fuchsia Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Am facut azi ITP-ul si mi-a zis nea omu' care se ocupa de asta ca in seara asta o sa iasa politia la vanat de vitezisti, mare operatiune mare. Care ii dati in gura noaptea asta prin Bucuresti, aveti grija. Ride safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Hehe tare , o sa ies sa ma plimb ,just for fun ... numerele la vedere baieti . Ms de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Vitezistii sunt cei mai smecheri si asta ii dispera pe militieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Vitezistii sunt cei mai smecheri si asta ii dispera pe militieni. nu toti,doar o parte SUNTEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Vitezistii sunt cei mai smecheri si asta ii dispera pe militieni. ... din ciclul de povestiri: "dragostea e un lucru mare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Noaptea trecuta nu m-a oprit niciun filtru si am luat vreo 4 radare cred , doar unul s-a obosit sa-mi faca semn sa opresc...restu nici nu s-au uitat dupa mine ... Gata ma,ne "iubeste" militia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Gata ma,ne "iubeste" militia asae, dar nu in sensu care zici tu, ci pt ca militienii sunt gay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 si daca ti-a facut semn cred k ai oprit imediat nuh??)) oricum e destul de jale cu radarele astea macar noaptea ar trebui sa te lase si pe tine sa te duci otzara mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 asae, dar nu in sensu care zici tu, ci pt ca militienii sunt gay mi s-a parut mie ca am ginit cativa la tv cand dadeau live parada si daca ti-a facut semn cred k ai oprit imediat nuh??)) imediat...cum am ajuns acasa ...shh ca zic astia ca fac comunitatea de rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate