the lord Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Plimbare de placere nu alergatura...cel putin nu de data asta....@contabil: plecam impreuna- ne intoarcem impreuna, pe traseu se mai da fiecare dar ne regrupam. Vino...sigur o sa-ti placa cum se merge in CLUBUL nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Plimbare de placere nu alergatura...cel putin nu de data asta....@contabil: plecam impreuna- ne intoarcem impreuna, pe traseu se mai da fiecare dar ne regrupam. Vino...sigur o sa-ti placa cum se merge in CLUBUL nostru. OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 distractie placuta and take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 @oxigen7200, sonyy - multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Frumoasa plimbarea de ieri, exact ce-a recomandat medicul Data viitoare poate ne strangem mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) Si de la mine una Editat Martie 4, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) Am si eu o poza din categoria "fara comentarii" Editat Martie 4, 2013 de suzyED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Baietii ginditori, mai vine, sau nu comanda, oricum zimbim la foto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 @Suzy: avem voie sa punem si d'astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 @Suzy: avem voie sa punem si d'astea ? Pai de ce nu? Sunt motociclisti cei 2 din poza si era 1 martie ))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 @Suzy: avem voie sa punem si d'astea ? Se face din ce in ce mai frumos afara, urmeaza calatorii faine .... a fost o poza, trece, hai sa ne vedem de ale noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 La cererea "ascultatorilor": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 La cererea "ascultatorilor": oh, da, mult mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Alte cateva pozne... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.223836481094394.1073741825.100004041323245&type=3 Editat Martie 5, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Da, am uitat sa pun link. pozele aici. Editat Martie 5, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 asta mi se pare cea mai tare poza IMG_0317.JPGAm si eu o poza din categoria "fara comentarii" "un alt punct de vedere" ... )) La cererea "ascultatorilor": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 apar si eu, dupa ce am hibernat vin sa va terorizez.Duc fierul la doctor sa-l aranjez putin si in cateva zile ma prezint si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Asa ne amenintai si anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 mai si muncim, basca, nu vreau sa-mi inghete gladiolele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Eu m-am hotarat sa incep sezonul maine dupa-amiaza pe la 2-3. Iese cineva la o plimbare scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Din pacate am treaba... Sambata insa plecam la Alexandria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 @suzi - ies dupa masa la probe cu pretenu si vecinu de avea carburatoarele-nfundate...ma gandeam sa dau o fuga la contabil, cu un stick, pt poze...as lovi 2 iepuri ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) @suzi - ies dupa masa la probe cu pretenu si vecinu de avea carburatoarele-nfundate...ma gandeam sa dau o fuga la contabil, cu un stick, pt poze...as lovi 2 iepuri ai pm Miine nu stiu sigur daca's acasa (depinde de ora), dar este mai mult ca sigur Ana, eu pregatesc pozele pentru teleportare. S-a schimbat schimbarea, sint acasa si eu .... te/va astept! Editat Martie 6, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate