Sari la conținut

o_kellu

Membru
  • Număr conținut

    250
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de o_kellu

  1. Nu pleaca din garajul meu fara 1200 de euro. Multumesc de oferta

  2. Pt ca nu vreau sa pacalesc pe nimeni, topcase.ul are capacul crapat pe mijloc, unde sunt abtibildurile, insa este intarit cu platband.

    De asemena, prinderea lui pe placa este facuta cu suruburi, astfel ca nu este detasabil. Cum s.ar spune este fix. Suplimentar, are banda de leduri in zona rosie de pe spate, pe care eu le.am conectat la frana, pt o mai buna luminozitate a franei.

    Daca exista interes, trimit poze detaliate.

    In aceste conditii , cu placa de prindere, pretul este de 30 de euro. 

  3. Dezmembrez Suzuki Freewind 1998. Am incercat sa.l vand, dar nu se da reparat.....si sincer nu am nici bani de investit in el nici rabdare sa.l mai plimb prin service.uri care dupa 2 luni imi spun ca nu au reusit. Asadar, il dezmembrez...si cum stiu din experienta proprie cu el (8 ani de exploatare) ca piesele noi se gasesc greu si sunt scumpe, incerc pe aceasta cale sa fac o fapta buna pt cine are nevoie....nu am experienta deloc in dezmembrat, asa ca fiecare piesa va avea un pret negociabil...mai ales pt cei de pe forum..Va atasez pozele cu ea de anul trecut de cand era scoasa la vanzare...moentan are carenele date jos, iar saua si parbrizul sunt antamate deja. In rest totul este disponibil.Repet, preturile vor fi de bun simt. Motocicleta se afla in Bucuresti, iar pt livrare in alte localitati vom folosi curierul, pe care sper ca.l va plati cumparatorul. tel 0722628897. Sunati pt disponibilitatea pieselor.
  4. Vroiam sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si pareri. Chiar daca au fost mai critice. Cu alte cuvinte, am reusit. A ajuns la mine in garaj ceea ce mi.am dorit.
  5. Un scurt istoric al motocicletei dvs daca se poate? De unde si cand a fost achizitionata, cati proprietari anteriori?

    Evident, intreb pentru ca sunt interesat de achizitionarea ei.

    Multumesc anticipat pentru raspuns.

  6. Imi pare rau ca asta ai inteles. Eu am intrebat ce sa aleg intre GS simplu si adv, ca variante de ani, dotari intr.un anume buget, iar cineva mi.a sugerat sa caut si altceva, si nu acest motor de tot rahatul precum bmw. Si atunci am solicitat niste exemple concrete...dar am primit doar sugestii de genul ktm, dar la un cu totul alt buget... nu stiu de unde ai priceput tu ca eu visez ktm sau altceva! Da, ktm este deosebit, asa cum si honda si yamaha si suzuki si hd
  7. Da, cu Varadero ai dreptate, s.ar incadra, doar ca am incercat unul si cam atinge cu burta la diferente de nivel nu foarte mari. Deci pas. Criterii vagi? Hmm, eu chiar credeam ca stiu in ce zona merg cu pretentiile. Cum as putea fi mai exact? Sa spun ca vreau un motor albastru? Ca vreau neaparat intre 1000 si 1300 cmc? Ca il vreau cu rezervor de 33 de litri? Ca imi face cu ochiul ideea de a regla aproape instant suspensia. Si cu toate astea sunt deschis la sugestii concrete. Gen: uite omule, pe mobile, sunt 30 de ktm 990 adv din anul x, care se preteaza mai bine la enduro decat vaca bmw la preturi intre 6500 si 8000. Faci rabat ca te bate un pic vantul la 130 dar gasesti tu ceva. Sau uite, pe motociclism.ro sunt cativa proprietari care.si vand motocicleta y, mai buna la drum lung ca caruta aia de bmw, si cred ca merita , mai ales ca sunt bulletproof. In stilul "hai sa vedem ce motor ne place", da si mie imi place Ktm.ul respectiv, chiar si Triumphul , dar cand vrei cu adevarat sa iei ceva si cauti ofertele nu mai este atat de simplu. Asa.si eu pot sa spun ca mie imi place Ferrari. Si? Oare o sa iei in seama varianta asta cand vrei sa.ti cumperi o masina de 10.000 de euro?
  8. Eu nu sunt atat de vehement/pornit nici impotriva, nici sa apar aceasta marca de moto De aceea, pentru ca eu consider ca motivul existentei unui forum este sa invatam, iar eu chiar am neoie de asta, te rog sa ma ajuti cu un sfat sau mai multe: ce motocicleta as putea sa.mi cumpar si sa intrunesca conditiile mele: - vreau sa merg la drumuri lungi si atunci sa.mi ofere un confort foarte bun, atat ca pozitie cat si ca protectie de vant; si toate astea sa fie valabile si pentru o viteza de croaziera de 140-150 -din cand in cand vreau sa merg pe zone de soft enduro, gen pe malul Argesului pana la Dunare(77km de nisip, drum batatorit de pietre, pamant si alte mici obstacole) - optionale : ABS - obligatoriu, topcase - obligatoriu, restul gen: manere incalzite, side case, proiectoare si alte nimicuri pot fi adaugate ulterior - undeva in jur de 50.000-60.000 km reali - evidenta clara a servisarii(asta ca sa ma feresc pe cat posibil de tepe gen motor din 1998 cu 21.000 de km) - buget , cred ca deja l.ai inteles: 7000
  9. Poate ca urmatoarea intrebare este generala, dar avand in vedere ca analizez mai multe anunturi de R1200 GS/A... Exista o legatura intre aspectul evacuarilor si modul de utilizare/forjare a motorului ? In unele anunturi observ traseul evacuarii curat, cu nuante de albastru/violet/mov ...in unele spre negru/ars...iar unele au un maro ce pare a rugina? Sau mai degraba are legatura cu nr de kilometri si conditile de pastrare/garare?
  10. Salutare, ca sa nu fac alt topic, m-am gandit sa intreb intai aici, unde ar trebui sa se regaseasca oamenii cu experienta in R1200 GS si poate unii care s-au intalnit la un moment dat cu dileme cel putin asemanatoare cu a mea. Asadar, pe scurt. Buget 7000Euro (cu greu adunati si cu careva imprumuturi), visul meu R1200GSA. Din cautarile pe diverse anunturi de vanzari apare dilema. R1200 GSA as gasi cu ceva eforturi de prin 2006 sau 2007 sau R1200 GS mai nou, chiar si 2010. Asta e Prima dilema. Oare ce ar fi mai bine? De mers, probabil ca voi merge 90% pe asfalt, si din cand in cand cate o iesire la drumuri neasfaltate. Pe principiul, mergi departe pe asfalt, dar la capat mai sunt 50 km de drum forestier sau noroi sau ....un pic de mizerie pe motor. A doua dilema: Ca si piata de achizitie exista trei variante - piata autohtona - destul de saraca in modele si destul de scumpe, dar bine echipate. Piata din Germania - suficiente modele, mai mult GS, dar scumpute. Piata din Franta/Olanda/Belgia/Italia- cele mai ieftine, la prima vedere pare varianta ideala. Cat de mare sa fie diferenta la calitate fata de cele din Germania, ca preturile sunt cu 1000 de euro mai mici? A treia dilema. Acum eu m.am uitat in principiu la cele pana in 100k km. Nu sunt mecanic, nu fac la motor decat lucrari simple, deci....ca sa intru in pret scad pretentiile si iau un motor la 150k? Concluzie: de cele mai multe ori alegem cu inima. Mie inima imi zice GSA, e mai lat, rezervor mai mare, cateva optiuni dorite deja prezente: roti spitate, cutii, crashbar, parbriz inalt. Ce sa o dau la intors: de cand am luat carnetul moto tot zic ca o sa ma fac mare si o sa-mi iau Adventure. Dar cand te uiti in buzunar si la anunturi, si cand te pricepi prea putin, incepi sa-ti pui intrebari. Scuze pentru deranj, dar daca este cineva dornic sa-si exprime o parere, eu sunt dispus sa o citesc, oricat de lunga sau critica. Ce nu accept, si imi cer scuze pentru asta anticipat: variante precum - de ce tocmai BMW, de ce nu KTM, de ce asa mare, de ce acum?etc Simplu, mi s-a pus pata si gata. Dar vreau sa imi fac damblaua asta ca un pic de logica si cunoastere in spate.
  11. Traseul complet este pe malul drept al Argesului pana la Dunare...si intoarecerea pe malul stang...aventura 140 km/8 ore .. La primavara mergem sa vezi...daca nu ai fost.
  12. iata ca este si motocicleta noastra folosita in scopuri .... http://www.xnxx.com/video10733794/blonde_and_redhead_girls_fucking_in_a_threesome_with_a_big_cock
  13. Am descoperit si autorul moral al accidentului de la Craiova... Tsunami Posted 10 October 2012 - 10:48 PM ' Sunteti de milioane! Nici nu aveti idee cat conteaza o vorba buna spusa cand trebuie unui om aflat in situatia mea...nici eu nu stiam, dar acum am invatat asta ! faci pa nebuna, conteaza vorba buna... vinde-o ia-ti touring, mergi ca bezmetica prin lume! neeeaaaahh, io vreau busa.. cum dreaq sa te cred io ca mai conteaza vorba. ia marcheaza in calendar acolo sa stii sa serbezi ziua de nastere. a doua zi de nastere, mai importanta decat prima. ia aicea, la multi ani, bine-ai venit inapoi! acu'sa stai dracu-aici
  14. Doamne, o tara de piatra, piatra in sus, piatra pe sosea.....mare bucurie ne-ai facut cu pozele...felicitari! Acum intrebare..am vazut ca ai casca IXS, am vrut sa cumpar si eu la un moment dat, dar nu am reusit sa gasesc un feedback pentru ea si am abandonat, te rog cateva detalii: pret, model(HX 279?), feedback (aerisire, daca e zgomotoasa, materiale de calitate?).... Merci anticipat!
  15. @undertaker In primul rand am senzatia ca tie ti-a placut de fata aia care facea poze.... In al doilea, i-am spus si lui Rares aseara, ce inseamna sa nu ai motor de viteza....daca avea o vitezana avea cel putin 100 la ora..pana si el a zis ca drumul era liber si accelerat (a se citi ca nu mergea cu limita de 50). DIferenta intre el si cei care nu mai sunt a fost tipul motorului, pt ca impactul a fost fix acelasi...frontal!!!!Dar una e sa lovesti o masina la 50(dupa franare) si alta e sa o lovesti la 80 sau 90. Uite ca exemplu al fortei de impact cum e intors taxiul....impactul a fost in partea dreapta fata a taxiului...iar acum el este fix invers... n-am nimic cu vitezanele, dar la vreo doua ore dupa am auzit vreo trei sau patru trecand in mare viteza pe acolo...parca prea repede. Alta chestie care nu o inteleg, fara sa fie un atac la @butrosica...cand esti pe moto si vezi accident pe moto...te opresti intrebi, vezi daca are cineva grija de motor...noi te-am vazut cand ai trecut...macar 30 de secunde cred ca orice motociclist poate opri...doar daca nu naste sotia..... ca exemplu, marti seara pe la 7 opresc la mihai bravu vis-a-vis de statia de metro sa-mi astept nevasta sa mergem la o paranghelie...stateam cu motoru pe dreapta si vorbeam la telefon...cand langa mine opreste un MOTOCICLIST cu un KTM...esti ok..da.... bine salut...ce l-a costat...poate o suta de grame de petrol...ce a castigat...respectul meu pe viata..... in rest, numai de bine
  16. Baiatul e ok. Rares, pt ca asa il cheama, a plonjat de pe motor in cap, pe umar, ceva de genul dar nu avea nimic rupt...e la municipal... Motorul este Honda Transalp si este lovita frontal> roata fata cu spite rupte, carna pe stanga, furca ghidonul, crashbarul irecuperabile...rezervor spart... taxiul se zice ca ar fi fortat culoarea galbena, dar stiind zona cred ca a intrat bine pe rosu venind de pe G. Enescu Rares spune ca l-a vazut, s-a infipt in frane, a claxonat dar nu a evitat pentru ca a crezut ca nu iese fix in fata lui...invataminte...chiar daca vi se pare ca nu iese...sigur iese, probabil uitandu-se in ochii tai. Era echipat cu casca, geaca si manusi, taximestristul nu consumase alcool...si nu dadea vina pe nimeni....isi asumase greseala (macar atat). PPOOOLLLAAA lor de taximetristi...tot timpul vor sa fie primii...
  17. Mutam pentru tratatie baieti...merge treaba super bine (adica am si eu furca perfect functionala), mai ales acum pe ploile acestea...dar deja cu ploile ne-am obisnuit...vezi ploaiadin ziua servisarii...nota 9,5 pt voi (10 era daca misunau si ceva gagici in bikini prin service)
  18. Salutare. in final am luat un scorpion exo 500 din dorinta de a scapa de galagia din Airohul meu flip/up Da, acum am scapat de galagie, este foarte silentioasa, cam nota 8 i/as da la silentiozitate. Are o singura pozitie, cu capul aplecat in fata, in care parca suiera usor, deci s-ar putea ca pentru un pilot de motor sport sa nu fie foarte ok... Are ochelari de soare, foarte utili, dar parca un pic prea deschisi la culoare. pe airoh avema unii de puteam sa ma uit si la soare..astia nu..tot mai mijesti un pic ochii Aerisiri bune, se inchid cum trebuie. Are pinlock, inca nu va pot spune, ca e cam cald afara... e mai mare decat alte casti, mai grea....dar fara sa conteze. ca design nu are nimic deosebit...argintie si rotunda, atat. dar am ajuns la concluzia ca daca vrei o casca buna, nu trebuie sa te uiti la design...asa mie imi placeau cele de la streetfighter de numa numa..dar suiera de zici ca ai casca open genial este insa sistemul de blocare in prima pozitie, un pic deschis, intra er ca sa te racoresti tare, dar nu te deranjeaza. Nu imi place ca sub cureaua de prindere, are doua bucati moi de material, dar acestea nu se pot prinde intre ele cu arici, sunt prea scurte, si daca nu le prinzi cu atentie de la inceput se misca si ramane cureaua direct pe gat. Inca nu am remarcat ca asta sa fie o problema, dar la airoh se prindea materialul si puteam sa strang casca un pic mai tare, si ma simteam mai in siguranta... despre rezistenta la impact nu vorbim... eu port M la casti, Airohul venea ca turnat, Scorpionul dupa o saptamana ma strange inca la obraji, dar stiu ca se lasa in doua saptamani cat trebuie..in prima zi aveam urma si pe frunte, dar a doua zi nu a mai aparut. Per ansamblu, foarte multumit de casca, dar parca e genul de masina buna, dar fara pretentii... Dar poate ca cel mai importanta a fost pretul...781 de lei...foarte multumitor.
  19. Salutare...Am un Suzuki Freewind xf 650 din 1998 si as veni la voi pentru servisarea furcii...n.am piese , n.am ulei...ma bazez pe voi..eu am doar motoru, dorinta, si ceva banuti...(sper sa nu vreti mai multi ca ma da nevasta afara din casa) Ideal ar fi daca as putea veni miercuri pe la 11, 12. Multumesc anticipat.
  20. O sa raspund la prima intrebare> Nu are, pardon, avea permis categ. A. Doar B, C si E din 2007. In rest, cum, de ce si in ce conditii ar fi scapat....ar fi trebuit sa stie singur la cei 26 de anisori ai lui.
  21. eu am fix asa ceva...midland xtc 200..si am cumparat/o la o super reducere...daca te intereseaza pot sa faci o proba...sau sa vezi niste filmari cu ea...sau daca oferi un pret bun, cine stie! are acumulator dedicat, dureaza fix trei ore, mai mult nu , mai putin a fost 2.40 pe timp de noapte, 720 p, unghi mare (asta inseamna mai mare decat la camerele obisnuite, si un usor efect de ochi de peste), eu am folosit/o si pe praf, nisip, si pe zapada, chiar legata de placa si nu a avut nicio problema, mai multe tipuri de prinderi> casca, ghidon, arici, slot pt card max 32gb (eu am de 16 si incap fix trei ore/ baterie-card)
  22. Asa de bun este ca abia acum am ajuns la calculator sa scriu.. A fost in teste pana acum... e clar...esti un om de caracter. Ce primavara, nu mai gasim noi o zi fara zapada sa bem o bere...la primavara dau altele... Acum ma duc duminca sa cumpar si eu unul ...si ne auzim pe saptamana viitoare sa-ti inapoiez elementul!
  23. Nu am masurat statorul.Acesta este urmatorul pas. Restul sunt masurate. Input.A fost la mai multe controale pentru ca nu dadea rateuri pe loc doar la turat....iar valorile la masurari erau perfecte la baterie. pana odata cand...a dat un rateu si instant ne-am uitat la multimetru si a sarit la 18.19.20 V...s-a oprit rateul a scazut la 13,8 Dar asta abia dupa ce am trecut prin curatat carburator si alte cautari si schimbat filtru aer, bujii. Output. Cand mergi la doctor pacientul e bine mersi, cand vii acasa pe pacient il apuca raul...cum pui diagnosticul cand motorul merge bine? Acum cred sa fie si o problema de caldura, pentru ca rateurile apra doar cu motorul cald, la rece niciodata...povestea cineva de un scuter cu o problema similara si a rezolvat-o cu un coooler de calculator.... Cred eu ca pentru astfel de sfaturi utile pe care le-am primit, si pentru care sunt mai mult decat recunoscator, exita Motosticlism.ro.... Multumesc celor care se pricep la mai mult decat a scrie pe forum!
×
×
  • Creează nouă...