AllenC Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 La plimbari nu prea se baga lumea , dar cand e vorba de carciumi si terase , sa vezi inghesuiala ..... Acum vine iarna si ne trag popestenii la parau sa mai depanam peripetii . Va fi o onoare si pentru mine sa va revad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Lasa mane ca la anu' o sa fiu prezent la apel in fiecare weekend. Din primavara mi-am propus sa nu mai lucrez in weekend-uri. PS: treci Vineri la un pahar de vorba? » Post actualizat in 02 Oct 2015 18:50De azi nu va mai arat tricoul Multumita lui Tzulae, am geaca acum pana in iarna cand ma pun serios pe echipament. » Post actualizat in 19 Oct 2015 11:24_________________________________________________________________________ Salutari, azi noapte ne-am intors de la o tura pana in Thassos si retur, de weekend. Poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Azkabat Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 iesiti diseara ? vin si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Care diseara caci intalnirea este normal Vinerea seara la 19 la gura de metrou Brancoveanu! Timp de o luna e nu pot ajunge caci am clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Azkabat Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 da .. scuze . am crezut ca e vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Baietii mei din Berceni, o casca pentru compatriotul vostru in seara asta? Sa va ajute Sf. Parascheva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Daca vrei din aia de scuter..open face... .cu cea mai mare placere...dar pe frigul asta...nu stiu ce o sa faci cu ea...ai pus gand rau cuiva? De scuter, open face? Cum naiba arata aia?:-) nu ma gandesc la frig, dar nici nu as vrea sa inghet. Da si tu una de motor. De gand rau nu, dar e mai liber orasul si-mi iau o grija:-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 A mea este flip-up dar viziera este nashpa rau ...noaptea trebuie sa mergi cu ea deschisa.....aia open face este noua nefolosita.. Daca te ajuta.cu cea mai mare placere Zi-mi unde stai si trec sa le vad pe ambele daca nu te deranjeaza si vrei sa ma ajuti. Pe pm, of course Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Dintre bercenari, cineva care face sala la Fitness Adiction, fostul Jolly Fun? L-am descoperit pe Silviu, dar el nu mai are motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Te insotesc si eu din primavara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Voi folosi noul cont .. sper sa reusesc sa il inchid pe cel cu '' Daniel Azkabat '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 (editat) astept oferte Editat Octombrie 29, 2015 de Adi Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Salutare Bercenarilor, Careva interesat de o plimbare "mica " maine ...? https://goo.gl/maps/zRM65Lw18G12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Vine cineva in seara asta la mec? Eu n am motoreta ca as fi venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Nici acum nu ti-ai facut mobra ..? Cum ai terminat cu ciorile ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 inca nu s a incheiat cazul la politie cand o sa primesc foi de acolo , mai dureaza pana in primavara termin sper.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Eu vin .. pe la 7 fara ceva ajung .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 (editat) guys...cica in seara asta am o petrecere de halloween. bineinteles, motorul trebuie sa fie prezent. aveti pe acasa o casca mai freaky (o dau la schimb pe a mea doar in seara asta) sau o geaca mai altfel sau ceva, tricou..sosete, pulover......care sa mearga ca si ocazie? hai...orice! Editat Octombrie 30, 2015 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 iti dau mobra sa o iei la party .. vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 iti dau mobra sa o iei la party .. vrei ? doar daca nu are un cadru de schelet....am si eu una si ma mandresc cu ea dar esti simpatic. imparti bunul tau cu un strain. vei ajunge in Rai...asta daca nu ai un motor cu cadru de schelet ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 eu zic ca a mea se poate incadra in orice tematica la party-uri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Astazi ajung si eu motorizat tot inainte de ora 19... » Post actualizat in 30 Oct 2015 17:36 De fapt suntem 2. am fost. gogosi nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 a tinut frigu in casa toti bercenarii . poate data viitoare .. vor fi mai curajosi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Normal veneam fara probleme insa Vinerea intre 17 si 21 am treaba inca doua saptamani, maxim trei. » Post actualizat in 03 Nov 2015 12:47Salutari, caut garaj parcare permanenta moto in zona Ap Patriei. Nu mai pot tine motocicleta unde este acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 salutare baieti . Vand mobra...link si pls help daca stiti pe cineva interesat. Urgent . /index.php?/topic/732953-suzuki-gsx-r-1000-2004/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate