Kosh Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) "Bercenarii e ok?" Nu ne-am mai vazut de mult... Editat Noiembrie 13, 2015 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 sa zicem, se anunta cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Nu pot veni in seara asta. Intrebam asa de wake up. Las' ca termin cu clasa asta si gata, o sa am Vinerile seara libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Dupa cum unele persoane stiu eu pe 03 oct am avut accident, ne auzim sezonul viitor pe motocicleta ca pana atunci recuperare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Ne bucuram ca te avem printre noi si imi cer scz ca nu am reusit sa ajung la spital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) S-a intamplat pe Bulevardu Brancoveanu in jurul orei 17:45 . Baiatu din ce spun martorii era lovit doar la spate .. dar constient l-a luat salvarea pic hosting Editat Noiembrie 18, 2015 de Adi Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Ne bucuram ca te avem printre noi si imi cer scz ca nu am reusit sa ajung la spital... Stai linistit, eu ma bucur ca nu mai sunt in spital. » Post actualizat in 19 Nov 2015 11:27 Ce facusi bre...io cu cine mai halesc inghetata sau gugosi? Ai nevoie de ceva?...te putem ajuta cu ceva? Am facut si eu primul meu accident, clasic, mi-a taiat calea din stanga. Nu am nevoie decat de sanatate, recuperare la coaste, rabdare, dastea. Sa stii ca pot merge cu metroul deci putem manca inghetata si gogosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Da da... numai sa vina lumea. Eu pot veni Vinerea asta ca nu se tine scoala, are unul din elevi treaba. Deci, ne vedem Vineri in numar cat mai mare? Evident daca nu ninge dreaq, sau ploua ... PS: Off e baiat mare si puternic. Trece el si peste asta. Bine ca n-a fost mai rau ca, mane, puteai sa te duci in lumea celor drepti daca aveai ceva viteza... » Post actualizat in 20 Nov 2015 13:32Bercenarii cu mic si mare sunt asteptati diseara la 19:30 la Nasul si Finul, masa rezervata la etaj (pe numele Raul).HartaNe vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Aham.....cum zicea Hosk mai sus.......la 19:30 la Nasul si Finul am rezervat niste jilturi........care doriti sa socializati despre una despre alta..........ori veniti acolo ori ma sunati pe mine 0760032005........ATENTIE: APEL TAXABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Da, da... vine si Busa ... am vb cu ea. S-ar putea sa ajunga inaintea mea de nerabdatoare ce e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Can i come ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Da bro... come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Can i come ? Normal.......credeam ca ai murit » Post actualizat in 20 Nov 2015 14:29 Can i come ? Normal.......credeam ca ai murit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Inca nu , stii cum era Kosh acum 2-3 ani cand zicea ca isi ia Busa ... asa sunt eu acum ):)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Doi ani am venit cu metroul la bercenari... NO MORE !!! Ciorap, sa inteleg ca te bate gandul la o busa? Sa stii ca-i o motocicleta pe cinste ... o doamna civilizata, nu ca crizatele alea de Fireblade-uri si GSXR-uri de 750 » Post actualizat in 20 Nov 2015 21:26Din seara asta... Editat Noiembrie 20, 2015 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Aia doi din prima poza de la stanga, frumosi rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Da da... ala in rosu din ultima poza... urat al dreaq cu spume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Doi ani am venit cu metroul la bercenari... NO MORE !!! Ciorap, sa inteleg ca te bate gandul la o busa? Sa stii ca-i o motocicleta pe cinste ... o doamna civilizata, nu ca crizatele alea de Fireblade-uri si GSXR-uri de 750 » Post actualizat in 20 Nov 2015 21:26Din seara asta... 'Țear aifonele al.dreaq......alea ie poze???? Ne strici imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Bre, macar al meu nu e alb ca al tau (ca ptr gagici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Daca tot vine iarna ma tot bate gandul sa ma apuc de sala. Recomandari prin zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Era o sala pe la intrare in popesti pe dreapta, mai e o sala misto la big berceni. Dupa ce imi revin cu plamanul si coastele as vrea sa ma apuc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Daca tot vine iarna ma tot bate gandul sa ma apuc de sala. Recomandari prin zona ? Era o sala pe la intrare in popesti pe dreapta, mai e o sala misto la big berceni. Dupa ce imi revin cu plamanul si coastele as vrea sa ma apuc si eu. Cred ca te referi la aia de la mine din bloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Cred ca te referi la aia de la mine din bloc Daca stiam unde stai poate ma refeream la aia de la tine din bloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Ciorap stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 Stai amice potolit . Tu nu te uiti in oglinda ? Cauta ceva de intarit osatura ... Era o sala pe la intrare in popesti pe dreapta, mai e o sala misto la big berceni. Dupa ce imi revin cu plamanul si coastele as vrea sa ma apuc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate