acesta 6 luni de zile m-am deplasat cu mobra, zi de zi... perpedes am tendința sa mă uit, din când in când, in oglinzile retrovizoare. Si sa mai semnalizez ocazional cand fac stanga. am vazut cand ai trecut prin fata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 am vazut cand ai trecut prin fata mea Ieri sau azi la metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Ieri sau azi la metrou? ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Daca se opreste ploaia, apare cineva pentru socializare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Traseul programat pt Marti-Miercuri prin Dobrogea se amana pana la o noua data ce se va anunta ulterior...ca sa fac daca e treaba de facut !...intai producem si apoi ne-om mai si plimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Eu am o intalnire la 18. Daca se termina in timp util si nu mai ploua afara, ne inatalnim la mcDonalds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Vin si eu daca se opreste ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 S-a oprit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Numai daca se opreste ploaia !? Altfel nu va riscati !? Maine se iese pe undeva !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Numai daca se opreste ploaia !? Altfel nu va riscati !? Maine se iese pe undeva !? Ne riscam in masini. Eu vroiam maine dar m-a certat Alex ca sa nu mai amestec intalnirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Numai daca se opreste ploaia !? Altfel nu va riscati !? Maine se iese pe undeva !? Pai maine plimbare , nu hamburgeri si barfa la Mc. Hai o Bulgaria daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Da, hai o Bulgaria ca nu ploua. Lista e deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Hai sa vedem daca se mai baga cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) sa citez un clasic in viata( aka Hyadum) : iO nu vin....ca sunt plecat cu treaba! PS: distractie placuta si puneti un genunchi pe jos intr-o curba si pt mine....doar unu', nu amandoi! Pai maine plimbare , nu hamburgeri si barfa la Mc. .... ASA da, uite cine a inteles diferenta dintre cele doua concepte ! Eu vroiam maine dar m-a certat Alex ca sa nu mai amestec intalnirile trebuie sa te mai certe si pe tine cineva din cand in cand...na ca m-am nimerit iO la locul potrivit ...ce sa faci acu' ?!...iti asumi criticile si le transformi in ceva constructiv, adica nu "scufunzi" saptamanala cu cea de weekend ! Editat Septembrie 21, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Daca e cineva interesat de un drum la Veliko , o plimbare usoara , pana in 400 km dus-intors , la ora 10:00 la Petromul de pe Sos. Giurgiului , cel de la iesirea din Bucuresti . La 10:15 , am plecat .Hai ca nu e greu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Ce saptamana - am stat vineri pana la 9 la birou, ieri la fel, acum sunt tot la birou si am un chef de o plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 A pupat careva dintre voi un Seat cu nr. B 956 EVF cu o săptămâna in urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Ce saptamana - am stat vineri pana la 9 la birou, ieri la fel, acum sunt tot la birou si am un chef de o plimbare... Lasa, baga , nu te mai plange , ca si cand vine ziua de salariu ....................eeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 A pupat careva dintre voi un Seat cu nr. B 956 EVF cu o săptămâna in urma? Eu pup fete, nu masini Ce saptamana - am stat vineri pana la 9 la birou, ieri la fel, acum sunt tot la birou si am un chef de o plimbare... Daca nu am mai auzit nimic de tine ma gandeam ca te-a hacuit TEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Lasa ca vine salariul si imi platesc datoriile Este vreunul din voi interesat de o excursie la ski in ianuarie - in Cehoslovacia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate