dozzer_bike Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 VAND CASTROL POWER1 Racing Full-Sintetic LA URMATOARELE PRETURI : - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 40 - 36 RON/L (TVA inclus) - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 50 - 40 RON/L (TVA inclus) PM sau email dozzer_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 cineva astazi la intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Sa vad "cum ma invart"... sunt sanse sa ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Sa vad "cum ma invart"... sunt sanse sa ajung! Pai cre' ca pe la 17:30-maxim 18:00 esti gata cu ITP-ul ! Altcineva?....hai, cu curaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 nu cred ca ajung.... dar daca totusi, ne vedem acolo nime nimic azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 /index.php?/topic/663400-plimbare-10-11-iunie-bucuresti-constanta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Azi, vre-o miscare pe la Brancoveanu? Eu, oricum sunt cu moto la birou asa ca o sa trec pe la MC (evident, daca nu ploua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 sper sa pot ajunge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Salut, Mi-am propus de o groaza de timp sa vin sa va cunosc asa ca mi-am creat cont pe forum asta... crearea contuntului insa a durat din pacate cam trei saptamani... Am sa vin si eu la MC pe la 18.20.. sper sa fie careva pe acolo caci am mai trecut acum 2 saptamani pe la locul cu pricina cam pe la aceeasi ora si nu era "picior" de motociclist acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Salut, Mi-am propus de o groaza de timp sa vin sa va cunosc asa ca mi-am creat cont pe forum asta... crearea contuntului insa a durat din pacate cam trei saptamani... Am sa vin si eu la MC pe la 18.20.. sper sa fie careva pe acolo caci am mai trecut acum 2 saptamani pe la locul cu pricina cam pe la aceeasi ora si nu era "picior" de motociclist acolo. Pai, noi ne strangem, in principiu, dupa 19.00! Mai exista si situatii cand intalnirea nu se tine ca deh, mai are lumea treaba, dar se anunta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Ok. Atunci am sa vin pe la 19.15. Tks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 SAL VIN SHI EU BRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 eeee, pai in cazul asta ar trebui sa fac si eu tot posibilul sa ajung, zulez draga nu promit, da negociez p-acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 eu nu vin ca sunt la munca ... Have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) Cei interesati de intalnire ar trebui sa fie atenti la nenumaratele posturi referitoare la ora si locul intalnirii inainte sa se mire ca nu gasesc pe nimeni! Daca ora intalnirii e 19 (de cativa ani!) e logic si normal ca la 18 sau 18:30 sa nu fie nimeni...dahhhhhhh Sper sa ajung si iO, fac tot posibilul. PS: ma repet iara si din nou - intalnirea are loc la ora 19 si, de obicei, dupa 19:30 se pleaca la cate o plimbarica(cine doreste, evident) !!!! Deci nu veniti nici dupa 19:30 ca iar nu mai gasiti pe nimeni !....sper ca am fost destul de explicit pt toata lumea! @ lizzy.blue: te asteptam ! Editat Iunie 10, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 A fost foarte tare prin ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 A fost foarte tare prin ploaie Care ploaie? a fost soare si a dat cateva picaturele multumim si pe aceasta cale ca ne-ati integrat in grupul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 maine la arc? se anunta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 sper sa ajung ! ...daca n-apare ceva intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 hai ca nu te-am vazut demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Salut O sa apar si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 eu lucrez evident ))) o zi frumoasa sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 hai lume ca-n ultima perioada tot cate 3-4 ne-am strans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 eu lucrez evident ))) o zi frumoasa sa aveti! Ai luat-o pe urmele lu' ala care a disparut dintre noi?!?!? Anunta-te cand poti veni ca de neputinta ne-ai tot plictisit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 vin shi eu bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate