Raul750 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Saludt BercenariiMi-a facut placere intalnirea cu voi de la 'La Provence' Mi-a placut replica lui Raoul, parca (imi cer scuze) : 'Tu ce motor ai? Jawa?' . M-a vazut mai prafuit ) De voi mai avea timp mai vin cu siguranta daca mai aveti vreun scaun la masa ) RAUL is eu.....cel langa care ai stat (in stanga ta).........cel care a fost mai direct este Alex (LORDU') dar stai linistit ca esti binevenit oricand iar Alex asa este el mai glumet daca nu sunt conditii meteo favorabile de mobra,intalnirile au loc?vin si eu vinerea asta cu pejosul daca ninge Intalnirile au loc in fiecare vineri indiferent de vreme........ BLOG BERCENARII Editat Ianuarie 25, 2011 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 ok acum ca stiu am sa vin si eu vinerea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Helloooo! Nu am mai vb de f mult timp."sportivu`" sunt....aveam un kawa..gpx600r..daca ma mai stie cineva Eu lucrez vinerea si sambata..f greu sa mai ajung la intalniri pana la vara cand mai pot sa respir si eu putin, pana una-alta..eu nu mai am moto..de la accident..si imi doresc.. Vinde cineva ceva...da` nu samsari...cunostinta ceva...ca daca`l cumpar si e tzeapa...pana mea..nu am facut nimic.. Va pupa "Jean" si sper sa ne auzim cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Helloooo! Nu am mai vb de f mult timp."sportivu`" sunt....aveam un kawa..gpx600r..daca ma mai stie cineva Eu lucrez vinerea si sambata..f greu sa mai ajung la intalniri pana la vara cand mai pot sa respir si eu putin, pana una-alta..eu nu mai am moto..de la accident..si imi doresc.. Vinde cineva ceva...da` nu samsari...cunostinta ceva...ca daca`l cumpar si e tzeapa...pana mea..nu am facut nimic.. Va pupa "Jean" si sper sa ne auzim cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 vine cnva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 vine cnva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 sigur vin baietii,vin si eu daca scap de febra :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 scuze pt postarile de mai sus...nu imi dau seama de ce s-au pus atatea scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 ok deci la 7 acolo sa vad qum va recunosc e prima oara cand vin sunt un tip mai scund la vreun 1,68 o sa port o caciula dupa care veti stii ca sunt deal vostru doar 2 veniti? Mesaj completat scz de dublu post dati si voi un sms cva daca vine careva nu de alta dar am o presimtire ca ma duc de unu singur 0785636199 (Robert) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 eu unu zic pas ca nu ma simt apt de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 cum ziceam: m-am dus de unul singur:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Helloooo!Nu am mai vb de f mult timp."sportivu`" sunt....aveam un kawa..gpx600r..daca ma mai stie cineva Eu lucrez vinerea si sambata..f greu sa mai ajung la intalniri pana la vara cand mai pot sa respir si eu putin, pana una-alta..eu nu mai am moto..de la accident..si imi doresc.. Vinde cineva ceva...da` nu samsari...cunostinta ceva...ca daca`l cumpar si e tzeapa...pana mea..nu am facut nimic.. Va pupa "Jean" si sper sa ne auzim cu bine... Cred ca te cam repeti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 va repetati repetitiile sunt 165 de pagini..mamaa ci cind ma gindesc ca am inceput asta acum 4 ani cu TINERETULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 wai cate pagini au aia din militari si aia din balta alba etc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 wai cate pagini au aia din militari si aia din balta alba etc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 bine inca una pt bercenari:))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 cum ziceam: m-am dus de unul singur:)) Daca ai fi citit cu atentie paginile anterioare recente ai fi fost in cunostinta faptului ca de cate ori s-a facut rezervare pt a avea loc intalnirea, s-a postat, deci in concluzie: n-a postat nimeni nimic=nu s-a rezervat=nu se tine intalnirea ! PS: Poate ne vedem sapt asta daca se anunta cineva doritor pana maine seara ca sa pot rezerva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) ete chestie,motoretele dac se uita in gradina la altii,ori poate berceniul este mai sus ca tineretului.....de altitudine vorbeam Editat Februarie 9, 2011 de sageata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Lord eu vin sapt asta daca se tine intalnirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 si eu sunt apt,anunta daca faci rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 S-a rezervat ! Ora 19, SEPAREU ...se stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate