cbeta Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Azi era cat pe ce sa fac copy/paste Alin (Transalpina)... dupa tot drumul București-Tulcea... la intrarea in Cataloi (aviz amatorilor) așa o curba faina de tot, cu pietricele si pietris umed... mama, mama... deja vedeam filmul derulat... dar de data asta am scăpat! BTW ce ați zice de un periplu prin Dobrogea peste vreo 2 luni... sa treacă ploile, sa se inzdraveneasca si Alex!?! Lordule... parca tu esti familiar cu meleagurile dobrogene... ce părere ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 @Yoyomoto & jupanu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Azi era cat pe ce sa fac copy/paste Alin (Transalpina)... dupa tot drumul București-Tulcea... la intrarea in Cataloi (aviz amatorilor) așa o curba faina de tot, cu pietricele si pietris umed... mama, mama... deja vedeam filmul derulat... dar de data asta am scăpat! BTW ce ați zice de un periplu prin Dobrogea peste vreo 2 luni... sa treacă ploile, sa se inzdraveneasca si Alex!?! Lordule... parca tu esti familiar cu meleagurile dobrogene... ce părere ai? Si cu ce navigam in "periplu"mai bine bagam o Vama Veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 @Yoyomoto & jupanu: Pai de ce nu zici frate asa? Sa ne ratacim si alta nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Eu am plecat de joi - dar cand am ajuns ieri nu mai erati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Saptamana viitoare poti sa incerci sa pleci de miercuri ca asa, poate ajungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/page-5&do=findComment&comment=3455388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Azi era cat pe ce sa fac copy/paste Alin (Transalpina)... dupa tot drumul București-Tulcea... la intrarea in Cataloi (aviz amatorilor) așa o curba faina de tot, cu pietricele si pietris umed... mama, mama... deja vedeam filmul derulat... dar de data asta am scăpat! BTW ce ați zice de un periplu prin Dobrogea peste vreo 2 luni... sa treacă ploile, sa se inzdraveneasca si Alex!?! Lordule... parca tu esti familiar cu meleagurile dobrogene... ce părere ai? Buna intentia...dezbatem in grup si vedem ce putem face ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Diseara... la costum de ploaie sau costum de baie?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Diseara... la costum de ploaie sau costum de baie?!? Eu vin, da' nu in costum de baie. Sa nu par mai obscen. P.S. daca nu picura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 io nu ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 io nu ajung Apar si eu cu un Ciorapel handicapat Noi am ajuns....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 sper ca aveti ceva de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Koooooooosh, iti este frica de cativa norisori???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Hai ca ma urnesc si eu catre voi. Acum 15 min era o ploaie de toata feumusetea la Big. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Suntem aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) Am treaba, bro ... deadline & shit... Duminica trecuta am facut 100 km pe ploaie... Ete curcubeu Editat Mai 31, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Absent nemotivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/page-5 e marti. facem prezenta pentru duminica 9 iun. deci sa va auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Eu nu am cum Editat Iunie 4, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 O mica parte din grupul de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Ne vedem azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 eu incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Iar absent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate