AllenC Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Ne vedem la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Adica? "Eu sunt prea putin?" » Post actualizat in 17 Jul 2015 15:08 Cu gogosi, altfel sanu te prind pe acolo........cu gem sau branza.....sau ciocolata....sau.....ce o fi Bine atunci nu mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Daca aveam si niste gogosi....ce fain era.... V-am lipsit sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Salut, Acum am vazut acest Topic, Sunt Marian si as vrea sa ma alatur si eu acestui grup , daca nu e prea tarziu, yahoo id m.vladau telefon 0744374442. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Salut si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Salut si Multumesc, Cand faceti intalniri iesiri ? e valabil joia la ora 19 la mec la brancoveanu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Da, este valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Multumesc, Cand faceti intalniri iesiri ? e valabil joia la ora 19 la mec la brancoveanu ? Salut, intalnirea noastra este vineri ora 19:00 la mec la brancoveanu, daca cauti in postarile interioare o sa gasesti si o harta facuta de mine. Suntem aproape de gura de metrou deci, paralel cu parcarea de la mec. De fel anuntam pe aici daca venim vinerea ca sa nu venim degeaba. » Post actualizat in 21 Jul 2015 13:51 Da, este valabil. putina atentie domnul Kosh, el a zis de intalnire joia si tu l-ai aprobat. Editat Iulie 21, 2015 de oFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pascu Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Salut toti membrii grupului "Bercenarii"! sunt Pascu si posed un BMW R100 anul de fabricatie1982. si lacuiesc in Berceni zona Brancoveanu (spitalul Budimex). ID-ul meu: pascu2007pascu@yahoo.com si Tel.nr 0733.067.629. As veni la intalnire vineri, dar nu pot pentru ca plec la Caineni Bai-Braila,fiind organizator.Am sa va cunosc saptamanile urmatoare sperand sa petrecem timp frumos impreuna.Cu aceasta ocazie,fiind timp frumos va invit la intrunirea din data de 24-26 iulie la un pahar de tuica si o balaceala in namol.Detalii: *Intrunire a celor pe 2 roti,indiferent de varsta,sex,sau marca de motoare pe data de 24-25-26 iulie (etapa II-a).La numai 160 km de Bucuresti,respectiv Bucuresti-Buzau-Faurei-Jirlau-Visani-Caineni Bai se afla lacul cu namol sapropelic si pensiunea “Perla Neagra”.Drum asfaltat.Capacitate de campare 400-500 locuri.Facilitati:1)2ha teren din care 1/2 este padure cu locuri de campare.2)Loc deschis pentru campare.3)Camere pensiune.4)Foisor cu TV.5)Dusuri.6)WC-uri.7)Curent electric.8)Gratare.9)Acces la lac.Foc de tabara.Nu se percepe taxa de intrare pentru campare si acces la lac.Organizator:Pascu Olaru. https://www.facebook.com/mediapascu Editat Iulie 21, 2015 de Pascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Scuze... in apararea mea, azi chiar mi-am dat comanda la ochelari ... dar o sa fie gata Vineri Intalnirea este Vinerea, ora 19, doar daca se anunta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Ok am inteles. Multumesc, daca se potriveste programul ne intalnim vinerea la ora 19! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Maine vine cineva ? Ca sa stiu cum imi fac programul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Maine vine cineva ? Ca sa stiu cum imi fac programul Stai linistit , nu esti atat de important ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Yo vin ca si-asa nu consum benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Eu nu mai ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Nu mai vorbiti despre gogosi ca iar s-a speriat oFF! » Post actualizat in 24 Jul 2015 13:01 So, care mai ajungeti? Ca sa stiu daca vin 'au ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Ne vedem la locul stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 am inteles ca s-au golit toate gogoseriile de la Ctin Brancoveanu vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 am inteles ca s-au golit toate gogoseriile de la Ctin Brancoveanu vineri True that: » Post actualizat in 31 Jul 2015 13:25 Vine cineva astazi la Ctin Brancoveanu? Fac eu cinste cu gogosi, daca sunt doritori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Daca se mai anunta cineva pana la 19:00 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Daca se mai anunta cineva pana la 19:00 vin si eu Hai ca ajung si eu........pe 4 roate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Alexandru Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Salut Am un Motor Suzuki Intruder LC 1500 si am o problema cu tobele la R.A.R. Am tobe eagle pe ea si mi-a dat respingere pe motiv ca-s prea zgomotoase. Caut daca stie cineva sa inchiriez pentru o zi tobe originale sa pot trece R.A.R.-ul cu ele. Ma poate ajuta cineva? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 (editat) Va anunt ca v-am tras tzeapa la toti! Am fost acum 10 min la Mc si am mancat toate gogosile!...voua nu v-am lasat nimic.... Editat August 14, 2015 de Lukasss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Va anunt ca v-am tras tzeapa la toti! Am fost acum 10 min la Mc si am mancat toate gogosile!...voua nu v-am lasat nimic.... Ai mers pe burta..... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Mane, daca nu-si anunta nimeni prezenta, normal ca nu vine nimeni .. dooh... Daca spuneai ca vii, poate mai erau doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate