the lord Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Intalnire vineri ? Ma bag si io daca veniti pe plaja la Mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ma bag si io daca veniti pe plaja la Mangalia Se rezolva, lasa-mi un telefon pe PM si ne vedem acolo vineri (Mangalia)- sau la Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Apare careva pe la Mc ? Sa stiu daca pun sau nu husa pe mobra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 O bere cu cola as bea si eu... se mai arată careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Vin si eu... Intrebare: are cineva , cumva o cheie speciala pentru reglajul amortizorului spate la Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 si io............fara cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 si io............fara cheie Dau o bere ..pentru o cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Nu tomitza, la mine treaba-i relativ simpla. O simpla operatie de hernie ombilicala care, desi ar mai suporta o amanare, am gasit o "super oferta" la Spitalul Cantacuzino: medicul mi-e client. In trei zile sunt acasa, avand in vedere ca ma duc de buna voie si nu ma aduce salvarea. Buba e ca dupa operatie n-am voie sa fac nici cel mai mic efort si cu moto in parcare, tentatia e mare. 6 luni tre' sa stau calm cu efortul si cu loviturile la burta cauzate de franarile pe moto. PS: nici cu bicicleta nu am voie Da unde ai hernia asta ombilicala ca din cate stiu Cantacuzino e maternitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 (editat) La Cantacuzino "e de mai multe" ... Hernia o am de ceva timp... Editat August 6, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 (editat) stie careva drumul pana la curtea de arges e bun ? as da o tura pana acolo azi chiar daca e cald ,daca mai vrea cineva sa vina e binevenit,am si o camera gopro,ne filmam nebunii dastea Editat August 10, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Da unde ai hernia asta ombilicala ca din cate stiu Cantacuzino e maternitate? Cine stie ce vietate ascunde el sub jaka moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Salut Bercenari! Intrucat nu reusesc sa mai ajung pe la intalniri de o perioada buna de timp , din motive intemeiate (nu am mai mers cu motorul ) m-am hotarat sa vand motocicleta. Daca sunteti interesati sau cunoasteti pe cineva interesat let me know . http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=532675 Mersi mult, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Cam slaba activitatea p'acilisa Mai vine cineva diseara la intalnire.....facem o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Ce intalnire e diseara ? Joia moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Ce intalnire e diseara ? Joia moto ?Sa moara pestii mei!La mine, pana sa vad post'ul tsu, era vineri ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Atunci ne vedem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Atunci ne vedem sambata Dezvolta subiectul cu Transfagarasanul . Ore , directii, locuri de intalnire ... , hai ca esti in concediu si ai timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 - am gasit cateva drumuri foaaaarte misto in zona Sibiului - sunt dezamagit de Valea Oltului cu toate ca am prins zi fara tiruri - imi place mult in schimb Dealul Negru - Transalpina: a ramas ca repetam gratarul de anul trecut - Transfagarasan: vroiam sa merg in timpul saptamanii cand e mai liber, dar s-au schimbat planurile si nu am mai ajuns. Deci, sambata, organizam o plimbare? Facem o Cheia, Valeni, Transfagarasan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Va intereaseaza o propunere? 31 august, bucuresti-brasov, plecare la 8:00-8:20, ajungem in Bv, mergem la Adventure-park, ne "jucam" acolo cateva ore, pe la 17 ne intoarcem Cu mandre, catel si purcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 (editat) Eu am timp cateva ore (pana in ora 11) sambata dimineata (17 august). As vrea sa merg pana la Comana. Incetisor, asa... M-am gandit sa plec la 8 a.m. din Popesti Leordeni (sau Berceni). Daca mai vrea cineva, numarul de tel este la semnatura. p.s. circul cu viteza legala + 20 km/ ora Editat August 15, 2013 de jupanu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Va intereaseaza o propunere? 31 august, bucuresti-brasov, plecare la 8:00-8:20, ajungem in Bv, mergem la Adventure-park, ne "jucam" acolo cateva ore, pe la 17 ne intoarcem Cu mandre, catel si purcel Ne vedem diseara la Brancoveanu si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 (editat) Deoarece vremea la munte , este putin mai capricioasa in acest weekend , maine vreau sa merg spre Bulgaria . Ori un Balcik , Dalboka ( http://www.dalboka.com/Dalboka/RO/index.html ) , Kaliakra ..... ori Pasul Shipka ... cam 600 km . Ceva doritori ? Editat August 16, 2013 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 (editat) Vin eu cu XT-ul , am si echipamentul "standard"! acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare Editat August 16, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 "slapi" reising Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Ne vedem diseara la Brancoveanu si vorbim Am muncit vinerea asta...next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate