oFF Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Eu am f3 din 97 si pe fata am exact marimea care spui tu, si mi se pare totul ok numai cei de la rar au ceva cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Stiu ca este o problema in a gasii cauciuc pe 16" dar da este mult mai stabila cu baschetul pe 16" fata,mai bine lasal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 kre stiti vreo vulcanizare sau vreun service de moto? aveti idee de niste anvelope mai ieftine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 kre stiti vreo vulcanizare sau vreun service de moto? aveti idee de niste anvelope mai ieftine? Service moto, cel mai in zona si serios pe care il stiu, e la MyMoto pe Viilor(intre fabrica Excelent si cladirea Interbrands). Vulcanizare moto au la Elf spre Popesti, din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Daca e vremea asa si maine ne mai intalnim sau o lasam pe vinerea viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 amu chiar pe ploaie cred ca stam acasa eu mi-am luat portia ieri, cam 350 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Daca e vremea asa si maine ne mai intalnim sau o lasam pe vinerea viitoare? Sincer,tu crezi ca mai avea rost intrebarea asta ?!?!?!? ........Normal ca ne intalnim, mai ales pe ploaie, furtuna,zapada,taifun si altele. PS: Vad ca iar crestem aici pe forum ....din pacate doar cantitativ...dar noi sa fim sanatosi ca la intalniri tot aia o sa fim, ca dintotdeauna dealtfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Astazi apare careva pe la Mc ? Hai ca nu ploua , e senin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Astazi apare careva pe la Mc ? Hai ca nu ploua , e senin . iO nu ajung in timp util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Ies sa bag gaz , si ma opresc la Mc , daca apare cineva bine, daca nu , plec spre casa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Sincer,tu crezi ca mai avea rost intrebarea asta ?!?!?!? ........Normal ca ne intalnim, mai ales pe ploaie, furtuna,zapada,taifun si altele. PS: Vad ca iar crestem aici pe forum ....din pacate doar cantitativ...dar noi sa fim sanatosi ca la intalniri tot aia o sa fim, ca dintotdeauna dealtfel. Sincer, imi pare rau ca am intrebat. . Eu merg cu motocicleta si pe ploaie ... promit sa nu mai gresesc alta data. In alta ordine de idei ... ma bucur ca m-am vazut azi la MC cu AllenC si Cristi (nu am retinut nick-ul de pe forum). Poate data viitoare ne strangem mai multi. Un sfarsit de saptamana insorit va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 maine ne strangem la Mc inainte de arc? adica in ideea in care as putea ajunge la Mc pe la un 7, da la arc nu prea pot veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 dam o tura pe la arc azi? pe la 6:00-6:15 sa ne vedem la Mc ca data trecuta si sa plecam la arc pe la 6:30 ?ce zice-ti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 daca nu plouo eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 si iO vine daca la 18:15 se prezinta vreme buna....tot la Mc'D intai si apoi la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 eu cred ca o sa dau o tura doar la arc pana la urma, deci ne-om vedea pe la un 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Ne vedem diseara ?....cineva,careva?.....Poate ne dezmortim amortizoarele pana la Oltenita,...sa vedem daca au deschis pontonul. PS: iO vine cu scuteru' ,deci voi merge in ritm de relas 80-100km/h. Editat Mai 13, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 io nu mai am de tras la masina in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day In fata pacului Carol, ora 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Sper sa termin treaba in timp util sa dau cu prezent,daca Lord vine cu scuterul ma bag tot la scuter,sper sa nu mergeti mai tare de 180Km/h ca al meu nu poate mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Sper sa termin treaba in timp util sa dau cu prezent,daca Lord vine cu scuterul ma bag tot la scuter,sper sa nu mergeti mai tare de 180Km/h ca al meu nu poate mai mult a intervenit ceva si nu cred ca mai ajung....cand scap trec pe la Mc'D oricum ca-mi este in drum si vedem daca va mai prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Lord tu erai miezu ... fara tine nu e nici o intalnire hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Off,usor tata pe curbe ca deviezi de la tastatura,apropo mai plimbi si tu mobra? Da stiu lucrezi sau nu ai gaz....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Trec si eu sa va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) vin si eu azi,sa organizam o zi dintr-un weekend cand sa mergem la plimbari mai lungute oriunde la pod la arges stiu un local bun cu mititei buni sau oriunde stabiliti voi ,ca sa ma pot pregati si eu (financiar),si desigur daca ma luati ,motorul nu imi permite sa merg cu o viteza mai mare de 100-110 max km/h sau de ce nu sa organizam un gratar ceva cu 20 lei de caciula facem treaba frumoasa Editat Mai 13, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate