Raul750 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Mai misca si tu fiara ca ai ramas in urma,nu cred ca sti din cei 6 decat pe AllenC Cu ce sa o misc daca eu in fiecare an trebuie sa cumpar baterie.........bateriile alea de la Louis sunt cele mai de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 6 este un numar foarte mare pentru Bucuresti . Stie cineva cate motociclete sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 6 este un numar foarte mare pentru Bucuresti . Stie cineva cate motociclete sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov ? 6 din grupul de Becenari ca despre asta vorbim Cu ce sa o misc daca eu in fiecare an trebuie sa cumpar baterie.........bateriile alea de la Louis sunt cele mai de cacao Pai mai sunt si Varta sau Yuasa daca nu vrei una pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 6 din grupul de Becenari ca despre asta vorbim In cazul asta e super bine...Am fost blonda mai demult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 6 din grupul de Becenari ca despre asta vorbim Pai mai sunt si Varta sau Yuasa daca nu vrei una pe an Tu de criza nu ai auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Tu de criza nu ai auzit? : Din pacate a tinut cu tot dinadinsul sa ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Eu imi anunt prezenta azi la 19.00. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Eu imi anunt prezenta azi la 19.00. Cine mai vine? Vine baiatu...la fix, fix si un sfert sunt acolo. Ca sa vada lumea ca si incepatorii pot fi seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Hai ca incearca si baiatu sa fuga de acasa ........ sa faceti loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 deci diseara la 7 vine populatie, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 da,cred ca va trebui sa vina politia sa dirijeze circulatia la cat de multi o sa fim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Hai ca incearca si baiatu sa fuga de acasa ........ sa faceti loc Vii cu masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Voi fi si eu prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Vii cu masina ? Sper sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 eu am alt plan dar la cata agitatie......incrc sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yojymme Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 unde este punctul de intalnire poate ajung si eu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Pe aleea dintre gura de metrou si Mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 va face si je prezenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Oooooooo Ai auzit ca vin fete ..... Editat Aprilie 13, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Buna dimineata! Nou venitii, ma bucur ca v-am cunoscut (buni cartofii) si sper sa repetam prezenta in numar mare Gabi.........balaurul meu inca mai scoate flacari Va doresc un ..... PASTE FERICIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Buna dimineata pe la pranz! Multumesc ca m-ati primit in gasca voastra simpatica cu vechi si noi Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 HRISTOS A INVIAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 HRISTOS A INVIAT! ADEVARAT A INVIAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 HRISTOS A INVIAT! Adevarat a Inviat! Ce ne facem cu vremea asta ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 HRISTOS A INVIAT! Adevarat a Inviat! Ce ne facem cu vremea asta ?! ) nu stii ce se face pe o vreme ca asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate