zîmbesc Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Cu cine lași copilul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio2014 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Cu cine lași copilul? De ce, vrei sa faci pe bona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Neah, sînt doar foarte, foarte curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 De ce, vrei sa faci pe bona? Poate veniti ca vineri » Post actualizat in 02 Sep 2015 09:29 Daca sunteti cuminti.......poate ajung si eu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio2014 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Vineri am fost la munca, am terminat pe la 8. Cu ocazia asta iti dau si rezultatele alea, ca le plimb in rucsac de-atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Vineri am fost la munca, am terminat pe la 8. Cu ocazia asta iti dau si rezultatele alea, ca le plimb in rucsac de-atunci Nu am uitat, numai ca......iti povestesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Hello, Pai atunci vineri ma anunt si eu ca vin sa va cunosc, ca nu am putut pana acum, dar nu stau ft mult , trebuie sa plec inaitne sa se faca noapte ca nu imi merge farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Eu nu vin ca nu vreau sa se simta femeile coplesite de numarul mare de barbati Ai vazut mai Raul? vinerea trecuta fluieram a pustiu pe la Mac... acuma, ca s-au anuntat 2 fete.... s-a umplut sala...nu mai e nici un loc ) Editat Septembrie 2, 2015 de Lukasss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Eu nu vin ca nu vreau sa se simta femeile coplesite de numarul mare de barbati Stai linistit, "fetele ie obisnuite" )), sa nu te simti tu coplesit ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Stai linistit, "fetele ie obisnuite" )), sa nu te simti tu coplesit ))) m-ai prins! de-aia nu vin...da' mi'era rusine sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 EU gata nu mai vin poate weekend-ul urmator...Distractie placuta, sunt convins ca o sa ne si cunoastem intr-o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vilcu Mihai Viorel Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Vineri o sa vin si eu pentru prima data! La ce ora este întâlnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Vineri o sa vin si eu pentru prima data! La ce ora este întâlnirea? 19:00 pe bancutele de langa parcarea"MEC" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Poate vin si eu, nici eu nu am mai fost la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Deja vaz ca se pune de o orgie....atuncii ...cu drag : prezent. Poate ajungem iar doar noi doi ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 S-ar putea sa ajung si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Pai ...inseamna ca avem mai multe gogosi....stam ca 2 porumbei pe banca...etc... Noi 2.....ca doi porumbei......pe banca..... Maneeeee, imi plac fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Si lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 salutare! bercenarii care se duc azi la brancoveanu: eu sunt inca la pipera. poate ajung cu juma de ora de intarziere....lasati mi un nr de tel sa va sun. multam » Post actualizat in 04 Sep 2015 13:47 acu ce am fost la ghiseu si mai dureaza o juma' de ora sa mi iau numerele. daca mi da cineva un numar de telefon ne auzim camd termin sa vad daca va mai gasesc. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio2014 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Ti am lasat pm. De fapt, cred ca ti am trimis pm-ul de vreo 4 ori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Va fi cu siguranta cineva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 gata gata..am vb cu vio...ajung si eu...cand o fi...pfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Astazi , presimt ca vor fi multi baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Nu multi... cred ca vor fi toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 La ce ora? Cine aduce sucul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate