Sari la conținut

Yoyomoto

Membru
  • Număr conținut

    227
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Yoyomoto

  1. Am găsit motor în Italia, m-au ajutat familia Biriș, acum aștept sa ajungă în România.
  2. Știu ca e greu, am găsit în UK. Probabil ca îl iau de acolo sau pot sa mi aduc doar cilindrul cu tot cu valve. Ma gândesc încă.
  3. Salut, știe careva pe ce dimensiune este pompa de ambreiaj la rsv 1000 2004? Ca a început sa îmi stropească cu lichid și caut un chit de reparații.
  4. Parerea mea e sa desfaci busonul de la radiator sa completezi pe acolo, dupa ceea ce-mi spui tu, cum ca nu ai pus antigel pe la radiator mai mult ca sigur ai aer in partea de sus a radiatoruli, ceea ce se rezuma prin fierbere. 99,99% asta e rezolvarea.
  5. ok, cand ai pus lichid de racire ai desfacut busonul sa pui pe acolo? Daca nu atunci desfaci busonul si umplii pe acolo, e posibil sa ai aer in instalatie si deeacea sa-ti fiarba. Vezi cand desfaci busonul de la radiator sa nu fie cald motorul ca osa-ti sara apa clocotita pe tine. In principiu cand schimbi lichidul pe acolo se pune nu pe la vas. Mult succes si sper sa te ajute.
  6. Intrebare, ai desfacut busonul de la radiator si ai pus antigel pe acolo? E posibil sa ai aer in instalatie si deaceea sa-ti fiarba.
  7. Am cunoscut-o pe Sabina si in memoria mea va ramane o fata vesela careia ii placea sa mearga cu motocicleta. Aceeasi pasiune pe care o avem si care uneori, pe langa satisfactii ne aduce si astfel de momente. Mergem cu motociclete si facem greseli, nu doar automobilistii gresec, sa-mi spuna mie un motociclist ca nu a gresit si nu a avut macar un moment critic, cand putea sa se intample o tragedie, diferenta a fost facuta de noroc, inspiratie sau cum vreti sa-i spuneti voi...'' talent''. Realitate e alta, in momente de criza poate sa apara panica si in acel moment poti sa ai experienta, o mie de cursuri ca nu te salveaza, asa ca, hai sa nu mai blamam, sa ne rugam pentru sufletul ei si sa multumim ca nu am fost noi in locul ei.... Sa ai asphalt bun in calatoria da spre ceruri............
  8. Omul nu avea bani de slikuri si a improvizat, sanatate!
  9. am crezut ca ai folosit microfon extern. Am inteles!
  10. sunetul este foarte clar fara zgomot de fond
  11. Acasa si eu, a fost super, sper sa mai repetam.
  12. lec si eu spre Bulgaria si sper sa fac jonctiunea cu voi, din pacate am programare la itp pentru ora 10. Dupa pornesc, sper sa va prind prin Veliko si sa ma intorc cu voi.
  13. Yoyomoto

    SHARK - Discutii Generale

    Am si eu un race r pro carbon, sunt foarte multumit de ea. Foarte usoara sistem de aerisire foarte bun, Foarte silentioasa si cand spun foarte silentioasa nu exagerez. La viteze mari stabila, acum probabil depinde ce pilotezi, race r pro este o casca pentru circuit. Singurul lucru care ma deranjeaza este sistemul de prindere al DD care este magnetic si se mai desprinde in mers. AAA si ar mai fi scosul castii care se face mai dificil, in caz de accident mai grav e cam greu sa scoti casca de pe cap. In rest foarte buna.
  14. Si apa a ajuns la 100 de grade sa inteleg din cauza uleiului? Asta inteleg din cele spuse de tine.
  15. Am avut un SV si dupa ce am schimbat uleiul am avut aceeasi problema. Dupa circa 500 km problema a disparut, tind sa cred ca probabil aditivul din ulei cu cel din ramasitele vechiului ulei au reactionat. Alta data tot la SV am patit sa ramana agatat ambreajul, efectiv nu debraia, toate astea le am patit cand am schimbat marca de ulei. De atunci am mai facut 15 000 km si nu am mai avut probleme. Eu va spun din experienta mea, nu este obligatoriu sa se rezolve problema de la sine. Eu am pus 15 50 mereu, am incercat si 10 40 dar defiecare data cand intram in vara si temperaturile cresteau motocicleta facea figuri la schimbat, intra mai greu se auzeau tachetii, etc. Inca odata eu spun parerea mea si ceea ce am simtit eu, nu este obligatoriu sa fie cea mai buna varianta, dar, la mine a dat cele mai bune rezultate. Nu sunt specialist in ulei, nici mecanic, doar spun ceea ce am simtit si cum am perceput eu, in plus la motorul in v la 10 40 exista si un consum de ulei mai ridicat. Daca am gresit cu ceva nu aruncati cu pietre
  16. Cred ca ar fi interesant sa avem invitati piloti din campionatul national, sau ex piloti. Stiu ca nu putem compara campionatele, dar experienta lor este destul de mare si comentariile lor ar fi mai pertinente!
  17. am si eu o problema la un gsxr 600 k8, nu se tureaza mai mult de 8000 de ture. am verificat filtrul de aer si de benzina din pompa.
  18. Cauciucuri am semislik urî și sunt cumpărate anul asta. Ciclistica nu e strălucită iar de suspensie nici nu pomenesc, e dezastru la sv » Post actualizat in 21 Jul 2015 13:49 Cauciucuri am semislik urî și sunt cumpărate anul asta. Ciclistica nu e strălucită iar de suspensie nici nu pomenesc, e dezastru la sv
  19. Cu sv-ul. Am văzut ca ti-ai schimbat motocicletă. Probabil o sa o schimb și eu cu ceva mai potrivit pentru pistă.
×
×
  • Creează nouă...