Ciorap Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Eu astazi am parcat-o deja. Sunt pregatita sa intru in depresie:(. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Hmmmm, am ramas singur !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Nu Aline... nu esti singur! @Raul: n-au putut... hai ca la moto n-au comentat, tha' Ninja effect... dar cand m-au vazut pe mine, au zis " shit !!! dispersati-va ca e de rau! " Pe serioase acum... a fost de mare efect plimbarea... Da' va povestesc Vineri la intalnirea saptamanala unde sper sa nu mai vin singur, motociclistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Daca timpul si vremea ne permit , ne vedem Vineri seara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Hmmmm, am ramas singur !? Si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Atunci vin si eu vineri pe role Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 si eu pe 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 ma-nscriu si eu cu 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Salut. Si eu nou-venit. Bine, nu sunt chiar Bercenar, ca stau in Popesti Leordeni, da' am zis ca daca am copilarit in Berceni, merge, nu? Bine, inca nu am nici motocicleta, dar sper sa o rezolv saptamana asta asa ca, poate ma primiti si pe mine printre voi... In cazul in care credeti ca sunt indeplinite conditiile, eu sunt Marius, am 35 de ani si pot fi gasit la 0742.033.835 sau pe e-mail, la asigurarile@gmail.com Ma ocup (si) cu incheierea de asigurari si va pot ajuta si cu cazarea motorului peste iarna, la un pret simbolic, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Salut, si eu tot in Popesti stau dar tot la Bercenari activez. Poti sa vii cu incredere la intalniri vinerea si cu pejosu', metroul, bicicleta, rolele,...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 bine ai venit si te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 La ce ora e vineri? Vineri pe 9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 [quote name=jupanu77' timestamp='1352301061' La ora 19.00 pe bancuta. post='3280407] La ce ora e vineri? Vineri pe 9? La ora 19.00 pe bancuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 La ora 19.00 pe bancuta. Stiu ca s-ar putea sa par idiot, dar pe bancuta unde? Pe la primele posturi se vorbea de Mc Donald's Brancoveanu. Tot acolo a ramas? Am recitit ultimele posturi si nu m-am lamurit. Sau puneti si voi un nr. de tel. sa pot lua legatura cu voi, daca ajung... (cineva care vine maine). Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Stiu ca s-ar putea sa par idiot, dar pe bancuta unde? Pe la primele posturi se vorbea de Mc Donald's Brancoveanu. Tot acolo a ramas? Am recitit ultimele posturi si nu m-am lamurit. Sau puneti si voi un nr. de tel. sa pot lua legatura cu voi, daca ajung... (cineva care vine maine). Merci. Chiar la iesirea de la metrou Brancoveanu sunt niste bancute. Alege o banca si scrie-ti numele pe ea cu un spray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Chiar la iesirea de la metrou Brancoveanu sunt niste bancute. Alege o banca si scrie-ti numele pe ea cu un spray Multumesc pentru urarile de ziua mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc pentru urarile de ziua mea. LA MULTI ANI DE ZIUA TA! La cat esti de suparat se pare ca nici Teo nu a stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc pentru urarile de ziua mea. De unde sa stim noi ca te cheama Mihai Gabriel Ciorap? La Multi Ani, sa fii sanatos si fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc pentru urarile de ziua mea. La multi ani! Acu' ar fi frumos sa dai si tu o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) ce bere bre'...sticla aia de la saltea (sa nu se strice )...LA MULTI ANI DOMNU' ... asteptam detalii la 19.oo, precum si o plimbare cu-nfrigurare...la Victoriei ps: scuze lu 'finu lu nashu'...l-am recunoscut mai greu...zgaria nr pe ochean, dar... deh. ne revedem si ne-mpacam Editat Noiembrie 9, 2012 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Plimabica placuta... azi lipsesc motivat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 eu trec pe la 19! ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Multumesc de urari !!!- nu ma cheama nici Mihai, nici Gabriel - in postul de mai sus ii multumeam lui Raul ca mi-a scris la multi ani, (pe feisbuc). Am facut 30 de ani - ma mut pe ciopar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Nici eu nu mai vin, tot motivat, pentru ca e frig si urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Nici eu nu mai vin, tot motivat, pentru ca e frig si urat. ...mai ales ca veneai cu masina...caldura costa, e o gramada de bani gigacaloria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate